Rethman 04.04.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Dzięki serdeczne za miłe powitanie ! A gdzie red carpet ? I orkiestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Zimą lizaliśmy rany... Wiosną się budzimy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Następna ekipa od dachu było REWELACYJNIE PROFESJONALNA ! To chyba dla zbilansowanie niepowodzeń z poprzednią. Terminarz mieli napięty , ale dali się namówić. Mamy nadzięję, iz jeszcze z nimi będziemy współpracować. Już się cieszę, bo psychicznie można było odpocząć. Myślący fachowcy to naprawdę skarb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Z hydraulikiem robiliśmy kilka podejść, 4 -ty zgodził się. Nie wiem, kiedy nastąpi ta wiekopomna chwila, ponieważ nauczeni złym doświadczeniem , chcemy czasowo też się temu poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Czy potrzeba Wam jakiś namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Już po 'Dobranocce', pewnie chrapiecie...? Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.04.2004 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Nie śpimy, ale ogladam film: love actually dobry polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 To może nie przeszkadzać... pewnie momenty wzruszenia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Jakieś namiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 04.04.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Na film i hurtownie - oczywista ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.04.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Film mam serwerze mam, a hurtownia czego konkretnie potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 05.04.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Widzę że cisza w eterze Wszyscy pracują Witam Rethman w grupie alice czytałem wasz dziennik - macie zacięcie do pisania- fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.04.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Cześć Wszystkim Starym i Nowym (Rethman) przedstawicielom GCH Jednym z najbardziej dotkliwych minusów rozpoczęcia budowy jest TOTALNY BRAK CZASU. O ile jeszcze 2 tygodnie temu znajdowaliśmy chwilę na odwiedzenie Forum, to teraz stało się to strasznie incydentalne. W miarę możliwości staramy się na bieżąco śledzić wątki, ale mogą być z naszej strony 2-3 dniowe zaległości. W pracy praktycznie nie ma jak, a jak w końcu wracamy do domu to myslimy tylko o złapaniu chwili snu. Na dodatek, nasza córeczka wykazuje - kolejny raz - symptomy przeziębienia, a tu na święta chcieliśmy pojechać w moje rodzinne strony. peterka Mam telefon/fax do tartaku 717 52 86 Tylko nie wiem czy tam jest jakiś kierunkowy? mik99 Możesz to zweryfikować? Pozdrawiam T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.04.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Grzegorz Te zacięcie to ma Wojtek.Ja jestem ta od kłócenia Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 05.04.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Cze Alice! Wiem coś na temat czasu. Wyprowadziłem regułę na tę okoliczność: ILOŚĆ CZASU MALEJE WPROST PROPORCJONALNIE DO POSTĘPU ROBÓT. Idąc dalej tym torem odkrywam dalej: ILOŚĆ DUDKÓW W KIESZENI TAKŻE MALEJE WPROST PROPORCJONALNIE DO POSTĘPU ROBÓT. Zastanawiam się jaką wartość graniczną mają powyższe wartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.04.2004 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Pozdrawiam wszystkich!Ja podobnie jak Wy nie mam czasu, ale co gorsza budowy jeszcze nie rozpocząłem, między innymi z tego powodu, ale mam przy okazji bardzo absorbującą pracę i synka wizyty... to w połączeniu z brakiem sprawnego auta, dopełnia sprawy. Peterka kierunkowy to chyba: 029, ale pewności nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 05.04.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dzięki serdeczne za powitanie w klubie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 05.04.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 jeśli chodzi o hurtownie; pytanie może retoryczne, ale mam przetarte szlaki do niektórych godnych polecenia ( przynajmiej z którymi warto a z którymi lepiej nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 06.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Stal można kupić w hurtowni budowlanej przy ul. Warszawskiej . Od strony W-wy, na granicy Jabłonny, po prawej stronie na rogu Wiejskiej. Stoi tam ( i straszy szary budynek z reklamą... STUDNIE ... jak w czeskim filmie ) jeśli chodzi o upusty - są sztywni jak stal , którą sprzedają. My byliśmy podstawieni pod ściana , więc kupiliśmy , bo najbliższa i dużo mają drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 06.04.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Co do cen stali to Rethmann ma rację ,że tam jest tanio, ale ta sama firma JANBUD w Olszewnicy! ma taniej..Co do betonu, to brałam z INSBETu.Beton dobry, ale co do rozliczania za pompę dziwne reguły. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts