am 19.05.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 WOW - ale sie rozkręciło... NIE zabierajcie ze sobą siedzeń i stołków - tyle jestem w stanie zapewnić Dzisiaj wyslę na priv info jak do mnie trafić mam prośbę - proszę o ponowne potwierdzenie obecności w sobotę w zmienionym terminie (od 16:00) - juz się zgubiłem kto bedzie a kto nie. Pozdrawiam am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.05.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Cześć Adam!Już nie muszę dzwonić..........?Ja potwierdzam Naszą obecność.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ja będę z moim wybrankiem, czyli dwie osoby. Wróżę piękną pogodę. Będę po pracach na działce, więc odpoczynek się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.05.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Dzięki za potwierdzenia Aha zapomniałem napisać - jak ktoś ma dzieci to koniecznie musi zabrać - moja trójka bedzie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 19.05.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 AM no Anusia i Jacenty będą na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ja niestety mam ślub znajomoch więc niestety nie bedę Następnym razem sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.05.2004 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Am Ja też zjadę zaraz po budowie i mnie (odpoczynek się przyda), Alice zabieżcie dla mnie piwko i coś do...proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 19.05.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 WOW - ale sie rozkręciło... - proszę o ponowne potwierdzenie obecności w sobotę w zmienionym terminie (od 16:00) - juz się zgubiłem kto bedzie a kto nie. Pozdrawiam am Witam, chętnie poznam całą grupę Chotomowską! Potwierdzam sztuk raz. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 20.05.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 am informuję, że chyba nie damy rady. Niestety my ustawiliśmy sobie sobotę według wcześniejszego planu grilla i chcieliśmy wpaść koło 14.00. Po południu przywozimy i montujemy domek z serduszkiem, albo siatkę. Zobaczymy co się uda zrobić. Przykro mi że znowu się nie poznamy Życzę wszystkim MIŁEGO POPOŁUDNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 20.05.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Mam do sptrzedania 30 szt stępli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Swiercz-Gradkowska 20.05.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witajcie Kochani Sasiedzi Czy mozemy sie do Was przylaczyc??? Rzecz jasna nie mowie o imprezce tylko generalnie o szanownej grupie sasiedzkiej ! Przedstawie sie moze by ulatwic Wam ewentualny "werdykt" Ja mam na imie Aneta, malzonek Maciek a pociecha (2,5l) Ewa Obecnie mieszkamy na Bialolece (jak Alice) a mamy nadzieje najpozniej za rok w Chotomowie. Nasza dzialeczka jest w tzw osiedlu ekologicznym (boczna Bagiennej) W tej chwili stan zaawansowania robót jest taki: sa juz sciany fundamentowe i jest robione ogrodzenie W zwiazku z tym ostatnim mielismy juz "przygode" z sasiadem - do naszych "budowniczych" podjechal dziadek na rowerku i kazal im rozbierac ogrodzenie bo jest rzekomo 1,5 ,m mna jego ziemii Majster do meza, maz do ex-wlasciciela ziemii - ten rzecz jasna, ze dziadkowi sie cos po********* i zeby do niego zadzwonic jak sie jeszcze pokaze. To nas uspokoilo troche, zreszta przeciez mamy akt, wypisy, byli geodeci itd Niemniej jednak dziadek "naslal" na nasza dzialke ekipe geodetow, ktorzy sprawdzali cos tam. Qrcze, trafil nam sie chyba niezly rdzenny pieniacz.... No i to narazie chyba tyle Czy mozemy wstapic do grona wielbicieli Chotomowa? Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 20.05.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witajcie w grupieA dlaczego nie chcecie dołączyc do imprezki?Zapraszamyam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 20.05.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Podsumowanie dotychczasowych potwierdzeń - dziekuję za wszystkie: Spotkanie grupowe: 22 maja sobota, godz 16:00 Miejsce: http://republika.pl/am2am/ Lista osób "potwierdzonych" : 1. Jackus (dwie sztuki) 2. Alice ( 3 os.) 3.-kriss- (pewnie 1) 4. Nuisa (2 os.) 5. Am (5 os) 6. Mik99 (1 os.) Lista nieobecnych : 1. Peterka 2. GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Swiercz-Gradkowska 20.05.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witaj Am Bardzo dziekujemy za zaproszenie, ale niestety bedziemy siedziec w domku - tzn ja bo mala jest chora. A malzonek w tym czasie zakupy, budowa, zakupy, budowa itd Ale nastepnym razem na pewno skorzystam, a moze bedzie juz grill u nas Zycze Wam super pogody ))) Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.05.2004 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Aneta Swiercz-Gradkowska Serdecznie witam i koniecznie zapraszam do wspólnego spotkania u Adasia, może mała wyzdrowieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.05.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Jeśli tylko pogoda dopisze, to i ja do AM-a się piszę . Gospodarza już znam. Miło będzie poznać Was wszystkich, chyba najaktywniejszych ze wszystkich grup okołowarszawskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 21.05.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Alice Mik Wczoraj pod wieczór miałem wolną chwilę i przeprowadziłem wizytację Waszych budów Miło popatrzeć jak robota idzie do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 21.05.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ja odpowiadam w imieniu Rethman.Ona też zgłasza obecność na spotkaniu razem z mężem. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 21.05.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam wszystkich. Poszukuje w naszej okolicy styropianu 12 i coś na podłogę! Ceny itd. proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 21.05.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Dla zainteresowanych: UZUPEŁNIŁEM Dziennik budowy.PzdrT/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts