UKF 15.03.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 aha26, wszelka pomoc będzie mile widziana , ale musimy poczekać, aż zima sobie pójdzie Chyba trzeba zacząć zaklinać wiosnę, czy co?????? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 MmmmhmmhmmhmmhmmhmhmmhmhmmWhhhhbbbbbmmmmmmhmmhmmmmmmmThmmmmwmmmmwmmmmggmmmhmmmA kysz!!!A kysz!!!A kysz!!! Po wymruczeniu powyższego (z solidnie wykrzyczanym finałem, rzecz jasna) przez 43 osoby jednocześnie (byle nie w czwartek pomiędzy 13 a 13.30), zima powinna zwinąć się w ciągu kwadransa. Tak mówią.Ale czy mają rację?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Mmmmhmmhmmhmmhmmhmhmmhmhmm Whhhhbbbbbmmmmmmhmmhmmmmmmm Thmmmmwmmmmwmmmmggmmmhmmm A kysz!!! A kysz!!! A kysz!!! Po wymruczeniu powyższego (z solidnie wykrzyczanym finałem, rzecz jasna) przez 43 osoby jednocześnie (byle nie w czwartek pomiędzy 13 a 13.30), zima powinna zwinąć się w ciągu kwadransa. Tak mówią. Ale czy mają rację?.. ok.sprawdze to! Od dzisiaj zaczynam wymrukiwac powyzszy tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.03.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 UKF-Maria , ale się cieszę Kiełbaski bedą , ale jeszcze nie w tej chwili , bo ze swieżości same mogłyby przyjść do czasu spotkania Maciek Ślimak Maria chyba Cię przekonała , że będzie wspaniałą organizatorką o wiele lepszą ode mnie. A zimę przępędzaj , przepędzaj , przyłączę się i ja i wspólnie z aha 26 sopranem zaśpiewamy kysz , kysz po partii murmuranda-mruczanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Kurcze juz robie sie glodna jak mysle sobie o tym grilowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 16.03.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cześć klubowicze . UKF jak najbardziej pomogę ,jeszcze się nie rozliczałam więc będzie okazja zrobić dobry uczynek .Moi drodzy chcę was ostrzec przed grypą !!! Ja mam od kilku dni w domu szpital , wszyscy chorzy ,ciężko przechodzą to chorubsko . wsród znajomych to samo , uważajcie na wirusa. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 16.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jak znam (krótko) Marię, to nie trzeba jej będzie prosić o zajęcie się organizacją Czyli kierownictwo pikniku już mamy. Teraz trzeba zimę gnać, grile szorować, kiełbasy wędzić a mięsiwo marynować, coby smaczniej pachniało! Pozdrawiam - Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 16.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jak można to ja też się piszę na spotkanie , z przyjemnością poznam przyszłych sąsiadów , oczywiście zgłaszam się do pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Strasznie sie ciesze na to nasze spotkanie,mam nadzieje ze wszyscy przybeda! Wymrukiwalam te zaklecia i co.... i nic ,wiosny dalej nie ma. Marna ze mnie wymrukiwaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.03.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No ja bym polemizowala! Snieg topnieje w zastraszajacym tempie (az sie boje pojechac do Chotomowa....), temperatury baaaaaaardzo plusowe sie robia.... Mrucz tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Skoro tak mowisz to moze cos w tym jest.Bede mruczec dalej,moze za 7 dni przyjdzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Tak , tak trzeba mruczeć , a potem tym sopranem " a kysz" , nie zapomnij No kochani budowlańcy-inwestorzy szykujecie się już na pospolite ruszenie z budową Waszych domków??? Coraz więcej trawy spod śniegu wygląda , wkrótce zakwitną krokusy i .... Wasze budowy W I O S N A !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.03.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Renatko a czemu Ty jeszcze nie spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.03.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 No my ruszamy w kwietniu.... <czary-mary, na psa urok, tfu, tfu, tfu przez lewe ramie > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.03.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Maćku, czy Ty aby mnie nie obrażasz ?? Ja też cieszę się na spotkanie i mam nadzieję, że Grupowicze licznie przybędą ... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.03.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Olena uda sie ruszyć w kwietniu , zobaczysz. I śliczny domek wyrośnie wsród lewkonii Rocky Jakie ładne jajeczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 18.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jakie ładne jajeczka !!! Ten czas tak szybko leci, że już lada dzień Wielkanoc. Niech i tu na forum zagości jak najdłuzej ta świąteczna astmosfera . A tak bardziej przyziemnie to właśnie przymierzam się do zakupu siatki i słupków na ogrodzenie, służę namiarami. No i zaczynam jeździć po hurtowniach, żeby zorientować się w rodzajach i cenach materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.03.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam wszystkich po długiej nieobecności! Pomysł ze spotkaniem grupowym- świetny Jak patrzę co za oknem się dzieje, to zaczynam wierzyć w rychły zimy koniec i nasze spotkanie. Czy padł gdzieś po drodze termin? a wszystkim życzę:http://www.skoda-auto.pl/salon/nowa_octavia/photo_combi/images/b/d_7b.jpg takiego autka na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 20.03.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 mam wrażenie że dziś natknąlem się w OBI Jabłonna na SylwkaW - nawet miałem podejść i zapytać o to jego ogrodzenie ...ale się wstydziłem bo wyglądał tak poważnie i dystyngowanie sonal/przyjaciel katarzynki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 20.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 podejsc się owszem wstydziłem, ale za to skrobnąłem parę uwag o jego domu na forum PROJEKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts