Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chyba dobra. Fundamenty zrobili dobrze. Wiosna zobaczymy jak dalej. Podoba mi się w nich to że jak wchodzą na plac budowy to każdy z nich wie co ma robić. Nic mnie się nie pytają czy teraz czy tak. Mają plan i robią. Generalnie nie muszę myśleć za nich. :roll:

Jednak efekt będzie widać wiosną. Bo mówią że dnia przed zachodem słońca się nie cvhwali. :D

W tym roku jest zmiana, wszyscy mocno obawiają się odbiorów; mają być kary za odstępstwa od projektu (kąt pochylenia dachu, brak atestów itd.) i nie ma w tym przesady, urzędnicy mają broń w ręku po co im dostarczać argumentów. :cry:

Jest to jak zawsze sposób na wyciaganie kasy od takich:"biednich misiów", jak my

A korupcja, jaka będzie?

:roll:

Co do ekipy to sprawdzę tę swoją teoretycznie maja skończyć pod koniec maja. Więc będzie można zobaczyc i dam namiar. Za fundamenty, ściany i więżbę płace 16.000pln. Tak jesteśmy umówieni z majstrem.

:wink:

A za jaki metraż ta cena?

Bo faktycznie niewygórowana.

Słuchajcie coś mi tu nie pasuje z tymi kontrolami. Czytałam ostatnio, że dla domów jednorodzinych są nieobowizkowe. Jak to w końcu jest?

Jak my będziemy budynki oddawać, to zapewne wątpliwości się rozwieją, co do odbiorów?

GGekipa, która ma u mnie pracować pownina skończyć po trzech miesiącach od rozpoczęcia (początek marca, może wcześniej), czyli jescze przed latem, jeśli będzie Ci odpowiadało, to skontaktuję Cię z nimi. Zawsze będziesz mogła wpaść na budowę do mnie i przyjrzeć się.