blaniek 05.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Słusznie - dzięki! Pozdrawiam,Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 09.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nadszedł czas, by przykryć nasz domek jakąś ładną blachą. Czy możecie polecić sprawdzonego dekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo proszę, poratujcie namiarami : - glazurnik (na wczoraj ) - piach (na jutro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 09.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bardzo proszę, poratujcie namiarami : - glazurnik (na wczoraj ) - piach (na jutro ) Ja piach zawsze brałem od RYSZBUD 600-692-921 przywożą w każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Sprzedam po sąsiedzki RBTk-ke, podlicznik i przewod ok 25mb. Cena 20zl http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=434369313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 11.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Hejka! Szukam dobrego, "z głową na karku", koniecznie "sprawdzonego" (czytaj: u nas był/robił i nie mam do niego większych zastrzeżeń ) glazurnika. Termin...hm... mogę trochę poczekać Musimy także wykończyć poddasze karton/gipsem. Szukam kogoś "sprawdzonego" Możecie kogoś polecić? W zamian mogę polecić "sprawdzonego" tynkarza i "sprawdzonego" wylewkarza. Tynki i wylewki równiutko i bez zastrzeżeń - ale niestety u jednego i drugiego dość dłuugie terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 11.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ja nadal poszukuję płyt OSB w dowolnej grubości - mogą być używane, byleby ich stan był OK. Potrzebuję około 30m^2. Barak już stoi, teraz trzeba się wziąć za jego renowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 11.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A ja jeszcze raz pozwolę sobie zapytać o sprawdzonego dekarza. Przejrzałam różne wątki i nawet gdzieś tam dzwonilam, ale nie udało mi się póki co znaleźć nikogo sensownego. Parę osób polecało niejakiego pana Roberta Koprowskiego. Słyszeliście, znacie, może dysponujecie namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 13.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 A ja właśnie pierwszy raz rozstałam się z jedną firmą: http://www.klimatyzacja.org.pl Ciężko było współpracowac z nimi, bo wiecznie Pan W. przekładał terminy, jak się umawiał rano to zwykle był koło 12-13godz. zawsze wykonywali o wiele mniej niż zostało ustalone i na co była przeznaczona zaliczka. A w tym tyg. miał we wtorek robic GWC, oczywiście tradycyjne opóźnienie zamiast rano było 13, zamiast 40m rur Pan W. przywiózł 27m, my zamówlismy na własny koszt koparkę i tu Pan W. zaczął ściemianie, żeby jednak przełożyć, bo za mało rur. Jak znaleźliśmy mu sklep z rurami to wsiadł, pojechał i znikł. Jak robotnicy Pana W. zaczełi rozkładac rury to się okazało że nie mają o tym zielonego pojęcia i koparkowy ich podpowiadał bo kiedyś to widział. Po którejś rozmowie tel. w końcu się przyznał ze nie pojechał po rury tylko na inną budowę. Obiecał wykonanie w środę, oczywiście się nie pojawił, po telefonie z mojej strony obiecał czwartek ale ani telefonu ani Pana W. i zostaliśmy z wykopanym rowem. Jak wykonywał w zeszłym roku gwc u kze, to był przez cały czas, ale teraz widocznie żal mu tracić swego czasu dla klienta. Podsumowując: decydując sie na wpółpracę z tym Panem proszę się nastawić, że żąda zaliczek, nigdy nie jest terminowy, jego pracownicy nie znaja się na wykonywanej pracy, a on nie ma czasu by ich nadzorować, potrafi kłamać w żywe oczy. Szkoda wydawać na niego pieniądze w takiej jakości jaka on prezentuje reku i gwc możecie zrobić sami, a najlepiej wziąć inną sprawdzoną firmę. Obiecałam sobie że go obsmaruję na forum, więc pewnie znajdziecie moje żale i w innych wątkach. Strasznie jestem na niego zła, szczególnie za kłamstwa i niedotrzymane zobowiązania. Czesc Ewik, Ja zlozylem pozew przeciw K&W Popiel. Czekam teraz na wyznaczenie terminu rozprawy... Hmmmm zauwazylem takze, ze Pan Witold zalozy nowa strone internetowa - teraz nie tylko uslugi, ale takze sklep intenetowy... Horyzonty mozliwych "niezamierzonych pomylek" znacznie sie poszerzaja.... http://www.wentylacja.sklep.pl/index.php Po swoich i innych forumowiczow przejsciach odradzam tego "fachowca"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 14.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 viryddi tak patrze na twój dom w miniaturze i mam pewne podejrzenia ze rysował go Piotr Krajewski . Czy mam racje czy się mylę?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 15.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Mam do sprzedania 5 sztuk stopni kominiarskich oraz 5 sztuk mocowników stopni kominiarskich nowe, kolor miedziany http://foto0.m.onet.pl/_m/88b4d4e096eb084ccfa0c7fe4a87a518,3,19,0.jpg Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 15.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 REKUPERATOR pochwalcie się. jaki macie reku, GWC kto, kiedy i na jakim etapie instalował, czy jesteście zadowoleni Przybliżone koszty Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viryddi 15.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Troju, jestem pod wrażeniem Znaczy się bingo Skąd wiesz? Musisz chyba dobrze znać pana Piotra i jego projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Troju, jestem pod wrażeniem Znaczy się bingo Skąd wiesz? Musisz chyba dobrze znać pana Piotra i jego projekty? A znam Piotra i czesto zaglądam na jego stronę no i rzuciło mi się w oczy podobieństwo z wizualizacji do twojej miniatury Nasz domek też rysował ale nasz tradycyjny a Twój z nutką nowoczesności. Pozdrawiam i bedę śledził zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jeśli jest ktoś zainteresowany zakupen Destruktu/ asfaltu frezowanego to moge podać namiary na Pana. Pozdrawiam pytania prosze na PRIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 17.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zgłupiałem... Ile kosztuje prąd budowlany?? Zadzwoniłem do RWE i oto co usłyszałem:0,3986 / 1kWh2,01 x przyznana moc za coś tam13,42 - obsługa2,44 - abonament3,77 x przyznana moc za coś tam Jaką najmniejszą moc mogę zadeklarować?? 5kW?? Jeżeli tak, to stała opłata za posiadanie tego dobra będzie mnie kosztowała niecałe 45PLN miesięcznie (i pewnie zużycie 3PLN). Gdzie jest haczyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 17.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 właśnie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 17.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Ja również nie polecam usług tych panów - więcej w wątku z linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 19.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Hejka, Mam pytanko. Gdzie można zobaczyć większy asortyment cegły klinkierowej na żywo. Słyszałem że jest jakaś spora hurtownia w Powsinie ale nie bardzo wiem gdzie dokładnie. Niestety musze już wybrać cegłe bo trzeba wymurować słupki podtrzymują dach nad tarasem no i cegła musi być taka sama na kominach ogrodzeniu i częściowo na elewacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts