peterka 06.07.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam Wszystkich,Czy może wiecie gdzie w naszych okolicach kupić watę do ocieplania poddasza????? Oraz ceny za ocieplanie wraz z płyta karton gips??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 06.07.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Interesują mnie ceny przyłącza gazowego. Może macie kogos godnego polecenia i nie drogioego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 06.07.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Hej, hej!!! Dawno mnie tu nie było, ale jestem usprawiedliwiona Pilnowałam ekipy. Spisali się całkiem nieźle ,ale jak to się mówi "Pańskie oko konia tuczy". Większych problemów nie było, trochę marudzenia, że "tak to nikt nie robił" (izolacje fundamentów były bardziej pracochłonne niż myśleli), ale jest OK Pozdrawiam wszystkich. Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 06.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Peterko ja dzisiaj pytałam o wełnę gr.15 i 5 cm w MAŃk'u podobnierz od 17 są podwyżki.Mnie powiedzieli 20 zł /m2 5 i 15 a za 20 cm 27 zł.Trzeba zamówić w tym tygodniu. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 07.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Interesują mnie ceny przyłącza gazowego. Może macie kogos godnego polecenia i nie drogioego????? z tego co wiem to przyłącze gazu wykonuje gazownia??? jeśli masz na myśli instalację gazową (od skrzynki w płocie) to mam bardzo solidnego wykonawcę, cała instalacja w 1 dzień... 400 za punkt plus coś od metra długości rury od skrzynki do budynku (nie mam pojęcia czy to dużo?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 07.07.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 do mik99, na innym z tematów pisałeś na temat sztachetek drewnianych...udało Ci się może znaleźć coś w dobrej cenie?? pozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Robert możesz mi podać telefon do tego człowieka od Gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 07.07.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dzięki alice za ceny. Ja zaczekam jakoś im w te podwyżki nie wierzę. Moim zdaniem sami chcą nakręcić rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 07.07.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Mik99, gratuluję szybkiej sprzedaży mieszkania. My jesteśmy już tym poważnie zdołowani, bo od kilku miesięcy dajemy ogłoszenia, a zainteresowanie jest praktycznie żadne... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.07.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ale wszyscy zapracowani!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnM 08.07.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witamy wszystkich grupowiczów! Jesteśmy na etapie szukania swojego miejsca na Ziemi Po wielu tysiącach przejechanych kilometrów trafiliśmy do Chotomowa i zauroczyło nas to miejsce! Przypadkiem trafiliśmy na osiedle Chotomów II, gdzie ulice mają bardzo sympatyczne nazwy: Tęczowa, Promienna, .... To jest właśnie to czego szukamy !!! Pomóżcie nam znaleźć jakąś fajną działeczkę na tym osiedlu. Będziemy wdzięczni za każde info. Pozdrawiamy Aga'n'Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.07.2004 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Do Peterka : polecam kontakt z synem kierownika legionowskiej Gazowni, Maciejem Chrustowskim ma wszelkie niezbędne uprawnienia. Zrobił mi projekt w dobrej cenie, poleciłem do Jackus i też był zadowolony. Tel 602 720 088 lub 022 775 3027.Do w.rob z powodu totalnego braku czasu budowa od 6.30 do 19.00 jestem w ogromnym niedoczasie, ale za miesiąc pewnie wrócę do tematu.Do UKF dopiero w najbliższy wtorek znalazłem czas na spisanie umowy wstępnej, ale jak dobrze pójdzie to niebawem będzie faktycznie można gratulować. Ogłoszenie zamieściłem na stornie : Nieruchomości.plDo A'n'M Witaj w naszym gronie!zapraszam na drugą stronę torów kolejowych drogą w stronę Olszewnicy w mojej okolicy jest kilka ciekawie położonych ładnych działek. Do wszytstkich serdeczne pozdrowienia i życzenia udanych urlopów. Zamieszczajcie fotki swoich budów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 13.07.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 dzięki mik. Rozmawiałem z nim i mam się spotkać. Facet zaczoł się przechwalac że może wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.07.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Jakiej grubości macie warstwy na chudziaku? Parter i poddasze? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 13.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 parter: 8cm FS20; 5cm wylewkapiętro: 4cm/5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 W.ROB. Czy robisz ogrzewanie podłogowe? Co dajesz jako izolację papa,folia...? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 16.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 alice,pod spód daję folię...podłogówkę robię tylko częściowo (tam gdzie będę kładł terakotę) - kuchnia, łazienka, hall, wiatrołap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 16.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 w.rob kiedy to robisz,żeby zobaczyć Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.07.2004 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 dzięki mik. Rozmawiałem z nim i mam się spotkać. Facet zaczoł się przechwalac że może wszystko. czas pokaże, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.07.2004 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Jakiej grubości macie warstwy na chudziaku? Parter i poddasze? Kasia Na zagęszczonym mechanicznie piachu (20 cm), chudziak do poziomu "0" (10cm) potem folia, na folii styropian (8 cm:2x4cm) FS 20. Finalnie jescze 5-6.5 cm wylewki zależnie od okładziny. Tak to widzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts