alkasta 16.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam , zaczęłam stronę pytaniem o zakup stempli... a teraz ja mam do sprzedania Długość 2,94+/-. Kupiliśmy nowe. Mamy ok.250 szt. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saracyn 24.05.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Polecam ekipę na docieplenia z Pułtuska 695536632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 11.06.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Poszukuję solidnej firmy budowlanej działającej w okolicach Nieporętu, która dysponuje "terminami" w tym sezonie na wybudowanie SSO. Proszę o oferty a najchętniej polecenia ekip (na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 01.07.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mam do sprzedania 2 skrzynki energetyczne do podłączenia prądu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1968 04.07.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mam do sprzedania po okazyjnej cenie stal zbrojeniową żebrowaną fi 8 -76 szt. ,fi 10 -12 szt , fi 12 -1 szt. .Przeleżała 1 rok pod pod chmurką.Odbiór osobisty Legionowo ul.Listopadowa . Możliwość przecięcia na krótsze kawałki. Tel.502 84 92 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 07.07.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam,pozostało mi po budowie trochę stempli:25 szt o długości około 2,60 m53 szt o długości około 2,90 m20 szt o długości 3,10-3,30 mCena do uzgodnienia. Odbiór w Wyględach koło Leszna.tel. 608 360 694 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 27.07.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mam do sprzedania DESKI, BLATY gotowe do szalunku stropu po budowie. Mam tego ok 5m3 - cena 250 za m3 Odbiór osobisty w Markach koło Warszawy 502-995-178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fox503 13.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Poszukuje stempli - 3 metrowe - 150 sztuk oraz 2,7 metra - 50 sztuk. A także deski szalunkowe oraz deski stropowe ok 5 m3Odbiór Chotomów, posiadam transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 17.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam,Poszukuje kogoś dobrego i sprawdzonego do pomalowania ELEWACJI tzw. baranek na kolor, do OGRODZENIA (podmurówka + siatka) I DO UŁOŻENIA KOSTKI (razem z kostka)Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaajtek 08.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 szanowni forumowicze, wreszcie zaczynam i na wstępie poszukuję w okolicy jakiegoś blaszaka na narzędzia + sławojki. Może pozostały Wam takie nieruchomości po budowie? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 07.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam,W końcu udało się kupić działkę w Chotomowie, także jakoś na wiosnę-lato (zaleznie od architekta i pozwolenia na budowę) będę chciał się zacząć budować. Bardzo proszę o podanie namiarów na jakichś polecanych architektów. Będę chciał zlecał wykonanie projektu indywidualnego wraz ze zdobyciem pozwolenia na budowę.Jeżeli komuś został po budowie barak i chciałby się go w miarę tanio pozbyć to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubesta 13.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam,polecam pracownie w Legionowie XYZ. http://www.xyz.waw.pl/Jestem bardzo zadowolony z ich projektu. Moim zdaniem cena za projekt indywidualny wyszła tak samo lub taniej niż kupiona masówka, która zawsze wymaga przeróbek.Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę.Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia.Będę wdzięczny za kontakt. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 14.01.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 hubesta dzięki za namiar na wykonawcę projektu, rozmawiałem z tym projektantem, wydawał się sensowny ale nie załatwia pozwolenia na budowę a interesowało mnie biuro które zajmie się również formalnościami w powiacie. Współpracuję z innym biurem omawiamy właśnie koncepcję, mam nadzieję że końcowo będę zadowolony ale nie ma co zapeszać Widziałem że w ostatnim czasie bardz omało osób wpisuje się w grupie. Ile jest obecnie budujących, zaczynających budowę, kończoncych budowę osób w Chotomowie i okolicy ? EDIT1: Zaczynam się rozglądać za barakiem budowlanym. Może ktoś chciałby się pozbyć za rozsądną cenę? Chętnie odkupię też stemple. EDIT 2: Poszukuję namiarów na sprawdzonego kierownika budowy który będzie dbał faktycznie o jakość wykonanej pracy na strategicznych etapach budowy. Poszukuję też sprawdzonej ekipy do Stanu surowego (będę budował w Ytongu na cienką spoinę). Będę wdzięczny za namiary:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keleven 19.02.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam Was.Chcemy wraz z żoną dołączyć do Waszej Chotomowskiej społeczności i w związku z tym poszukujemy działki budowlanej w Chotomowie lub okolicy w rozsądnej cenie ok 1000m2.[email protected]Za wszystkie namiary będziemy bardzo wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 20.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cześć Keleven. Ja niestety nie podam Ci namiarów na działkę bo od kilku miesięcy już mam w Chotomowie więc nie rozglądam się i wypadłęm z obiegu:) Ale przez dłuższy czas szukałem w Chotomowie więc zdążyłem poznać dobre i złe strony części niektórych lokalizacji. Jak będziesz miał jakąś konkretną działkę to odezwij się na PW może będę w stanie coś Ci podpowiedzieć. Możesz też zajrzeć na http://forum.chotomow.pl/ i zadać pytanie o konkretne lokalizacje może ktoś będzie coś wiedział.Jak będziesz szukał działki uważaj na pośredników bo to co wyprawiają to jakaś masakra jest. szkoda słów po prostu.Rozmawiałem przez rok poszukiwać z wieloma agentami i spotkałem tylko jednego (a właściwie jedną) kompetentnego agenta który nie wprowadzał mnie celowo w błąd. Jeżeli będziesz chciał namiary to odezwij się na PW. Szkoda że grupa jest ostatanio tak mało aktywna ale chyba największy boom budowlany Chotomów ma już za sobą.W woim dzienniku opisałem trochę proces kupna mojej działki i różne pułapki, może Cię zainteresuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 22.02.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam, mam na działce glinę z wykopu po szambie i dodatkowo górę humusu pomieszanego z gliną pozostały po robieniu fundamentów. Co z tym zrobić aby mieć sucho na działce i żeby rosła trawka.Pomieszać to wszystko na działce i zaorać. Ktoś ma pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keleven 22.02.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Proponuję wymieszać z piachem w proporcjach 1/1 i rozplantować, będziesz miał piękną trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 23.02.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 A bedzie w miarę sucho? Proponuję wymieszać z piachem w proporcjach 1/1 i rozplantować, będziesz miał piękną trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keleven 23.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Powinno być sucho, u mnie na działce rekreacyjnej tak zrobilem, a miałem bardzo gliniasta ziemię, przed zabiegiem stały kałuże i robiło się błoto. Po wymeszaniu z piachem woda nie stoi nawet po obfitych ulewach i jest piękny zielony dywan. Żałuję że nie dalem więcej piachu i ze dwie wywrotki czarnoziemu (bo niestety teraz muszę nawozic conajmniej dwa razy w sezonie) i siatki na krety, ale u mnie była straszna glina i myślałem, że krety będą unikac takiej ziemi. Nauczony tymi doświadczeniami następną działkę całą pokryje siatką antykretową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts