gregor2 27.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam. jeżeli ktoś potrzebuje kabli elektrycznych to służę pomocą. taniej 30% od oferty z hurtowni jaką otrzymacie.PozdrawiamGreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 27.04.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Maciek kiedy wbijasz łopatę? Ja planuję w przyszłym tygodniu. Kurde stal podskoczyła od zeszłego piątku o 20%. I niestety, bez fakturki sie nie da. A potrzebuję na cały dom ok 4ton. Dzisiejsza cena to 1.800 netto. Macie może namiary na tańsze źródło. Albo przynajmniej bez VAT'u? Nie chce sie ktoś pozbyć desek po szalunkach? Potrzebuję ok. 3 m3. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekc 29.04.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ale Wam fajnie, że możecie już zacząć budowę. Ja właśnie dostałem pismo od konserwatora zabytków o umożeniu sprawy. Dodatkowe 2 tygodnie na uprawomocnienie. Coś, co nie powinno mieć mijsca, bowiem od początku była to oczywista sprawa - zmarnowanie czasu mojego, urzedników nie mówiąc już o pieniądzach podatników. To jest niestety siła paragrafów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibik 29.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam Nie chce sie ktoś pozbyć desek po szalunkach? Potrzebuję ok. 3 m3. Zostalo mi jeszcze troche desek po szalunkach, ale 3 m3 to chyba nie bedzie. Mam tez stary garaz blaszany. Mialem zamiar go pociac i wywiezc na zlom wiec jesli kogos interesuje, oddam go po cenie zlomu. tel. 0 602 398 062 Pozdrawiam i zycze powodzenia, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Maciek kiedy wbijasz łopatę? Jak dobrze pójdzie - 17 maja. To 1800 za tone stali to trochę mało - polska atestowana jest za ok 2000. Nie boisz się o jakość konstrukcji? W końcu tego się potem nie wymieni Warto ryzykować dla 800 złotych? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Renatka - Dzięki i życzę tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna Andriasyan 29.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich mieszkańców Chotomowa, jestem jeszcze w "lesie", bo poszukuję działki. Jak znaleźliście swoje ziemie?, dobre rady chętnie przyjmę bardzo chciałabym ominąć agencję nieruchomości - nie korzystać z jej usług - zawsze to dodatkowe koszta kogo pytać o interesujące tereny? dziękuję za wszelkie opinie Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 29.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 kogo pytać o interesujące tereny? Jak to kogo? Nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 29.04.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jestem jeszcze w "lesie", bo poszukuję działki. Jak znaleźliście swoje ziemie?, dobre rady chętnie przyjmę bardzo chciałabym ominąć agencję nieruchomości - nie korzystać z jej Grażyna Witaj Grażyno Tak na moje babskie oko - najpierw zdecyduj, który rejon Chotomowa najbardziej Ci pasuje a potem pytaj, pytaj, pytaj W okolicy raczej wszyscy się znają. Ja np. przez takie pytanie dotarlam do własciciela działki obok Ślimaka Maćka. Niestety działka miała być do sprzedania dopiero wrzesień/październik a nam zależało na czasie. Też się z siebie póżniej śmiałam bo o mały włos kupilibyśmy działkę przez agencję . Na szczęście (chyba wzdychając do nieba) popatrzyłam wyżej i akurat zauważyłam ogłoszenie na pałacyku "Samba" Udanych łowów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.04.2005 03:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witajcie po długiej nieobecności! Cieszę się niezmiernie, że grupa tak super działaja, jak czytałem Wasze wypowiedzi z otatnich dwóch miesięcy to prawie byłem z Wami. Od środy na moej budowie rozpoczynają się prace wykończeniowe. Będę każdego dnia o różnych porach, ale wszystkich serdecznie zapraszam do odwiedzania. z pozdrowieniami mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 30.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witam. jeżeli ktoś potrzebuje kabli elektrycznych to służę pomocą. taniej 30% od oferty z hurtowni jaką otrzymacie. Pozdrawiam Greg A jaka jest cena do zapłacenia? za 3x2.5 YDYp za 3x1.5 YDYp za 5x4 YDYp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 witamy nową FORUMOWICZKĘ Jeśli chodzi o dzialeczki to od AGENCJI jak najdalej się uda dość częst podbijają sobie cene o pare złotych , albo próbują sprzedawać działki które są wystawione przez właścicieli którzy chcą ominąć AGENCJE. Jeśli już byłaś w Chotomowie i trochę sobie tam pojeździłaś to napewno wiesz że jest prawie wszędzie PIĘKNIE . Ale wracając do tematu działki my MAMY wkońcu znaleźliśmy właściciela super położonego POLA pod LASEM tylko że PAN jeszcze nie wie czy i kiedy będzie SPRZEDAWAŁ. Jeśli ci się niespieszy to wydaje mi się że WARTO poczekać. No i jak już DOM byśmy sobie postawili to za sąsiada ŚLIMAKA MAĆKA byśmy mieli pozdrawiamy ale się rozpisałem...ach okolice Obrońców Modlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 30.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Kiedyś rzuciłem hasło - zaproszenie do dyskusji o instalacjach i systemach grzewczych Dobrze jest się wymieniac informacjamiTeraz sezon budowlany się rozpoczął więc myślę, że dobrze było byinformować się o cenach usług i materiałów Więc otwieram : za 3x2.5 YDYp 750/450V - 100 m - 99,80PLN Castoramaza 3x1.5 YDYp 750/450V - 100 m - 149,80PLN Castoramaza 5x4 YDYp 750/450V - 1 m - 4,27PLN Castorama hydraulik 90,00 PLN/za punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witamy nowa forumowiczke Grazyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna Andriasyan 30.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Dziękuję za miłe powitanie, bardzo się cieszę że odpisaliście na moje pytania. Tak naprawdę oglądamy Chotomów około 2. lat i już jesteśmy tym zmęczeni, tzn. co już zdecydujemy się na zakup ktoś akurat nas ubiega.Wiem, wiem.... trzeba być bardziej zdecydowanym, ale czasem nas nachodziły wątpliwości w stylu: a może np. Radzymin - lepsza komunikacja, tańsze działki za metr.... albo że kiepski dojazd z Warszawy do Chotomowa, ale w końcu jednak Chotomów i już. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna Andriasyan 30.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 witamy nową FORUMOWICZKĘ Jeśli chodzi o dzialeczki to od AGENCJI jak najdalej się uda dość częst podbijają sobie cene o pare złotych , albo próbują sprzedawać działki które są wystawione przez właścicieli którzy chcą ominąć AGENCJE. Jeśli już byłaś w Chotomowie i trochę sobie tam pojeździłaś to napewno wiesz że jest prawie wszędzie PIĘKNIE . Ale wracając do tematu działki my MAMY wkońcu znaleźliśmy właściciela super położonego POLA pod LASEM tylko że PAN jeszcze nie wie czy i kiedy będzie SPRZEDAWAŁ. Jeśli ci się niespieszy to wydaje mi się że WARTO poczekać. No i jak już DOM byśmy sobie postawili to za sąsiada ŚLIMAKA MAĆKA byśmy mieli pozdrawiamy ale się rozpisałem...ach okolice Obrońców Modlina. Podobają mi się działki w Chotomowie II, Bagienna, Żeligowskiego. Fajna też jest ulica Kasztanowa ale tam zostały już duże działki (ponad 1500) a my myślimy do 1100 max. Znaleźliście właściciela pola? tzn. rolne. Może jakby go przycisnąć. Jak w ogóle zareagował gdy zaproponowaliście że kupicie chętnie od niego ziemie. Znalazłam właściciela pola, tzn. rolnych działek w Dąbrowie CHotomowskiej. Stwierdził że sprzedaje śmietance z SB i taniej jak 200 za metr nie sprzeda.... nie wiem co o nim sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Znalazłam właściciela pola, tzn. rolnych działek w Dąbrowie CHotomowskiej. Stwierdził że sprzedaje śmietance z SB i taniej jak 200 za metr nie sprzeda.... nie wiem co o nim sądzić. Witaj w Grupie Grażynko Działki rolne w Dąbrowie Chotomowskiej po 200 zł/m2 !!! ??? Czasem myślę ,że pazerność ludzka nie ma granic. Za taką kwotę proponowano mi działkę w Radości , leśną. Uznałam ,że za drogo. Grażynko , więcej piszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witam. Grażyno ten pan to chyba urwał się z choinki albo co dopiero wyszedł z okolicznego lasu. 200zł/m2 to za tyle można kupić w Warszawie.{głośnej i śmierdzącej}. Jeśli chodzi o działki rolne to myślę że trochę może wyjaśnić ŚLIMAK MACIEK ten temat. A my wczoraj spotkaliśmy się z panem od POLA i niestety decyzja jeszcze nie zapadła czy sprzeda czy nie. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jovka 01.05.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witamy wszystkich serdecznie Na razie napiszę tylko tyle, że mieszkamy w Jabłonnie, ale w niedalekich planach czeka nas przeprowadzka do wymarzonego domu w Chotomowie. Szczegółów jeszcze nie piszę bo boję się zapeszyć... lada dzień wszystko powinno się wyjaśnić! Od jakiegoś czasu śledzimy 'sąsiedzkie' Forum i niebawem mam nadzieję będziemy prosić o Wasze dobre rady. Pozdrawiamy Jowita i Jarek Mialem ten sam problem - nie moglem znalesc tego konkretnego posta ukf i w koncu 1% poszło na schronisko w Józefowie To akurat niedobrze Fundacja józefowskiego schroniska z tego co mi wiadomo nie jest OPP, więc nie można na nią odliczyć 1% podatku, choć oczywiście wszystkie darowizny są mile widziane! Sprawdź to koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.05.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witaj jovka!!! Pisz jak najwiecej o domku{najlepiej to wklej jakies zdjecia}bo jestesmy ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts