Olena 17.10.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Kochani macie moze namiary na kopareczke niedroga w okolicy? mik99 chyba wspominales cos kiedys o Ostrowku? Musze sie rozejrzec bo chyba za 2 tygodnie ruszamy Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 17.10.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 czy 80 zł / godz to niedrogo? Taka mała spychokoparka - tylko jest z okolic Nieporętu i nie wiem jak z jechaniem do Chotomowa?Chociaż 80 to brał za pracę spychem ??? hmmm daj znać czy zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 18.10.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Olena, nic nie szkodzi! Może to i szkoda, że w mojej okolicy ceny działek nie skoczyły tak w górę...Cieszę się, że "pokonałaś" urzędy i zaczynasz wkrótce. Oby pogoda sprzyjała!!! SylwekW, jeżeli masz ochotę, możesz wpaść do nas na oględziny pokoju z lukarną (i nie tylko). Mamy taki jeden o pow. ok. 16m2 z trójkątną lukarną. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.10.2004 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 do Olena: Koparkę brałem od sasiadów (firma Partner na Dębowej), piach i żwir oraz większe wykopy zapewnia Arek Łoma (602 294 581) mamy nawet u niego zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.10.2004 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jutro cieśle kończą u mnie konstrukcję dachu i wiecha mnie czeka... jak sobie poradziliście z tym zwyczajem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 19.10.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 MIK U mnie cieśle na moje wyraźne życzenie zrobili wiechę.Oni nie uznają tego zwyczju.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.10.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 UKF jeszcze nie pokonalam urzedu, a raczej urzedniczki ale jestem dobrej mysli sylwekW dziekuje ale chyba skorzystam z sasiadow mika mik99 czy ta firma posiada jakis telefon? Nie wiesz ile sie u nich placi? Jak tylko bede w Chotomowie (moze w czwartek?) to do nich podjade. Dziekuje za namiary w kazdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.10.2004 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Olena: firma ma stronę w internecie: http://www.partnersc.com.pl/, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.10.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 wielkie dzieki mik99 Chyba ich nawet wczoraj widzialam na Kasztanowej, brukowali komus podjazd do garazu. Zobaczymy czy sie w ogole zgodza na taka robote i ile zaspiewaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.10.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Niestety firma Partner moze mi tylko zrobic podjazdy i ulozyc kostke brukowa:) Ale dostalam namiary na pana z kopareczka Dziekuje jeszcze raz mik99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 20.10.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Czy istnieje jakaś lista fachowców i sklepów z okolic Legionowa, z których usług korzystaliście i jesteście zadowoleni. Czy u niektórych forumowicze mają nawet zniżki? Dla mnie przed rozpoczęciem budowy taka lista byłaby bardzo przydatna, może dla innych budujących też. Inaczej pewnie zamęczę Was pytaniami o namiary na pana z betoniarką, hydraulika, tańszą od innych hurtownię materiałów budowlanych, sklep z oknami itp itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 21.10.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Hihihi przechadzalam sie dzis po swoich salonach Mam wytyczony domek Jutro wierce studnie... w sobote wykopy, kopal bedzie brat Arka Łomy W oczekiwaniu na geodetow przespacerowalam sie po okolicy. Mik99 masz przeuroczy dąb na dzialce, zazdroszcze Mam nadzieje, ze sie nie przeziebie bo po 8 godzinach na rzeskim powietrzu i jesiennym deszczyku jakos sie tak dziwnie czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 22.10.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Olena no to widzę, że ruszasz jeszcze przed zimą! Jak długo czekałaś na pozwolenie na budowę. Ja chciałem zrobić fundamenty jeszcze przed zimą zwłaszcza jak zobaczyłem gdy niedaleko mnie ruszyła budowa. około 3-4 tygodnie temu widziałem jak z pompy zalewali fundamenty a w tej chwili już strop nad parterem zalany. Za miesiąc ma być stan zamknięty. Łapię namairy na ta ekipę bo to już drugi dom który zbudowali tuż koło miejsca gdzie mieszkam a budują dla sąsiadów, ich dziecko chodzi z moją córką do szkoły. Podobno ekipa dobra i szybka - a szybka bo ma dużo ludzi. Jak byłem na tej budowie pogadać z szefem to sam widziałem chyba z 8-10 ludzi uwijających się z robotą, a druga ekipa (tego samego szefa) wykańcza dom sąsiedni. Kurcze takie widoki z okna motywują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 22.10.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Gratulacje Olena:)))) Zobaczę jak postępują prace w weekend. Muszę się teraz przypatrywać i uczyć szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 OLENO Powodzenia......... Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 22.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 OLENO Powodzenia......... Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.10.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Sa jeszcze opienki w Chotomowie w tym roku nie udalo mi sie wyrwać ani razu a Wam? Fugas Moze w niedziele beda jak pogoda zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.10.2004 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Olena gratuluję!W sobotę mam zamiar do 10.00 do 13.00 na działce z rodzinką: Kasia i Franek trochę pobyć (małe porządki), serdecznie zapraszam, będzie okazja do pozanania się bliżej. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzeP 22.10.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 czesc zaczalem od falstartu, ale moze teraz sie uda zamiescic tam, gdize chcialem. z mapki wynika, ze bede mieszkal naprzeciwko Jackus'ow - po drugiej stronie ulicy. narazie jest 900m i chec... chcialbym zaczac budowanie w przyszlym roku, ale jak patrze na ilosc spraw do zalatwienia to mi sie wlos rzadki na glowie jezy. bede sie przygladal i poglebial wiedze. chetnie tez nawiaze kontakt z, bylo nie bylo, przyszlymi sasiadami pozdr, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 22.10.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jejku jak sie cieplutko w serduszku zrobilo... Dzieki kochani sasiedzi Mam wode! A jutro wykopy Niusia jesli bedziesz to zapraszam! Mik99 nie obiecuje na 100% ale moze sie poznamy osobiscie SylwekW na pozwolenie czekalam miesiac. A moja ekipa wariatow chce przed zima stan surowy otwarty zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts