Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

niestety ja nie będę mogła być na spotkaniu :( ... może następnym razem

maxymov czy twoja działeczka to ta na której stoją już mury i jest dużo ziemi ? bo ja mam pytanie odnośnie tej ziemi czy nie chciałbyś się jej pozbyć? Ja bym ją chętnie od ciebie odkupiła ba sama potrzebuję b.duuuużo do podniesienia poziomu działki

Pozdrawiam

Witam!

UKF- 25, ok. Nas będzie, oczywiście, troje :D Pomysł objazdu działek popieramy, na grill albo na słodko też coś będziemy mieć. Identyfikatory - a może niezobowiązująco: kupić tzw. gęsią skórkę, naklejać na pierś - odpowiednio: mężną lub powabną - i nanosić flamastrem konieczne dane?

Nusia - okna będą z Kobyłki: http://kusiak.pl/index.html jeszcze ich nie ma, ale już zamówiliśmy. Szczerze polecam - cena rozsądna, jakość chwalona, producent przesympatyczny - i na dodatek blisko. Co ważne - mały producent = wielka elastyczność 8)

Olena- POŚ to pomysł na naprawdę dużą działkę. Bardzo chcieliśmy - ale zrezygnowaliśmy po nieudanej próbie zmieszczenia na naszej (tj. na planie zagospodarowania). Wybraliśmy szambo i aktywne działania na rzecz kanalizacji Chotomowa :D

Pozdrawiam,

Maciek

Olena- POŚ to pomysł na naprawdę dużą działkę. Bardzo chcieliśmy - ale zrezygnowaliśmy po nieudanej próbie zmieszczenia na naszej (tj. na planie zagospodarowania). Wybraliśmy szambo i aktywne działania na rzecz kanalizacji Chotomowa :D

Pozdrawiam,

Maciek

Maćku a czy chociaż w przybliżeniu wiesz za ile lat można sie spodziewać tej kanalizacji?

Jeżeli mogą być naklejki, to ja przygotuję dla wszystkich "plakietki" na etykietach adresowych :D :D :D

Proszę tylko o podanie (na priv) wszystkich imion, bo zrobię to "lepiej" niż na spotkaniu Muratora: każdy będzie miał identyfikator, np. 3 x ukf (każdy z odpowiednim imieniem).

Olena - nie mam bladego pojęcia :-? Ale infrastruktura jest nie tak daleko (Legionowo, Białołęka). Wszystko w naszych rękach :D :D :D

UKF - na wypadek, gdybyś zapomniała :wink: : Aneta, Dominika, Maciek. Choć malucha i tak swoją zaraz odklei i sprawdzi jej przyczepność do pierwszych 15 napotkanych powierzchni...

mik99 - jest: cyfrówka raz! :D :D

Pozdrawiam,

Maciek