am 14.05.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Spotkanie grupowe: 22 maja sobota Miejsce: http://republika.pl/am2am/ Lista: 1. Jackus (dwie sztuki) 2. Alice ( 3 os.) 3.-kriss- (pewnie 1) 4. Nuisa (2 os.) 5. Am (3 os) 6. Peterka 7. GG 8. Mik99 (1 os.) Grupowicze, dopisujcie się poprzez kopiowanie listy do własnych postówi i dodawanie kolejnych pozycji lub aktualizowanie osób chętnych. Mik99 sie martwi, że może mój trawnik taakiej grupy nie wytrzyma Nie ma co się martwić - jeszcze nie mam trawnika Byle tylko pogoda dopisała. Nieczęsto tu zaglądam, ale potwierdzam grilla 22 maja u mnie. W przyszłym tygodniu prześlę dla chętnych na priv namiary jak trafić do mnie. Pozdrawiam am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.05.2004 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Oczywiscie chodzi mi o tartak pod Przasnyszem Dziekuje Jeśli będziesz na spotkaniu to mi przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 15.05.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Witaj GRUPOPrzepraszam nowych kolegów że tak długo nie mieli swojego kwadracika na mapie ale tak się złożyło żew pracy absolutnie nie mam czasu na internet a po pracybyłem zajęty Tak więc wasze posty przeczytałem dopiero dzisiejTrochę się zagęściło - napisy mogą trochę mylićale kwadraty są mapowane i po najechaniu na nie myszkąwyskakują odpowiednie napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.05.2004 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 grzegorzleg wpadnij na nasze sobotnie spotkanko u Adasia (am). Może będzie okazja do zrobienia kilku nowych fotek i wpsania ich na mapkę? Co Ty na to nasz "Klubowy Kartografie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 17.05.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witaj GRUPO Przepraszam nowych kolegów że tak długo nie mieli swojego kwadracika na mapie ale tak się złożyło że w pracy absolutnie nie mam czasu na internet a po pracy byłem zajęty Tak więc wasze posty przeczytałem dopiero dzisiej Trochę się zagęściło - napisy mogą trochę mylić ale kwadraty są mapowane i po najechaniu na nie myszką wyskakują odpowiednie napisy Ślicznie dziękuję za wrzucenie mnie na mapkę... Kwadracik idealnie trafił w moją "chałupkę" pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.05.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 w rob. Ptrzac na mape jestesmy chyba sasiadami Po sól będzie blisko jak zabraknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 17.05.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Słuchajcie, wczoraj zadzwonił do mnie majster i.... ZACZYNAMY 31 maja GG, gratulacje i powodzenia!!! Bede teraz przez okno ogladal jak sie buduje Twoj dom;) Do Grzegorzleg - czy mozesz umiescic moj kwadracik na mapie? Moj dom jest tuz obok GG (po drugiej stronie ulicy). Nie wiem tylko czy jeszcze sie kwalifikuje na mape, bo juz od dwoch tygodni mieszkam w nowym domu (ale oczywiscie budowa, a raczej wykonczeniowka, jeszcze trwa i jeszcze dlugo bedzie trwala). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.05.2004 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Dziś "leżaki" mam już rozłożone, niewtajemniczonym wyjaśnię, że o kanalizację mi chodzi. Zaplanowałem też na tym etapie rurę, której zadaniem ma być zaopatrywanie kominka w powietrze zewnętrzne. Wszystkim poszukującym dobrego hyraulika polecić mogę naszego forumowego kolegę: Niezły jest faktycznie niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 18.05.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam Was! Właśnie się dowiedziałem od znajomych że w Chotomowie niedaleko przejazdu ukradli w nocy facetowi blachodachówkę z budowy Uważajcie na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 18.05.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Spotkanie grupowe: 22 maja sobota Miejsce: http://republika.pl/am2am/ Lista: 1. Jackus (dwie sztuki) 2. Alice ( 3 os.) 3.-kriss- (pewnie 1) 4. Nuisa (2 os.) 5. Am (3 os) 6. Peterka 7. GG 8. Mik99 (1 os.) Grupowicze, dopisujcie się poprzez kopiowanie listy do własnych postówi i dodawanie kolejnych pozycji lub aktualizowanie osób chętnych. Mik99 sie martwi, że może mój trawnik taakiej grupy nie wytrzyma Nie ma co się martwić - jeszcze nie mam trawnika Byle tylko pogoda dopisała. Nieczęsto tu zaglądam, ale potwierdzam grilla 22 maja u mnie. W przyszłym tygodniu prześlę dla chętnych na priv namiary jak trafić do mnie. Pozdrawiam am Właśnie się dowiedziałem, że muszę być w sobotę w pracy Nie chcę odwoływac grilla muszę tylko przesunąć godzinę. Zapraszam chetnych na 16:00 Ja udostepniam gorący węgiel, każdy przywozi to co chce usmażyć . POgoda nas nie rozpieszcza - mam nadzieję, że będzie OK Pozdrowienia am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 18.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 w rob. Ptrzac na mape jestesmy chyba sasiadami Po sól będzie blisko jak zabraknie.... na razie zapraszam raczej po gwoździe i cement ale od jesieni mam nadzieję móc też poratować i solą... kończę teraz stan surowy, więc późną jesienią chciałbym się przeprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 18.05.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzieki - wolę jednk sól od gwożdzi Też póżną jesienia palnuje się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.05.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Witam Was! Właśnie się dowiedziałem od znajomych że w Chotomowie niedaleko przejazdu ukradli w nocy facetowi blachodachówkę z budowy Uważajcie na złodziei Mam trochę mteriału na działce: cement, wapno, cegła, ale też sąsiadów po obu stronach i mam nadzieję, że stała obecność jednego z nich, wystarczy, aby odstraszyć potencjalnych złodziei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 18.05.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 mic chciałeś po drugiej stronie ulicy na przeciw gg no to jest Tylko czy to ta ulica? w.rob dobrze podałeś pozycję to i strzał był celny mik99 mam do ciebie prośbę - w adresie naszej mapyktóry podajesz zmień końcówkę z " wersja_b" na "grupachotomow"Ułatwi mi to dokonywanie zmian ( teraz muszę zmieniać oba pliki)Dziękuję ci za imienne zaproszenie na sobotnie spotkanie do AdamaChętnie bym się wybrał Niestety sobota jest u nas dniem gdzie nadrabia się wszystkie zaległości (sprzątanie, zakupy, przygotowaniepółproduktów na obiady na następny tydzień) W tą sobotę przygotowujemysię na niedzielną uroczystość rodzinną (19 osób) Muszę pomóc żonieW następną sobotę i niedzielę jestem w pracy więc jeśli zrobicie zdjęciato nie dość że sam chętnie obejrzę to myślę że warto wymienić obecnągalerię na nowąDobrej pogody na sobotnie spotkanie życzę Pozdrawiam całą NASZĄ GRUPĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.05.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 W sprawie spotkania. Tak jak pisał Adam on zapewnia miejsce, my coś na ruszt.Musimy podzielić się i zorganizować.(Nie mogę się żyć bez planowania. ) 1.Mięsne sprawy. 2.Dodatki 3.Napoje zwykłe 4.Napoje niezwykłe Kasia P.S.Jak o czymś zapomniałam, to dopiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Kasiu, Myślę, że warto też pomyśleć o jakichś naczyniach i sztućcach oraz o "siedziskach" i "stołach".Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.05.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Oj nie było mnie dawno na forum, ale na głowie mam teraz remont mieszkania. Niezła zaprawa przed budowaniem domu. Zadziwiające ile rzeczy wychodzi w międzyczasie do zrobienia. Całą niedzielę malowałam rurki, kaloryfery, ramy i już sama nie wiem co, bo nawdychałam sie olejnej i zapomniałam nawet jak się nazywam Ale powiem Wam, że efekt jest zadziwiający. Razem z narzeczonym zrobiliśmy generalny remont M3 i teraz chcemy je sprzedać. To tez wymaga cierpliwości. A na początku przyszłego roku ruszamy z budową Mam nadzieję. Codziennie robimy krok milowy ku temu, więc jestem dobrej myśli. Do zobaczenia w niedzielę. Czekam na adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.05.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Co do siedzeń i stołów, zadzwonię do Adama i spytam jak wygląda sytuacja.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.05.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ojej w sobotę .Jestem dzisiaj trochę zakręcona, ale mam ważnych gości w pracy i nie bardzo mogę się skoncentrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.05.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Nusia Nie niedziela, ale sobota.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts