alice 01.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 pawle i reniu ja też mam działkę leśno rolną z prawem zabudowy.Zależy jaki udział jest rolnej a jaki leśnej.Ja mam 1100 m2 leśnej i na tej częsci postawiłam dom.Wystarczy złożyć dokumenty o odlesienie i trzeba mieć opis taksatora. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 czołem forumowicze kieruje do was banalne pytanie . - czy może wiadomo komuś z was kiedy będzie uaktualniony plan zagosp.przestrz. - i jak długo się czeka na mapy z Geodezji oczywiście temat odnośnie Dąbr.Chotom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 03.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Pozdrawiam Wszystkich, Ostatnio się nie odzywałem ale niestety praca oraz budowa..... U mnie wszystko idzie zgodnie z planem;-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 03.06.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Jak by ktoś chciał zakładać alarm i monitoring to mam godnego polecenia człowieka z SOLID SECURITY. Robi wyceny, daje upusty i jest z Legionowa. Wszystko załatwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 03.06.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Jak by ktoś chciał zakładać alarm i monitoring to mam godnego polecenia człowieka z SOLID SECURITY. Robi wyceny, daje upusty i jest z Legionowa. Wszystko załatwia! Witam, jestem mocno zainteresowany tym tematem, chociaż Panowie z SOLIDU lekko mnie zrazili wyceną na 12.000 (chociaż muszę przyznać, że trochę zdziwiałem z pomysłami ) więc zacząłem rozglądać się za kimś innym... Ale zawsze można spróbować z drugim podejściem do tematu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 03.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 w rob. Ptrzac na mape jestesmy chyba sasiadami Po sól będzie blisko jak zabraknie.... jeśli poruszasz się białą Astrą, to jesteśmy bliższymi sąsiadami niż myślałem jadąc na Brzozową, codziennie przejeżdżam koło Twojego domku i podziwiam jak ładnie sobie rośnie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 04.06.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Tak . Bingo A ty jeżdzisz białą Megane? I budujesz z porotermu? Podaj mi numer swój telefonu na skrzynkę lub podjedz na działkę. Dziś od 18 i jutro od rana będę więc pogadamy. To facet z solid zadzwoni i umówi się z Tobą-Facet wporządku więc napewno pomoże a i upust da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.06.2004 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Grupowicze: W jakiej cenie i gdzie kupowaliście wkłady do kominów odprowadzające spaliny z kotła ? Z góry dziękuję za wszystkie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 czołem forumowicze PYTANIE -CZYkupowaliście ziemie za pośrednictwem AGENCI -CZy BESPOŚREDNIO OD WŁAŚCICIELI pytanie odnośnie CHOTOMOWA i DĄBR. cHOTOMOWSKIEJ DZIĘKI ZA odpowiedzi . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.06.2004 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 czołem forumowicze PYTANIE -CZYkupowaliście ziemie za pośrednictwem AGENCI -CZy BESPOŚREDNIO OD WŁAŚCICIELI pytanie odnośnie CHOTOMOWA i DĄBR. cHOTOMOWSKIEJ DZIĘKI ZA odpowiedzi . [email protected] Szukałem ładnej działki, sprawdzałem do kogo należy i sam wychodziłem z propozycją kupna. Agencja zawsze pobiera min. 2,5% od każdej ze stron, nie gwarantując w sumie nic w zamian, a oto nie są małe kwoty, przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.06.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 pozdrawiamy niestety to wszystko co dotyczy Agencji wiemy , ale i one mają połżoną łape na ładniejszych działkach i niema możliości dotrzeć do właścicieli tych ziem a pozatym to jeszcze podbijają sobie cene na 1M/2 dlatego padło nasze pytanie. Lecz my ciągle szukamy Objechaliśmy już chyba kule ziemską { w dąbr.chotomows.} i ciągle urzekają nas inne nowe miejsca. PS. MIKI maż ładną okolice i super drzewo by wybudować w koło niego jakiś czaderski GRILL z daszkiem . Jesteśmy ciągle w sieci POZDRAWIAMY do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 07.06.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Do Peterki: Bardzo dziękuję za namiary na SOLID, bardzo konkretny chłopak, prawdopodobnie dogadamy się bez problemu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Tak dokładnie konkretny facet z Solid ja też jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.06.2004 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 MIKI maż ładną okolice i super drzewo by wybudować w koło niego jakiś czaderski GRILL z daszkiem . W pierszym planie ma stanąć tam piaskownica dla małego, ale o grillu też pomyślałem, ale trochę dalej obok kolejnego mniejszego dębu przy granicy. Czas pokaże co się uda zrealizować. .... my ciągle szukamy Objechaliśmy już chyba kule ziemską { w dąbr.chotomows.} i ciągle urzekają nas inne nowe miejsca. To jest ciężki, ale ciekawy etap na drodze do własnego domku. W moim przypadku trwał ponad 8 miesięcy, niestety. Powodzenia, niech podoga WAM sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 07.06.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Do Peterki: Bardzo dziękuję za namiary na SOLID, bardzo konkretny chłopak, prawdopodobnie dogadamy się bez problemu... Pozdrawiam Witam, Możliwe, że w sprawie systemów alarmowych mogę coś pomóc! Jeżeli możesz pobieżnie określić swoje wymagania i cenę, jaką usłyszałeś skontaktuję się z gościem, który się tym zajmuje! Warto, chociaż się zorientować w cenie! Ps. Jeżeli możesz prześlij mi namiar do siebie na priv. bądź: [email protected] ,przekażę go razem z Twoimi oczekiwaniami. Przypuszczam, że oddzwoni do Ciebie w tej sprawie! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Poszukuje ekipy do tynków wewnętrznych Proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 09.06.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witajcie,poszukuję dobrej, niedrogiej ekipy do stanu surowego. Najlepiej gdby szef był majstrem pracującym bezpośrednio na budowie z innymi, a nie kierownikiem tzw. "czysta rączka". Poproszę o namiary na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 14.06.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam, Do W.Rob Po rozmowie ze znajomym, stwierdził że dostałeś bardzo dobrą ofertę na to co opisałeś! I nie warto mieszać z innym wykonawcą dla kilku zł. bo tak jak napisałeś "mogą być problemy z serwisem".Jedna firma to jedna odpowiedzalność przy całym systemie! Pozdr. Ps. Może ktoś ma do odsprzedania Betoniarkę 150-250 litrów za rozsądne pieniądze?Może jakiś namiar w "naszych" stronach na tanią dobrą hurtownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 15.06.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 -kriss- mimo to bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem... pozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 15.06.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam,potrzebuje pomocy, powiedzcie mi ile teraz kosztuje wykonanie różności zkarton-gipsu: podwieszane sufity, pułeczki itp ?a może ktoś ma namiary na sprawdzonego fachowca ? (z Warszawy lub okolic)Bardzo byłbym wdzięczny (może być na priwa oczywiście) ah, jeszcze jedno.. ile może kosztować zamontowanie parapetu z kamienia,facet którego mam zażyczył sobie 80 - 100 zł. od sztuki. (zależnie oddługości) z góry dzieki za wszelką pomoc.pozdrawiam.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts