alice 11.05.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 MIK'u Nas chyba nie lubisz bo ja też się zgłaszałam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 11.05.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja około 14 raczej będę.Zależy od prac na budowie. Wieczorem natomiast mam zaproszenie na ślub. Ale na chwile napewno wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.05.2004 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 MIK'u Nas chyba nie lubisz bo ja też się zgłaszałam. Kasia Kasiu: kogo, jak kogo? Ale Was....zawsze Spotkanie grupowe: 22 maja sobota Miejsce: http://republika.pl/am2am/ Lista: 1. Jackus (dwie sztuki) 2. Alice ( 3 os.) 3.-kriss- (pewnie 1) 4. Nuisa (2 os.) 5. Am (3 os) 6. Peterka 7. GG 8. Mik99 (1 os.) Grupowicze, dopisujcie się poprzez kopiowanie listy do własnych postówi i dodawanie kolejnych pozycji lub aktualizowanie osób chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 12.05.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam gorąco wszystkich "domowników" tego forum.Do tej pory bywałem na forum muratora tylko gościnnie, natomiast fakt istnienia grupy chotomowskiej zdecydowanie zmobilizował mnie do zarejestrowania się... Jeśli nie macie nic przeciwko temu, to chętnie przyłączę się do Waszej grupy, podzielę swoimi dotychczasowymi doświadczeniami i skorzystam z Waszych porad... Pozdrowienia dla WszystkichRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.05.2004 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam gorąco wszystkich "domowników" tego forum. Do tej pory bywałem na forum muratora tylko gościnnie, natomiast fakt istnienia grupy chotomowskiej zdecydowanie zmobilizował mnie do zarejestrowania się... Jeśli nie macie nic przeciwko temu, to chętnie przyłączę się do Waszej grupy, podzielę swoimi dotychczasowymi doświadczeniami i skorzystam z Waszych porad... Pozdrowienia dla Wszystkich Robert Serdecznie Witam w imieniu kolegów/koleżanek i swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 13.05.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Słuchajcie, wczoraj zadzwonił do mnie majster i.... ZACZYNAMY 31 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.05.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Gosiu POWODZENIA!!!!!!!!!!!! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 13.05.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 gratulacje dla gg bardzo ciepło wspominam dzień, w którym wbili u mnie w listopadzie pierwszą łopatę pod fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 13.05.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam wszystkich w ten niestety deszcowy dzień Czy znacie ceny - tynki wewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 13.05.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Tynki gipsowe 23 zł/m2 z ich materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 13.05.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Czy ktos moze mi powiedziec gdzie kupic material na wiezbe dachowa . Chcialbym kupic impregnowany w rozsadnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.05.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Marf, witamy w naszej grupie. Gdzie budujesz?Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.05.2004 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Słuchajcie, wczoraj zadzwonił do mnie majster i.... ZACZYNAMY 31 maja Gratulacje!!! pogoda lepsza z pewnością będzie niż dziś Witam wszystkich w ten niestety deszcowy dzień Czy znacie ceny - tynki wewnetrzne. robocizna: 10 do 12 pln za m2 Marf witaj w klubie!, ale nam ostatnio nowych Twarzy przybywa Marf:drewno zamawiałem z Alice jeszcze chyba w lutym, teraz pocięte i czeka na hasło od ekipy. Tartak pod Przasnyszem, może warto byś się przejechał i sprawę na miejscu obgadał, a zamówienie faksem można by wysłać. Aha, gdzie domek, stawiasz? Napisz do Grzegorzleg to na mapkę Cię wciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 13.05.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Witam wszystkich w ten niestety deszcowy dzień Czy znacie ceny - tynki wewnetrzne. dostałem podobne propozycje jak mik99, 10-12 bez materiału za tynki cementowo-wapienne wg mojego kierownika przy większej powierzchni można jeszcze uwać złotówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 13.05.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 dzięki za info. Ja więżbę kupowałem w Stanisławowie. 530 za impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 14.05.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 poszukuję w naszej okolicy solidnego (i rozsądnego cenowo ) wykonawcy kominków... proszę o pomoc, jeśli przerabialiście już ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 14.05.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Dziękuję wszystkim i pozdrawiam nowych klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 14.05.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Witam Wszystkich. Przepraszam ze sie nie przedstawilem. Mam na imie Marcin i buduje na Białołęce dom w Daliach. Jesli moglbym prosic o namiar do tego tartaku w ostrołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 14.05.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Oczywiscie chodzi mi o tartak pod Przasnyszem Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Przyłączam się do pytania W.rob-a o wykonawcę kominków. Jeśli chodzi o spotkanie 22 maja, to raczej nie damy rady: weekenowa wizyta Rodziców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts