WIEWIÓRA 23.02.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 maxymov cieszę się że nia ja jedna "ze Skierd" a tak przy okazji , co sądzisz o tej wieży przekażnikowej telefonii komórkowej ? Jak ja to zobaczyłam to mało trupem nie padłam ;szczeże mówiąc swoich " włości " dawno nie oglądałam co by się nie rozdrażniać ,że jeszcze tam mój dom nie stoi. A może ktoś z klubowiczów wypowie się na ten temat tzn. Co sądzi o takich" wieżyczkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.02.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Wiewóro szanowna należy się tylko cieszyć, bo w okolicy nie znajdziesz lepszego piorunochronu. Drugą korzystną sprawą jest ( jeśli to jest przekaźnik GSM) dobry zasięg . Jeśli niestety Masz działkę w bezpośrednim sąsiedztwie to codzienny widok na wieżę nie należy do najładniejszych. Swoją drogą, dlaczego jeszcze się nie Budujesz? W której części Skierd masz działeczkę? Jeśli to sprawa administracyjna to może da się troszkę przyśpieszyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Serdecznie Witam Nowych Grupowiczów!!! i jednocześnie zapraszam na spotkanie wszystkich forumowiczów na Kamionku. ...do zobaczenia Hej Mik99 Dzięki za zaproszenie ale nie po to się z tamtąd wyrwałem, żeby teraz tam wracać . Myślisz, że Murator wykończył tę piwnicę??? Jednocześnie mam do Ciebie dwie sprawy: czy kwestia cegły jest aktualna?? ... czy jest możliwość uzyskania od Ciebie zwymiarowania części (domu) kuchnio-jadalno-salonowej??? Bardzo pasuje mi takie rozwiązanie. Najlepiej podaj mi tel. na priv-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 24.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam. Żeby to tylko chodziło o widok tego chol...stwa , to ustrojstwo stoi na przeciw drogi dojazdowej do mnie .Sam widok nie przeszkadza mi - człowiek takie zwierze ,że się do wszystkiego przyzwyczai ale jakie "to" jest szkodliwe !!! Mój domek jeszcze nie stoi bo ... oj temat rzeka były kłopoty ale się skończyły i jak się nowe nie zaczną to ja zacznę !! w tym roku (budowę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No to wychodzi na to, że masz działkę obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macki2 24.02.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czesc. Przyłączam się do wszej grupy. Jestem z Legionowa a działeczkę mam w Łajskach. Jak dobrze pojdzie to ruszamy z "domem w magnoliach2" na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 25.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Macki2 witaj w Grupie!!! Nareszcie ktoś jeszcze buduje dom w kwiatach !!! My mamy "dom w klematisach4" A jeszcze jak Twój nick ma cos wspólnego z imieniem Maciej, to Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 25.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No, widze, ze ktoś jest w dobrym, poimieninowym nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 25.02.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Cześć.Maxymov to fajnie, że jesteśmy sąsiadami przez miedzę .Witam nowego klubowicza ,bardzo sympatyczne macie nazwy swoich domów;u mnie to jakieś cyferki ,ale ważne ,że domek ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macki2 25.02.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dzieki za powitanie. mam pytanie na poczatek. czy macie u siebie wodociag i moze sie orientujecie jakie sa koszta przylacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witaj Macki2Będę budować w Chotomowie. W mojej okolicy nie ma wodociągu , więc będę mieć studnię wierconą. Tym się nie martwię. Ale sen z powiek spędza mi brak bliższych perspektyw na kanalizację i brak gazu ziemnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.02.2005 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 maxymov|: wysłałem namiary, pomogę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.02.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam serdecznie, Szukam działki w Chotomowie lub Dąbrowie Chotomowskiej. Wymagania: - powierzchnia około 1000 m2 - najlepiej zadrzewiona (lub w okolicy lasu) - z mediami - mogą być w drodze (im więcej dostępnych mediów tym lepiej ) - dobry dojazd - blisko komunikacja miejska Wiem, że to wysokie wymagania, ale może ktoś z Was wie cos na temat takiej działki na sprzedaż i może mi pomóc. Bardzo liczę na Waszą pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 26.02.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Cześć. U mnie tak jak u Renatki - woda ze studni a reszta " w lesie ". .Trzeba bedzie sobie jakoś radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.02.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 ZBYCH -dowiedz sie o taka dzialeczke u Renatki .Ona kupila bardzo piekna dzialke w Chotomowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 28.02.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ZBYCHU, nie znam Chotomowa ani Dąbrowy Chotomowskiej, ale muszę Cię zmartwić, że jedno z Twoich wymagań nie zostanie (przynajmniej w najbliższym czasie) spełnione: bliskość komunikacji miejskiej. Autobusy podmiejskie jeżdżą tylko przez Jabłonnę do Legionowa. Jednakże Chtomów "jest wyposażony" w komunikację prywatną, więc chyba nie jest źle Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 28.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie po długiej nieobecności Sprzedalismy już mieszkanko, więc ruszamy z robotą . Wiosna, mam nadzieję, niebawem przyjdzie i zmobilizuje nas do działania. Przez zimę mieliśmy czas, żeby się zastanowić nad technologią budowania i takimi tam podobnymi. Potrzebuję teraz kontaktu do dobrego architekta, który zrobi adaptację i naniesie małe zmiany na projekt. Kiedyś MIK99 pisałeś o sprawdzonym architekcie, możesz mi podać jego namiary? Jeśli macie kogoś sprawdzonego dajcie znać. Aaaa jeszcze geodeta!! Ktoś sprawdzony, solidny i rozsądnie się cenioniący. Dziękuję Wam z góry. Trzymajcie za nas kciuki Powodzenia dla wszystkich:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 28.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Mogę podać namiary na biuro robiące adaptacje w Legionowie i geodetę,ale z Warszawy [email protected] pozdrawiam ania k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 28.02.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cześć . Właśnie wróciłam ze spotkania z facetem od materiałów bud.Poratujcie mnie bo mam totalny mętlik w głowie Jak oblicyć metr kwadratowy domu , bo przecież w planach nic nie ma na ten temat a gość do rozmownych nie należał Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 28.02.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 sorki za przejęzyczenie to dlatego, że spieszę się ,jak mawia mój małżonek"jestem w gorącej wodzie kąpana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts