UKF 10.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witaj aha26 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam ! Czy ktos moze powiedziec mi , ile czeka sie na wydanie pozwolenia na budowe w legionowie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.01.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 aha26 Witaj w moim prazypadku ok. 10 dni, ale dokumentację składałem cztery razy. Powiem tylko tyle, że prawnik z "muratorskiego forum wsparcia" stwierdził nadinterpretację przepisów przez szeregowego urzędnika, ale nic nie posmarowałem!!! Nawet kawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.01.2005 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 UKF Święta racja zupełnie o tym zapomniałem, a przecież w zeszłym roku było całkiem ciekawie: poznaliśmy się z wieloma "w realu" konkursy, dobra zabawa... warto. w tym roku jak mi się uda to z rodziną zjadę. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dziekuje bardzo za odpowiedz !To i tak niezle ,myslalam,ze ok 2 miesiecy ! Bardzo dobrze,ze nic nie posmarowales ! Bede uparta i ja tez nic nie dam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witaj aha26 Ja też jestem na tym forum zupełnie nowa. życzę powodzenia w znalezieniu ślicznej działki Koło mnie jest jeszcze kilka wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Hej!A mozesz mi kolezanko mila tak mniej wiecej powiedziec gdzie sa jeszcze te wolne dzialeczki?mam taki metlik w glowie bo nie wiem czy kupic z mediami czy bez? bez taniej , ale co pozniej z przylaczami ! jak z przylaczami w okolicy twojej dzialki?PORADZ MI COS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dziekuje bardzo za odpowiedz !To i tak niezle ,myslalam,ze ok 2 miesiecy ! Bardzo dobrze,ze nic nie posmarowales ! Bede uparta i ja tez nic nie dam !!!! Powoli, powoli Na wydanie samego pozwolenia czekałem ok 2 tyg ale na czynności które doprowadziły do złożenia dokumentacji - 20 tyg. Bez aktualnego Planu Zagospodarowania Przestrzennego to podobno iście sprinterskie tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 (...) mam taki metlik w glowie bo nie wiem czy kupic z mediami czy bez? bez taniej , ale co pozniej z przylaczami ! (...) PORADZ MI COS ! Witaj aha26! Żeby się nie powtarzać podaję tylko link: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38948&highlight= Może sie jeszcze ten wątek rozwinie, ale duży plus dla działki z mediami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 O MOJ BOZE ! 20 tygodni! TO moze ja juz przestane pytac zeby sie juz na starcie nie zniechecic : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 O MOJ BOZE ! 20 tygodni! TO moze ja juz przestane pytac zeby sie juz na starcie nie zniechecic : Spokojnie Jak już znajdziesz interesującą działeczkę to przed kupnem odwiedz Referat Ładu Przestrzennego w Urzędzie gminy na terenie której ona leży i spytaj się o PLAN. Jeśli jest to super jeśli nie to musisz uzbroić sięw cierpliwość. Prawie wszystko da się załatwić i to bez łapówek oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 DZIEKI! Tak oczywiscie zrobie i mam cicha nadzieje,ze plan jest . Fajnie,ze macie to juz za soba bo jak ja sobie pomysle co nas czeka to wszystko mi juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.01.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 aha26 wysyłam odpowiedź na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.01.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Renatka,jak mozesz to przeslij mi wiadomosc ma adres: [email protected] bo ja jestem tak "zielona",ze nie moge wejsc na tego priva ! wiem,ze to smieszne ,ale co zrobie ! jak wolisz to moge podac ci tez nr gg7762825 Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 AHA26 wysłałam na interię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Hej grupowicze! Nasza grupa mocno się rozrosła, wielu z nas nie poznała się. Czy wybieracie się na spotkanie forum? Zapraszam i namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Nie mogę znaleźć informacj na temat terminu tego spotkania. Jeżeli będę wtedy w Warszawie to z pewnością zajrzę, zwłaszcza,że spotkania są na Grochowie - mam blisko Mik 99 czy ja muszę zgłosić wcześniej swój akces uczestnictwa w tym spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 12.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Renatko, pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoje pytania:1. Spotkanie planowane jest na 5 marca,2. Tak, trzeba zgłosić Redakcji swój udział (w ubiegłym roku nie byliśmy, bo jak się zorientowalismy to już nie było miejsc) - jeszcze raz podaję link:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018 Do tej pory swój udział zgłosili:1. UKF (czyli my)2. Rocky3. mik994. Ślimak Maciek Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.01.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Jeżeli jest to 5 marca to akurat jestem w Warszawie . Mam okazję urwać się z zajęć Zaraz zgłoszę swój udział. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.01.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Cieszę się że bedziemy mogli się poznać. W zeszłym roku każdy dostał specjalny identyfikator z nickiem, było sporo konkursów i dobrej zabawy, a redakcja przygotowała małe "co nie co" plus "promile".... W tym roku zapewne będzie jeszcze ciekawiej. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts