peterka 27.08.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Robert miałem tanią ekipę podmurówka 1000zł słupki po 20 i grube 70zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 27.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Rzeczywiście fajna cena, masz może namiary na nich, czy są już może wolni u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 27.08.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Tak nie mam teraz tel. kom.Zadzwoń do wieczorem około 21.30 do domu 236931552 Powiedz że ja dałem Ci telefon. To jest ta sama ekipa która budowała i ocieplała mój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.08.2004 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam wszystkich i o przyjęcie do grupy proszę - w imieniu swoim i mych obu dziewczyn. Jak Bóg da, w przyszłym roku postawimy coś w Chotomowie nieopodal przedszkola "Coś" się właśnie rysuje, będzie w stylu archipelagowej Klementynki, tylko mniejsze. A że to pierwszy raz, to i pytań do bardziej doświadczonych będziemy pewnie mieli sporo... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.08.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Ślimak Maciek Witaj!!! Napisz do Grzegorzleg to umieści Cię na naszej mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 29.08.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam GrupęDziwnym zbiegiem okoliczności dostałem rozliczenieod kierownika budowy na odwrocie karty gwarancyjnejtrzykomorowej oczyszczalni ściekówWięc mogę podać adres producenta zainteresowanymWID-BUD PPHU Witold GierekUl Drogowa 9 03-109 Warszawa tel 676 84 69Sam oczyszczalnią nie jestem zainteresowany bo u mnie jest kanalizacjaTak że nic na temat cen itp. nie mogę powiedziećPozdrawiam całą Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.08.2004 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Peterka dziś jechałem z rodziną obok Twojej budowy i ... zachwyt to mało powiedziane. Piękny dom. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 30.08.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzięki Mik, Jeszce całe to wykończenie. Zapewne Wasz domek będzie równie piekny a i pewnie piękniejszy!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 30.08.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 peterka:bardzo dziękuję za namiary na ogrodzenie...dopiero dzisiaj odgrzebałem się z ocieplania poddasza na tyle, żeby poczytać posty na forum; spróbuję zdzwonić się z nimi w tym tygodniu. pozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 30.08.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 i oczywiście dokładam ciepłe słowo do komentarza mik99... ślicznie wygląda domek peterki (a nie tylko ogrodzenie, o które pytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michkas 30.08.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 w.rob i peterka czy sie budujecie gdzieś miedzy al. róz i al. legionów może?? w.rob w piątej parceli w Legionowie maja w przyszłym roku podłączać kanalizacje może sprawdz to w UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 31.08.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Tak michkas ja buduję dokładnie tam gdzie opisałeś. Kanalizacja ma być w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michkas 31.08.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 oo to czesto pewnei przechodze na spacer jak ide do lasu z maluchem - może nawet bawił sie w twoim piachu Moge prosic o namiary na ogrodzenie bo my mamy na razie tylko siatkę - ładne ogrodzenie mamy zamiar zrobic po kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 31.08.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 W.rob, zajrzyj na priv. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.08.2004 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Grupowicze! Dotarłem do dystrybutora Tarnavy (kominki) w Wawie na Pradze, a właściwie to właściciel firmy przyjechał na moją budowę. Porozmawialiśmy sobie o wkładach i możliwościach negocjacji cen, w sumie udało mi się przekonać go do możliwości zaopatrywania kilku budów jednocześnie w wklady i doszliśmy do poziomu: -12% od cen katalogowych. Jeżeli są chętni to zapraszam do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 01.09.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Michkas wysłałem namiary na ekipę od ogrodzenia na prv. A piasku dla dzieciaków jest dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 01.09.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 w.rob i peterka czy sie budujecie gdzieś miedzy al. róz i al. legionów może?? w.rob w piątej parceli w Legionowie maja w przyszłym roku podłączać kanalizacje może sprawdz to w UM buduję w tej samej okolicy (brzozowa), znam też temat kanalizacji... zanim jednak dotrze do nas dobrodziejstwo kanalizacji coś będę musiał robić z ... - stąd niedawny wątek szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 03.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witam wszystkich zapracowanych (sądząc po niewiekiej ilości wpisów ostatnimi czasy) sąsiadów bliższych i dalszych. W najbliższą niedzielę w Pałacu w Jabłonnie odbędzie się "impreza plenerowa". Mają być atrakcje dla dzieci, koncerty (m.in. Czarno-Czarnych), sztuczne ognie, zwiedzanie pałacu itp.Rozpoczęcie o 14.00.Może ktoś będzie miał ochotę przybyć i zobaczyć... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.09.2004 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Wczoraj, ogromnym nakładem sił, zalewałem wieniec w domu. Pracowało nas w sumie trzech: majster, pomocnik i ja, który odpowiedzialny byłem za beton ( w sumie ukręciłem 37 betoniarek). Praca na samym laniem: zasypywanie kolejnych betoniarek, podawanie gotowego betonu na rusztowanie i dalej majster układał i zagęszczał mieszankę w deskowaniu, pochłonęła nas na 10h (bez przerwy!!!). Potem gdy już posprzątałem było ognisko i tradycyjna glaicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.09.2004 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witam wszystkich zapracowanych (sądząc po niewiekiej ilości wpisów ostatnimi czasy) sąsiadów bliższych i dalszych. W najbliższą niedzielę w Pałacu w Jabłonnie odbędzie się "impreza plenerowa". Mają być atrakcje dla dzieci, koncerty (m.in. Czarno-Czarnych), sztuczne ognie, zwiedzanie pałacu itp. Rozpoczęcie o 14.00. Może ktoś będzie miał ochotę przybyć i zobaczyć... Pozdrawiam, Maria Mario dzięki za info: ciekawe, ciekawe może zajrzę z żonką i krasnalem popołudniu, a może małe nieformalne spotkanko grupowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts