WIEWIÓRA 03.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Cześc. UKF bardzo dziękuję za radę i namiar na hurtownię. Na pewno skorzystam . Zbych , Skierdy to naprawdę ładna mieścinka ,jeśli chodzi o cenę działek to trzeba popytać tych co już tam mieszkają , ja swoją kupowałam parę lat temu więc nawet nie wiem po ile tam teraz " chodzą " działki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nusia wiesz co , nie umiem tak dobrze wytłumaczyć , ale spróbuję: jadąc ul. Wypoczynkową dalej aż skończy się brukowana droga skręcasz w prawo w miejscu , gdzie na drzewie wisi taka reklama (pożal się Boże) informująca o nowopowstającym osiedlu Polanka. To miejsce jest przed takim pawilonem sklepowym po lewej stronie. Jadąc już tą drogą za "reklamą" między lasami (ulica bez nazwy) jakieś 350-400 m po prawj stronie widać cudną polankę i szafkami od elektryki. To tutaj właśnie. Nusia na Planie to miejsce jest zaznaczone jako E8.5 A na Kasztanowej , jeśli dobrze pamiętam , będzie mieszkać Olena. Oczywiście mogło mi się pozajączkować , bo jestem tu nowa i mam natłok informacji. Będziemy prawie sąsiadkami , a czasem zapominam kupić sól ..... żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.03.2005 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nusia spotkajmy się koniecznie wobec tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 03.03.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Renatko wiem o jakim miejscu piszesz. Znam je z wycieczek rowerowych. Masz rację to bardzo urocze miejsce. Do Kasztowej będziesz miała niedaleko tak więc do mnie po sól a do Oleny po cukier Ucieszyłaś mnie tą linią komunikacji, która ma biec Wypoczynkową. Ogólnie nie byłam zadowolona, że będzie tam utwardzona poszerzona droga, ale w ostateczności może to nam ułatwić życie MIK99 myślę, że nie raz będzie okazja się spotkać. Widziałam Twoje postępy na budowie. Myślę, że jak tylko zrobi się ciepło odwiedzę Was i pogratuluję pięknego domku. Poza tym pewnie nie raz się spotkamy przed blokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 03.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Do ZBYCH-A Kupiłam piękną działkę w Chotomowie, w cudnym miejscu. W nowym planie komunikacja miejska będzie przebiegać ulicą Wypoczynkową , tj ok 400 m od działki. Do działki podprowadzony jest prąd i utwardzona droga wewnętrzna. Podaję Ci stronę , gdzie zobaczysz mapkę i znajdziesz numery telefonów do właściciela: http://www.chotomow.pl/viper.htm Jest jednak jeszcze coś: na dzień dzisiejszy nie dostaniesz Warunków Zabudowy , ani wypisu z planu. Do nowopowstałego planu nanoszone są poprawki mieszkańców , później znów plan będzie wyłożony , później znów będzie nabierał prawomocności ... to potrwa jeszcze kilka miesięcy. Sam wiesz czy możesz sobie pozwolić na czekanie. Ja mogę Bardzo dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 04.03.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć. Kryniek czemu temat tabu ? Jeśli gmina wyrażą zgodę no i sąsiedzi oczywiście , nie mówiąc o odpowiednich warunkach "gruntowych". to jest ok. Ja sama też chciałabym założyć POŚ ale ...wybieram się do gminy i jakoś wybrać się nie mogę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 04.03.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam po dłuższej nieobecności. Ostatnio w biurokracji utknąłem. jak jedno przeskoczę to drugie wyrasta. Czy ktoś z szanownych grupowiczów zainstalował oczyszczalnię ścieków? jeżeli tak, to chodzi mi o zgodę sąsiadów w promieniu 30 m od oczyszczalni. Czy musieliście ją uzyskać? i w jakiej formie? Pozdrawiam Greg P.S. do zobaczenia na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryniek 04.03.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć. Kryniek czemu temat tabu ? Jeśli gmina wyrażą zgodę no i sąsiedzi oczywiście , nie mówiąc o odpowiednich warunkach "gruntowych". to jest ok. Ja sama też chciałabym założyć POŚ ale ...wybieram się do gminy i jakoś wybrać się nie mogę Pozdrawiam. CZESC WIEWIÓRA! Rozmawialem z firmą, ktora zaklada oczyszczalnie m. in. w Chotomowie i mowili ze nikt jeszcze tu zgody nie dostal. Ale ludzie i tak zakladają. Dlatego temat tabu. Ja sie wacham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 04.03.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześc. Kryniek, w takiej sytuacji to ok masz rację , a prawdę mówiąc to ja bym sie nie odważyła bez zgody gminy .Co potem z odbiorem - pozostaje tylko " koperta" z rączki do rączki . Chyba jednak będzie szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Troche spadlismy,wiec nas podnosze! Co tu tak cichutko....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 08.03.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Cześć klubowicze. U mnie właśnie nieśmiało słoneczko wygląda z za chmurek ,aż mi się tak wiosennie zrobiło Byle do wiosny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 08.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Nikt się nie pochwali jak było na spotkaniu Muratora?A może odsypiacie imprezkę? a może macie zdjęcia?A może jestescie na zdjęciach zamieszczonych tu?http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42697 mik99 i Renatka tu są a inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.03.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 No wlasnie ,dlaczego nikt sie nie chwali,nie opowiada.Ja nie bylam ,ale chetnie bym poczytala! Hmm....moze faktycznie jeszcze odpoczywaja po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.03.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 No ... dobrze ! Z pewna nieśmiałością.... pochwale się: Impreza była bardzo sympatyczna , dlatego ,że ludzie ją tworzący i w niej uczestniczący byli bardzo sympatyczni i otwarci. Nie spodziewałam się takiego "luziku" podczas spotkania. Byłam , jako nowicjuszka , nastawiona na styl bardziej oficjalny, a tu takie miłe zaskoczenie. Spotykając osoby w tzw. realu zawsze towarzyszy dreszczy emocji. Czy zdajemy sobie z tego sprawe czy nie , ale korespondując z kimś , lub czytając kogoś posty , wypowiedzi na forum tworzy się w naszej świadomości obraz danej osoby. Zderzenie rzeczywistego obrazu danej osoby z tym , który powstał w naszej wyobraźni bywa bardzo interesującym doświadczeniem. Na zdjęciach są jeszcze inne osoby z naszego klubu. Ale może niech same się pochwalą Jak na tak niewielki obszar byliśmy reprezentowani dość licznie i bardzo godnie. Zdradzę ,że Maciek Ślimak zdobył I miejsce w konkursie wiedzy forumowej. JESZCZE RAZ GRATULUJĘ! Kochani, trzeba było być , a nie podpytywać teraz jak było , o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Racja Renatka ,ale ja chyba jestem usprawiedliwiona!Mialam do Ciebie wlasnie dzisiaj pisac z zapytaniem jak bylo na imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.03.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Asiu , wiesz ,że lubię gdy do mnie piszesz. Wiem ,że nie mogłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 08.03.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Co tu tak cichutko....? Na spotkaniu tak się nagadaliśmy, że na razie brakuje nam tematów Nikt się nie pochwali jak było na spotkaniu Muratora? A może odsypiacie imprezkę? a może macie zdjęcia? Spotkanie było bardzo udane. Do każdego bez skrępowania można podejść i porozmawiać jak ze starym znajomym. Były konkursy dla dużych i tych najmniejszych forumowiczów. Pyszne jedzenie i picie. Mozna też było poradzić się specjalistów. Bardzo miła atmosfera, następnym razem postaram się być z całą rodziną! A o zdjęcia to musimy się uśmiechnąć do Renatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.03.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ...nic do dodania było naprawdę miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 09.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 A ja myslałem, że chociaż ty mik99 napiszesz choć trochę więcej...No cuż.... czasy się zmieniajš ..Nadchodza nowi grupowicze i to oni niedługo przejma pałeczkę No własnie może ktos chce swój kwadracik zaznaczyć na mapce?A może ktos chce przejać ta mapkę? - oddam " w dobre ręce"Piszcie , piszcie a zwłaszcza ci co maja lepszy dostęp do sieci albo więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.03.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam po dluuuuuuuuugiej nieobecnosci Jakos wiosne poczulam i znow mi sie zaczyna burzyc krew w zylach budowlanca UKF ja tez buduje domek w kwiatkach:) Dom w lewkoniach - vide avatarek:) Renatka to zes mnie zaskoczyla ta komunikacja! Skad te wiesci? Mam nadzieje, ze z pewniejszego zrodla niz pan sprzedajacy? Po cukier oczywiscie zapraszam wszystkich sasiadow - prawdopodobnie wczesniej niz dom na mojej dzialce stanie namiot, w ktorym bede koczowala cale lato ZBYCH moja kolezanka jest w posiadaniu dzialki pod lasem na koncu ul. Bagiennej i jeszcze niedawno zastanawiala sie nad jej zbyciem. Dzialka albo 750m2 albo 1000m2 - nie pamietam. Jesli nadal jestes zainteresowany to ja podpytam. Moze tak z innej beczki.... sporo osob z naszej grupy pochodzi z Legionowa. Czy moglibyscie mi poradzic dobre gimnazjum badz powiedziec cos konkretnego o gimnazjum nr 6 (zespol szkol nr 2 przy Krolowej Jadwigi)? Moje dziecko wlasnie konczy podstawowke i ten temat zaczyna byc dla mnie palacy... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts