peterka 06.04.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dzięki za namiary na tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 06.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Jeśli ktoś chce się pozbyć piachu z wykopów to mogę podać adres i telefon do gościa który przyjmie każdą ilość ziemi Jest to na Olszewnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 06.04.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Grzegorzu ja to chcę przyjąć ziemię.Jeśli znasz kogoś ale w drugą stronę, to z chęcią wezmę namiar. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.04.2004 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Pozdrowienia dla wszystkich grupowiczów w przedświątecznej bieganinie miedzy budową, a świętami podczas Wielkiego Tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.04.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Mam taka trefną ekipe, że cały czas muszę kłucic sie! A miało byc tak pieknie Moje zdanie się potwierdza że do ekipy trzeba miec dobre nerwy i nie dawac nic a nic zaliczki No ale mam nadzieje że do świąt ściany pod strop postawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 07.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Peterka! Ten ból zna chyba każdy budujący Mój majster na ten przykład nie jest w stanie pojąć co to jest kompleksowa usługa i co za tym idzie, kompleksowa cena. Moim zdaniem nerwy na nic się zdadzą. Natomiast umiejętność negocjowania - oooo to jest sztuka Póki co radzę sobie całkiem, całkiem... A przy okazji - z czego budujesz strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.04.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Wiesz sa ludzie z którymi mozna co kolwiek negocjować. Ja mam z nimi podstawowy problem w komunikacji. A negocjowanie to niestety wyższy poziom co dla niech niestety jest chyba za wysoki Nie lubię ludzi którzy we wszystkim widzą problem, a u mnie tak jest. No ale mam nadzieję że jakoś powoli to będzie się toczyło. Strop buduje lany - beton plus stal. Jest pracochłonny ale tańszy i podobno lepszy Troche tylko desek zostanie ale gdzieś się póżniej przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 07.04.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Godnym polecenia i zainteresowania jest f-ma z W-wy, na Modlińskiej róg Przyrzecze "EKO DACH ". Mieliśmy robione wstępne kosztorysy dachu + inne detale z tym związane i to właśnie oni najbardziej fachowo i cenowo się przyłożyli. Czyli wygrali casting dachowy . Przegrały f-my lokalne , z Jabłonny, Genbud z W-wy, z Nowego Dworu Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 07.04.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Może macie jakieś namiary na tynkarzy wewnętrznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.04.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Rethman dach robisz z blachodachówki??/ Jak tak to podak przykładowe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Poszukuje taniej i dobrej ekipy do budowy w okolicy. Niestety moja ekipa się nie nadaję. Może ktoś ma jakieś namiary!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Poszukuje taniej i dobrej ekipy do budowy w okolicy. Niestety moja ekipa się nie nadaję. Może ktoś ma jakieś namiary!!!! Nie wiem czy ekipa, z którą ja będę miał doczynienia zaspokoi Twoje potrzeby, ale miałbyś przynajmiej możliwość rozmowy. Rozmawiałem z wieloma ekipami przez kilka miesięcy i wyselekcjonowałem dwie wg. mnie dobre i niedrogie. Więcej konkretnych informacji w okresie poświątecznym. Nie załamuj się, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 07.04.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Peterka! Dach juz mamy , rynny -częściowo, ze wzg na tynki zewn. Ja optowałam za granatową dachówką, ale niestety cena powalała nie tylko na kolana + na specjalne zamówienie. A właśnie taką sobie upatrzyłam na ubiegłorocznych targach Muratora na Torwarze. W budowaniu i realu jest ścisła zależność między tym , co chciałabym , a mogę ... niestety... Poza tym dom nie jest z fasonu dachowców, więc tego dachu nie widać w całości ( koperta). Mamy Planję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 07.04.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A ja znowu w porze gdy wszyscy przyklejają się do poduchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.04.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Alice dzisisja się odezwę o namiary. Dzięki za pomoc. Ps, Szukam dobrej broni na murarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.04.2004 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Alice dzisisja się odezwę o namiary. Dzięki za pomoc. Ps, Szukam dobrej broni na murarzy Peterko:O co właściwie chodzi, "broni"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.04.2004 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych, suto zastawionych stołów, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca i miłych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół http://foto.onet.pl/upload/7/61/_242270_n.jpg Życzy Kasia, Mikołaj i Franek w roli wielkanocnego zajączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 08.04.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych Składam wszystkim grupowiczom serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego, zdrowychpogodnych Swiąt Udanych inwestycji i " Niech się mury pną do góry ..." ... moja własnoręcznie zrobiona kartka dla WAS ... http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/WIELKANOC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 09.04.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Do życzeń przyłączam sie i ja.Wszystkiego naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 09.04.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Każdy z nas ma jakieś marzenia - przy tak Uroczystej Okazji życzę ich spełnienia...http://kartki.onet.pl/_i/m/wesolych.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts