renatata 03.04.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam po sąsiedzku. Mam prośbę o namiary na dobrą ekipę do ocieplenia i tynku zewnętrznego. Może ktoś litościwy podzieli się ze mną taką informacją? Pozdrawiam. 503 056 093 tynki P. Marcin polecam mój kie bud był zachwycony 604 472 162 GLAZURNIK A tutaj to ja jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 03.04.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a przy okazji mam skrzynkę el na czas budowy za symboliczną zł do odsprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 06.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A ja z kolei mam do odsprzedania przyczepę campingową . Szczegóły tutaj:http://www.allegro.pl/item605002036_5_osobowa_przyczepa_kip_na_budowe_lub_dzialke.htmlPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 09.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, Mam do sprzedania ok 240 szt. stempli długość ok. 2,5 m. Odbiór w Markach. cena 3,5 za szt. Do negocjacji [email protected] Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jakie są mniej więcej ceny za położenie kostki brukowej? i czy możecie polecić wykonawcę i dostawcę materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 14.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Szukam namiarów na piasek kwarcowy do tynków pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 15.04.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam kolegów po świetach, Czy ktoś z kolegów i koleżanek może pochawalić się tym ile za punkt brali od nich wykonawcy instalacji elektrycznej. Oczywiście chodzi mi o okres nie dłuższy niż ostatni rok. Dzieki z góry za jakieś info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 15.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam,ja jestem w trakcie robienia elektryki w domu. Płacimy 50 zł za punkt z materiałem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekg 15.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki za informacje wlasnie identyczna cenę przedstawił mi potencjalny wykonawca ale nie jestem pewien czy to dobra cena czy zła itp. Może ktoś jeszcze powie jakie są wasze doświadczenia w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szukam namiarów na piasek kwarcowy do tynków pozdrawiam, Zajrzyj do mnie do domu mam chyba kilka :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 15.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 WitamCzy ktoś z Was ma kocioł na pelety i chciałby się podzielić wrażeniami z ogrzewania domu tym paliwem? Jak pewnie sami doświadczyliście przy wyborze C.O. każdy dystrybutor/instalator pieców zachwala własne rozwiązania (od gazu, przez ekogroszek po kocioł na olej) pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 17.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam!Mam pytanie: ile płaciliście za montaż i materiał na podbitkę dachową (drewnianą jak i PVC), no i za wykonanie tynku silikonowego (na już wykonanym tynku cem-wap)?Z góry dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 17.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Szukam namiarów na piasek kwarcowy do tynków pozdrawiam, poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 18.04.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 napiszcie mi ile płaciliście za malowanie ścian kolorem, a ile na biało i w jaki sposób liczy sie pomieszczenie pomalowanie kolorem a sufit na biało, czy całośc się liczy jako kolor, czy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 18.04.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam, potrzebuję około 150 m3 ziemi ogrodowej (czarnoziemu, humusu) z transportem. Czy ktoś zna jakieś noworozpoczęte budowy z hałdami ziemi w okolicy Białołęki? Ewentualnie jakiegoś kierowcę, który dostarcza taki towar? Będę wdzięczny za sygnał. Ja w zamian mogę policić: - rewelacyjnego glazurnika - niedrogiego (ceny od 40 do 60 zł za metr), bardzo dokładnego i niestety dość wolnego (działa sam) - tanią i dobrą ekipę do ogrodzenia z cegły klinkierowej (pół roku temu ca 2,2 zł za cegłę) - malarzy (10 zł/m2 - w tej cenie: szlifowanie ścian {przy tynkach cementowo-wapiennych}, uzupełnianie wszelkich ubytków i uszkodzeń, pierwsza warstwa podkładowa, dwie do trzech warst właściwych - sklep z ładnymi drzwiami wewnętrznymi (drewnianymi) w super cenie, - elektryka pzdr gu ja poproszę o namiar na 1, 2 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 20.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dziękuję za namiary na piasek kwarcowy - udało nam się trafić i kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 21.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, potrzebuję około 150 m3 ziemi ogrodowej (czarnoziemu, humusu) z transportem. Czy ktoś zna jakieś noworozpoczęte budowy z hałdami ziemi w okolicy Białołęki? Ewentualnie jakiegoś kierowcę, który dostarcza taki towar? Będę wdzięczny za sygnał. Ja w zamian mogę policić: - rewelacyjnego glazurnika - niedrogiego (ceny od 40 do 60 zł za metr), bardzo dokładnego i niestety dość wolnego (działa sam) - tanią i dobrą ekipę do ogrodzenia z cegły klinkierowej (pół roku temu ca 2,2 zł za cegłę) - malarzy (10 zł/m2 - w tej cenie: szlifowanie ścian {przy tynkach cementowo-wapiennych}, uzupełnianie wszelkich ubytków i uszkodzeń, pierwsza warstwa podkładowa, dwie do trzech warst właściwych - sklep z ładnymi drzwiami wewnętrznymi (drewnianymi) w super cenie, - elektryka pzdr gu Witam i mam prosbe o podanie namiarów na sklep z drzwiami wewnetrzymi. Czy ktoś moze polecic wykonawce berierki do schodow wewnętrzych (stal +drewno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 21.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować)Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia, biały montaż i wiele innych.GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA (uratowali mi życie po poprzedniej ekipie) 1. PAN JAREK PLUS EKIPA509 237 944 2.PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854 STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk)Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum504 009 293 DACHÓWKA plus super wykonawcaMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 2920 608 475 793Oferta p. Michała była najlepsza Polecam super ekipę od podbitki.U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio.PolecamMożna się powołać na Krzysztofa z ul. BieszczadzkiejArtur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCHRozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montażKontakt 774 81 81 Z czystym sumieniem mogę polecić: GEODEZJA- Pan Marcin 607 156 380- Pan Jakub 601 812 084Obaj panowie są z firmy MK GEO- polecam od początku do końca inwestycji- terminowi i słowni i bardzo dobra cena- zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę- Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne ) Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik_________________DZIENNIK KRISAKOMEPOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Czy ktoś moze polecic wykonawce berierki do schodow wewnętrzych (stal +drewno) Też jestem zainteresowany, stal kuta plus drewniany pochwyt. Będe wdzięczny za namiary na wykonawców w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts