jackus 15.04.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Alice w sprawie drewna dobrze byłoby sie spotkać. Czy przez przypadek będziesz dziś w okolicy i o jakiej porze? I jeszcze jedno- czy w zamówieniu podaje się konkretne wymiary elementów więźby?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 15.04.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mik - czy masz już umówionego 'traktorzystę' do zdjęcia humusu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 15.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witajcie:) Dziękuję za ciepłe przyjęcie. MIK99 gdybyś mógł mi wysłać namiary na tego architekta. Mój adres to: [email protected]. Dziękuję Czytając Waszą wymianę doświadczeń można naprawdę wiele się nauczyć. Myślę, że bardzo mi to pomoże przy wyborze firm i produktów. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.04.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Pozdrowienia dla wszystkich - ostatnio nie mam czasu na Internet am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mam do odsprzedania trochę łat (4x5cm) drewnianych. Łaty leżą sobie od 2001 roku, porządnie wyschły, część jest nawet zaimpregnowana (osobiście przeze mnie ). Jak ktoś jest zainteresowany dajcie znać - na pewno bedzie taniej niż w taraku lub składzie budowlanym Ja wchodzę potrzebuję: 790,00m co daje 1,5800, jeśli masz tyle mik99 - sorry za brak odpowiedzi - jak pisałem jestem na forum sporadycznie. Myslę, że najlepiej bedzie jak sobie to wszystko obejrzysz. Jest tego trochę - nie sądzę, zeby było 790m W tą sobote rozpoczynam sezon grilowy - zgodnie z obietnicą coś zorganizuję dla grupy Chotomowskiej u siebie - dam znać w przyszłym tygodniu am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 15.04.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Wygląda na to że robota u większości wre i nie macie czasu na forumJa siedzę w pracy no i mam akurat czasPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.04.2004 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Jacekus Mik - czy masz już umówionego 'traktorzystę' do zdjęcia humusu?? wstępnie tak po sąsiedzku na sobotę. ok. południa I jeszcze jedno- czy w zamówieniu podaje się konkretne wymiary elementów więźby?? w naszym tartaku musisz przesłać konkretne zestawienie. Nusia proponuję spotkanie w sobotę na mojej działce ok. 12.30-13.00 będziesz mogła osobiście porozmawiać. Adaś cierpliwie czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 16.04.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Peterka - w Michałowie Reg. po prawej stronie jadąc do Zegrza jest firma zajmująca się sztukaterią. ( vis a vis hurtowni tapet, rajstop i hydrauliki) Na wjeździe mają ustawioną piękną, ozdobną bramę. O formy pytaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 16.04.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Dzięki Jackus jutro tam podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 16.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam, chociaz na forum zagladam od daaaawno dopiero teraz trafilem na grupe chotomowska.. a chyba podpadam pod nia bo z tego co widze budujemy sie w poblizu peterki.. (kawalek od Legionowo przystanek) Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.04.2004 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam, chociaz na forum zagladam od daaaawno dopiero teraz trafilem na grupe chotomowska.. a chyba podpadam pod nia bo z tego co widze budujemy sie w poblizu peterki.. (kawalek od Legionowo przystanek) Pozdrawiam wszystkich ! Witaj! Pisz do Grzegorzleg to umieści Cię na naszej mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.04.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Grupa!W sobotę jestem u siebie na działce (12.00-13.00), może macie ochotę się spotkać, zapraszam....pogadamy co u kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 16.04.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ariakan będziemy sąsiadami Powiedzcie mi dokładnie jak z ta więżbą !! Mik ialice bierzecie z tartaku z którego podawaliście mi nr telefonu czy z Legionowa? Musze szybko wybrać bo chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 16.04.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Piotr Zadzwoń do Wojtka on dzisiaj zamawia drewno. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 16.04.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Mik99 chętnie Ciebie odwiedzę jutro , ale niestety nie wiem gdzie mieszkasz a mapka nie jest dość dokładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.04.2004 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Mik99 chętnie Ciebie odwiedzę jutro , ale niestety nie wiem gdzie mieszkasz a mapka nie jest dość dokładna . Wysłałem namiary na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.04.2004 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Dziś pierwsza łopata, poszła! HUMUS zdjęty! Specjalne podziękowania dla Alice: Kasi i Tadka Rogi jak postępy w budowie? Ostanio, jakoś Cię nie widać Peterka masz te namiary na tartak? Jak nie, to dzwoń do mnie zaraz coś poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Mik99 dziękuję za odpowiedz , ale niestety korzystam z internetu tylko w pracy, tak więc z braku informacji przed wyjściem nie dotarłam w sobotę do Ciebie. Dziękuję jednak za zaproszenie. Postaram się być w przyszły weekend o ile będziesz na budowie. Może i pogoda będzie lepsza .Pozdrawiam Nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 W końcu zamówiłem dreno na więzbę w stanisławowie. Mają drewno z tartaku w Augustowie. Skład budowlany jest na miejscu więc zdecydowałem się na nich. Sorry za zamieszanie z telefonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 19.04.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 witam po przerwie.Niestety ogrom obowiązków w pracy sprawia, że nie mam czasu na pogawedki przez internet, a t6ylko w pracy mam do niego dostęp. Okres bardzo gorący i w pracy i na budowie.Ale wszytsko idzie zgodnie z planem.Właśnie konczą wieźbę i odeskowanie z papą.Wylany jest też chudziak i zrobiona kanalizacja wewnątrz i na zewnątrz budynku, łącznie z podłączeniem do sieci. Tak więc siusiu można już robić.Wczoraj zaczął walczyc elektryk, jutro ma skończyć. Potem od razu murarze przystepują do tynków. Zdecydowałem sie na tradycyjne a potem zaciąganie gipsem. Nie mam przekonania do gipsu.Zaraz po tynakach wpada hydraulik i konczy swoje dzieło.W tym tygodniu zdecyduje się na okna i dach. Ekipe od dachu zamówię na początek maja, okna też.Potem przerwa technologiczna na wyschnięcie tynków, potem kg i ocieplenie stropu i gładzie. Jest ok.Czekam na kredycik w Multibanku w CHF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts