Olena 09.12.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Rocky wysle namiary na priv My jestesmy zadowoleni. Moze tani to on nie jest ale przynajmniej odpada ci zalatwianie wszystkiego z ZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.12.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Olena ! Jaki bedziesz miała piękny domek!!! Ja wybrałam dla siebie domek Poemat3 z pracowni MTM Styl Białystok. Podobno ma być ekonomiczny w budowie i w utrzymaniu, a mnie o to chodziło. Dla chętnych podaje adres internetowy , bo oczywiście nie umiem jeszcze wkleić zdjęcia. Ale obiecuję wszystkiego się nauczyć. http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=128 Co myślicie o tym projekcie? A moze ktoś właśnie taki buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.12.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Kochani powoli uzupełniam braki i czytam od początku posty Grupy Chotomowskiej. Zaczynam się orientować , kto jest na jakim etapie budowania i jakie kłopoty musiał pokonać. .....no cóż wszystko jeszcze przede mną. Ale obecny post piszę , ponieważ trochę wstrząsnęły mnie dwa artykuły opublikowane przez Surię na Forum http://www.chotomów.pl Artkuły te demaskują niegospodarność władz gminy i nie tylko niegospodarność. Proszę zapoznajcie się z nimi. Jeden z nich jest w kategorii Komunikacja:Artykuł bardrzo ciekawy , a drugi w kategorii Bez cenzury: Dotyczy samorządu po 15 latach. Zdaje się ,że niestety jest to wszystko prawda o czym jest tam napisane. Proszę zajmijcie swoje stanowiska wypowiadając się jako społeczeństwo, którego sprawy te dotyczą. Uważam ,że im będzie głośniej o braku gospodarności w gminie , o "koleżeństwie " w Radzie Gminy, o braku stosownych decyzji wójta , tym lepiej dla społeczeństwa, dla Was, dla nas.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.12.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Witaj Renatko!Coś nie mogę otworzyć tych artykułów, o których wspominasz...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.12.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Rocky w sprawie elektyka, zdecydowałem się na pana Zieniewicza, rozmawiałemz nim i był u mnie na działce, sprawił pozytywne wrażenie człowieka spokojnego i kompetentnego, poza tym rekomenduje go mój kierownik Budowy. namiary: 784 71 34; 600 337 938; Ul. Parkowa 35 w Legionowie. Renatka będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 13.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 gregor2 - dopiero teraz, bo trochę mnie nie bylo. Dzięki za propozycję, ale za dużo syszalem o klopotach Faelbetu z wymiarami i czystością skladu (patyki, kamienie wewnatrz bloczków). W Y doplacę za marketing (kiepski zresztą ) ale także za lepszą jakość. Zresztą - pogadaj z Marią (UKF) - praktycy wiedzą lepiej Ale chętnie bedę się umawial na inne rzeczy, np Terivę - tylko jeszcze czekam na ostateczny projekt. Renatka spokojnie, pewnie, że parę rzeczy możnaby w tej gminie zrobić lepiej - jak sie już osiedlimy, będziemy dzialać. A te artykuly - nie ma o czym mówić Pozdrawiam wszystkich, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 13.12.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Mario rzeczywiście z tego linku w moim poście nie otwiera się strona Chotomowa, ale jeżeli własnoręcznie wpiszesz ten adres: http://www.chotomów.pl to normalnie sie otwiera. Miki jestem optymistką , dlatego w avatarku mam symbol Dambo-latającego słonia - kto zna bajeczję ten wie co symbolizuje (oj i Ty za niedługo zaczniesz czytać bajeczki), ale ja czekam na Plan Zagospodarowania, a oni tam w gminie mają w nosie potrzeby drugiego człowieka. Sam wójt raczył mnie poinformować ,że na tę cześć gminy plan będzie wyłożony na przełomie listopada i grudnia...i co ! ?...i dokładnie nic - ale brzmiało świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 13.12.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Oj już pojęłam swój błąd chotomow- powinno być bez polskich znaków, więc dlatego sie nie otwierało. Przepraszam. http://www.chotomow.pl I powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 13.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 grzegorzleg:- w domu i w pracy;- stale lącza;- 1024x768;- przeglądarka glównie Firefox (Mozilla) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.12.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Renatko, artykuły przeczytałam i powtórzę za Maćkiem: "spokojnie"....Mieszkam w Jabłonnie od 3 lat i nasłuchałam się już sporo...o obecnym wójcie i jego "polityce prorodzinnej" w najbliższym otoczeniu również... Słyszałam m.in. fajny tekst od jednego z lokalnych przedsiębiorców "co tu wymagać, jak pan wójt nigdy w ręku nie miał nawet 5 tys. zł" (wójt był pracownikiem naukowym) - to było a propos inwestycji....Wkurza mnie to, jak jest, ale tyle teraz "ważniejszych" spraw na głowie... W ostatnich wyborach na wójta brał udział nasz sąsiad, ale cóż..nie miał chłopak przebicia...Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 14.12.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Właśnie złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę! Kolejny raz stwierdzam, że obsługa w Urzędzie Gminy w Serocku jest naprawdę bardzo miła. Jak dotąd wszystko załatwiam tam bezproblemowo, szybko i przyjemnie, wszyscy chętnie służą pomocą. Aż jestem zaskoczony, że jest tak jak powinno być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 14.12.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Maciek Jak widzisz naszš mapkę skoro masz Firefox (Mozilla) ?Może być różnica w niektórych detalachA może kto jeszcze ma innš przeglšdarkę od IE ? Mik99 jeśli możesz to zmień : nasza mapka to:http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/chotomowgrupa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 14.12.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Dziękuję wszystkim którzy zabrali głos i odpowiedzieli na pytanie o przeglądarkę, łącze i rozdzielczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 14.12.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 grzegorzleg - ognisty lis widzi wszystko, jak trzeba - tylko prawa krawędź ramki z tekstami prawnymi odrobinę chowa się pod prawą ramkę. Mapy obie bez klopotów, takoż wszystkie linki. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 15.12.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 O elektryku: Moze tani to on nie jest ale przynajmniej odpada ci zalatwianie wszystkiego z ZE Drogi to on chyba też nie jest. Wyliczył mi 1450zł za materiał + 500zł za wykonanie, czyli 1950zł w porównaniu do 3700zł (!!!) za całość, które krzyknął mi inny polecony elektryk z Zakładu Enegetycznego. Ale różnica, pewnie tak jest ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Pochwalę się, a co tam: dzisiaj odebraliśmy ze Starostwa zaświadczenie o niezgłoszeniu sprzeciwu do użytkowania naszego domku!!! Niestety, do zamieszkania jeszcze kawałek...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 15.12.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Pochwalę się, a co tam: dzisiaj odebraliśmy ze Starostwa zaświadczenie o niezgłoszeniu sprzeciwu do użytkowania naszego domku!!! Niestety, do zamieszkania jeszcze kawałek... Maria Gratulacje!!!! a przed świętami zdążycie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.12.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Przed najbliższymi z pewnością nie, ale przed którymiś z następnych.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.12.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Drogi to on chyba też nie jest. No to i ja dam mu prace Usmiecham sie o numer Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.12.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 UKF - gratulacje dla calej trojki!!! Skoro nie Boze Narodzenie, to moze Wielkanoc w nowym domu?.. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts