Zygul 04.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, Na działce nie mam drzew. Zbliża się jesień. Co warto posadzić w ogrodzie, żeby rosło szybko, nie wymagało specjalnej opieki a z drugiej strony cieszyło oko i sprawiło, że pustynia zacznie się podobać... Czekam na porady od budowniczych. Podnoszę temat, bo zostałem na poprzedniej stronie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam ogłoszenie, naszym murarzom wypadła jedna budowa i w ziązku z tym mają wolny termin jeśli ktoś potrzebuje to tel. 609 769 701 , budują w okolicach Warsawy już kilka dobrych lat, u mnie kończa gdzieś pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, Na działce nie mam drzew. Zbliża się jesień. Co warto posadzić w ogrodzie, żeby rosło szybko, nie wymagało specjalnej opieki a z drugiej strony cieszyło oko i sprawiło, że pustynia zacznie się podobać... Czekam na porady od budowniczych. Podnoszę temat, bo zostałem na poprzedniej stronie;) Są gusta i guścicki, mnie naprzykład podobają się brzozy, sadzonki z ugorów, rosną szybko i dodaja uroku działce . ładna tez jest sosna z długimi igłami. Także działaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekg 04.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, poszukuje glazurnika: do zrobienia: - 3 srednio trudne, lazienki w domu w budowie, pod Łomiankami, k. Wa-wy (1 duza, 2 srednie) - 20 m2 plytki klinkierowej na kominach, od zaraz, materiały poza klejami etc sa na budowie, można spac na budowie, prosze o informację, pozdrawiam, MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 05.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn. sosnowych lub dębwych to mogę dać namiar. Drzwi sosnowe bejca, lakier, ościeżnice na wymiar i listwy w cenie do 800zł. Do ewentualnego obejrzenia i zaopiniowania w paru domkach na Dzikiej Kaczki. poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 właśnie kończę casting na ekipę budowlaną na placu boju zostały 3 ekipy wpadłem na pomysł, żeby jeszcze z jakimś mega fachowcem typu Kierownik Budowy objechać 3 budowy, które właśnie kończą w okolicy i zapytać co o nich sądzi (oczywiście za drobną opłatą) Macie może namiary na dobrego Kierownika Budowy/insp. nadzoru? I czy w ogóle to dobry pomysł? Czy nikt z Was nie ma kierownika budowy? To chyba niezgodne z prawem budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przybysz 05.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn. sosnowych lub dębwych to mogę dać namiar. Drzwi sosnowe bejca, lakier, ościeżnice na wymiar i listwy w cenie do 800zł. Do ewentualnego obejrzenia i zaopiniowania w paru domkach na Dzikiej Kaczki. Ja również proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Szukam namiarów na szambo 10 m3 betonowe lub inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 06.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No i u mnie powoli się zaczyna... Na dobry początek szukam gruzu do wysypania drogi. Macie może jakieś namiary na kogoś?? P.S.Zazwyczaj wszyscy szukają ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Szukam usług MINIKOPARKĄ w dobrej cenie. Czy Ktoś z Was może coś wie na ten temat ?? Dziekuje i pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Pozostało nam kilka rolek PAPY podkładowej na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL. 15m2 w jednej rolce. Może ktos z Was jest zainteresowany zakupem , dobra cena . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.09.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 witam wszystkich szukam kogoś sensownego do KartonGipsów na poddaszu oraz kogoś do podbitkichętnie posłucham również opini o brukarzach: kogo braliście do układania i gdzie najkorzystaniej kupować kostkę? będę wdzięczny za namiarypozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 07.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mogę polecić elektryka. Na razie położył kable i 230V właczy po tynkach ale wszyscy wykonawcy którzy przychodzą chwalą jego robotę. Instalatora cw-zw-co mam "na obiekcie", na razie jest OK ale z czystym sumieniem będe mógł go ploecić po większym zaawansowaniu prac. Natomiast zrezygnował mi tynkarz - na 2 tygodnie przed planowanym tynkowaniem. Czy znacie godną polecenia ekipę robiącą tynki z piasku wapna i cementu (nie z worków ani z agregatu)? Może którejś ekipie akurat wypadła robota z kolejki i szukają zajęcia na prawie "od zaraz"? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 08.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 hej, podbijam i dodaje cos nowego dodaje: -odżelaziacz z automatyczną głowicą, używany dwa lata ... co dla tego typu sprzętu nie jest dużym obciążeniem http://images28.fotosik.pl/77/a6a5fe46b5d9be1a.jpg dalej do sprzedania: - beton komorkowy (H+H) 24 - beton komorkowy (H+H) 12 - silke E12 jedna palete lokalizacja w gm. nieporet tuz przy granicy z bialoleka szczegoly bezposrednio telefonicznie 602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 08.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Baardzo szybkie pytanie - ile kosztuje najtańszy beton z gruszki?? Może będę musiał wylać nieco na zjazd z drogi, żeby mi się ciężarówki z ziemią mogły dojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 08.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 witam wszystkich szukam kogoś sensownego do KartonGipsów na poddaszu oraz kogoś do podbitki chętnie posłucham również opini o brukarzach: kogo braliście do układania i gdzie najkorzystaniej kupować kostkę? będę wdzięczny za namiary pozdrawiam [/b] http://licencja.rigips.pl/wykonawcy,mapa.xml?woj=06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 09.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No i kolejne pytanie lamera.Na działce leży sobie humus tak jak powinien. Ale muszę nawieźć sporo ziemi na większą część działki. Ziemia jak to ziemia - nie zawsze wiadomo jaka będzie, natomiast wiadomo, że nie będzie to humus.Więc pytanie - czy nie lepiej wcześniej zdjąć humus z tej części działki, gdzie będzie nawożona ziemia?? Bo niby skąd ja później wezmę taki fajny humus?? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Sprzedam grzejnik Purmo V11 600x600, cena do negocjacji. Nowy, prosto z hurtowni. A dlaczego chcę sprzedać, nie pytajcie, , ale czasem pomyłki drogo nas kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts