mik99 23.10.2004 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Byłem dziś u siebie popołudniu na kika godzin. Moja żona zachwycona... Jutro też będziemy. Zapraszam wszystkich od 10.00 do popołudnia, mam w planie ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzynka 23.10.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 "Wszystkich"? Hej, a czy ktoś z poza klubu (dopiero rozglądamy się za działką, mieszkamy w L.) może - wracająć ze spaceru do lasu - wpaść aby obejrzeć waszą inwestycję? Oczywiście o ile będzie odpowiednia pogoda. Pozdrawiam, przyjaciel Katarzynki Ps. na oko nie sprawiamy wrażenia uciążliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 24.10.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 mik99 szkoda, ze nie bylo Was w sobote... bylismy o 12.30 u Was Jesli uda mi sie zalatwic jutro prąd i barak dla murarzy to ruszaja pelna para ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 25.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 może ktos kto zaczyna chce bramę budowlaną! robiona z desek i siatki !Oddam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 25.10.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 peterka chetnie skorzystam A moze ma ktos do odsprzedania niepotrzebna, uzywana siatke ogrodzeniowa? jakies prowizoryczne ogrodzenie wypadaloby zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.10.2004 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Do Olena: w sobote faktycznie przyjechaliśmy przed 13.00, dopiero, bo młody tak ładnie spał, że szkoda było nam go budzić. Dziś będę u siebie między: 10.00a, a 15.00..... zapraszam. Zostało mi trochę drewna konstrukcyjnego: z zimowego wyrębu, suche i zaimpregnowane. Zainteresowanych zapraszam. Spejalne pozdrowienia dla Bukwy, naszej cichej grupowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 26.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 A mnie zostało 5 palet U-220 kl. 20 z Hadykówki, może ktoś potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 26.10.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 SylwkuW, udzielam Ci publicznie nagany!!! Pisałeś, że chcesz obejrzeć pokój z lukarną, ja Cię zapraszam, a Ty co? A Ty nic... Fe, nieładnie... Tym bardziej, że podejrzewam, iż jesteśmy sąsiadami.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 26.10.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Witam wszystki serdecznie.czy mogę sie przyłączyć do Waszej grupy. Planuję budowę w pobliżu Serocka. ale powiat Legionowski. z mikim już miałem przyjemność pogadać. przy okazji dziękuję za namiary na kierownika. już sie z nim spotkałem. sympatyczny gość. no i zwrócił mi kilka uwag co do projektu. Głąb architekt wpisał czerwony dach i czerwony klinkier, bez możliwości wyboru koloru. W ogóle tego nie zauważyłem. Kierownik powiedział, że jak tak zostanie to później nie będę mógł bezkarnie dać brązowych dachówek. zmiana elewacji i od trzeba zmieniać pozwolenie na budowę.PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.10.2004 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Witaj w gupie gregor2!!! Napisz do grzegorzleg to umieści Cie na naszej mapce grupowej, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzynka 26.10.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Witaj w gupie http://forum.twoj.net/html/emoticons/nonono2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 27.10.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 mam pytanie, teściowie chcą przepisać na nas ziemię rolną ale notariusz u którego byli zaśpiewał 2.000 zł za przepisanie. czy nie znacie jakiegoś normalnego notariusza. ja rozumię 2000 za kupno mieszkania ale za ziemię rolną bez prawa zabudowy to chyba przesada.dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 27.10.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witajcie:) Olena byłam w niedzielę i widziałam Twoje wykopki Też miałam oko na tą działkę Gdzie mogę się zgłosić, żeby mnie zamieszczono na mapce?? Ja mam działeczkę koło Oleny:)) na tej samej ulicy i nawet po tej samej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.10.2004 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Katarzynka: witamy!!! Niusia i Nowi Grupowicze: w celu umieszczenia na mapce grupowej należy kontaktowac się z naszym grupowym kolegą: Grzegorzleg,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 27.10.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 DO UKF ... Przepraszam najmocniej ale gdzie to zaproszenie było - ani nie widzę tutaj w odpowiedziach ani nie dostałem nic prywatnie? Przepraszam - nie zignorowałem Twojego zaproszenia tylko go zwyczajnie nigdzie nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 27.10.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 SylwekW, jeżeli masz ochotę, możesz wpaść do nas na oględziny pokoju z lukarną (i nie tylko). Mamy taki jeden o pow. ok. 16m2 z trójkątną lukarną. Maria No, ja bym nie zignorował 'takiego' zaproszenia! Witam wszystkich po długiej nieobecności! Troszkę działałem na działce. Jestem po przerzuceniu 144 ton ziemi (taczką)! Jeżeli ktoś potrzebuje ziemi niezbyt dobrej jakości np. do podniesienia działki za normalne pieniądze mam namiar na gościa który wywozi z wykopów pod metro! Raczej jest to piach wymieszany z glinką i domieszką iłu, ale do podniesienia jest w sam raz! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 27.10.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 No ładnie teraz po komentarzu kriss'a po raz trzeci przepatrzyłem posty wstecz i znalazłem. UKF - przepraszam, że przeoczyłem to zaproszenie. Czy nadal jest aktualne - wysłałem list na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 28.10.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ALICE Kominek przywieźli wczoraj wieczorem.Dokładnie go obejrzełem i nie znalazłem niczego niepokojącego.Z ustaloną wcześniej ceną nie było kłopotów.Teraz muszę się spotkać ze sprzedawcą w sprawie gwarancji i faktury. Pzdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 28.10.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 To dobrze,że nie było problemu.Już się martwiłam. Pozdrawiam KAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 28.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Może ktoś chce za drobna opłatą kuoić drewno na wieżbę. Zostało po mojej budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts