kze 30.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Musze sie pochwalić, że własnie wracam z Urzedu i przy mnie kierownik architektury podpisał PnB!!! Jutro mogę przyjść po odbiór. Mało tego mogę tez skorzystać z metody Jacka69 i dostanę szybko uprawomocnienie!!!! No to się cieszę KZE ... czekamy teraz na rozpoczęcie robót .... Gratulacje Dzieki. Zamierzam na jesieni wylać fundamenty i postawić ściankę fundamentową... Zobaczymy... Nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia kiedy odbiorę tą decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 30.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Musze sie pochwalić, że własnie wracam z Urzedu i przy mnie kierownik architektury podpisał PnB!!! Jutro mogę przyjść po odbiór. Mało tego mogę tez skorzystać z metody Jacka69 i dostanę szybko uprawomocnienie!!!! Gratulacje! Myślę że powinniśmy to oblać. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Musze sie pochwalić, że własnie wracam z Urzedu i przy mnie kierownik architektury podpisał PnB!!! Jutro mogę przyjść po odbiór. Mało tego mogę tez skorzystać z metody Jacka69 i dostanę szybko uprawomocnienie!!!! Gratulacje! Myślę że powinniśmy to oblać. Jakieś propozycje? Może być? http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/027/2737.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 30.08.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 kze, gratuluję kiedy przeprowadzka w planie? masz gdzieś linke do swojego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Musze sie pochwalić, że własnie wracam z Urzedu i przy mnie kierownik architektury podpisał PnB!!! Jutro mogę przyjść po odbiór. Mało tego mogę tez skorzystać z metody Jacka69 i dostanę szybko uprawomocnienie!!!! KZE Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 31.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Poszukuje ekip do tynków gipsowych i wylewek. Możecie kogoś polecić? zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 kze, gratuluję kiedy przeprowadzka w planie? masz gdzieś linke do swojego projektu? Dzięki. Dziś własnie odebrałem uprawomocnione pozwolenie (sposób Jacka69 działa). Ale oczywiście nie obyło sie bez kłoptów... Oto link LK 343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Musze sie pochwalić, że własnie wracam z Urzedu i przy mnie kierownik architektury podpisał PnB!!! Jutro mogę przyjść po odbiór. Mało tego mogę tez skorzystać z metody Jacka69 i dostanę szybko uprawomocnienie!!!! KZE Gratulacje !!! Dzięki. Dziś odbiór uprawomocnionego projektu nie odbył sie bez ... wizyty u kierownika Ale na szczęscie udało się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 kze, gratuluję kiedy przeprowadzka w planie? masz gdzieś linke do swojego projektu? Dzięki. Dziś własnie odebrałem uprawomocnione pozwolenie (sposób Jacka69 działa). Ale oczywiście nie obyło sie bez kłoptów... Oto link LK 343 KZE domek śliczny, naprawde bardzo mi sie podoba http://www.dom-jednorodzinny.pl/files/products/46_343h.jpg a ten samochód i ta Pani też w opcji projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ta Pani? To moja przyszła ... sprzataczka A samochód? To chyba moje honda civic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ta Pani? To moja przyszła ... sprzataczka A samochód? To chyba moje honda civic... sprzataczka mówisz i twoja Honda - o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze, jak Pani Sprzątaczka skończy u Ciebie to jestem na Liście Kolejkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze, jak Pani Sprzątaczka skończy u Ciebie to jestem na Liście Kolejkowej Nie ma sprawy! Zapisze Ci w jej kalendarzu... PS Ale rzeczywiście, samochód jest prawie taki sam jak ja mam.... nawet tego nie zauwazyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze, jak Pani Sprzątaczka skończy u Ciebie to jestem na Liście Kolejkowej Nie ma sprawy! Zapisze Ci w jej kalendarzu... PS Ale rzeczywiście, samochód jest prawie taki sam jak ja mam.... nawet tego nie zauwazyłem... Dobra, dobra KZE, mu tu jak widzisz nie na samochodach się skupiamy ... dołączam się do kolejki .... Cieszę się, że metoda zadziałała i że Twoje PnB jest już umocowane w prawie ... Domek bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ale Ładne Domki budujemy w tej naszej Białołęce toż to jak juz zbudujemy trzeba bedzie zamknąć wjazd na toruński i wpuszczać tylko jak Bilety kupią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze, jak Pani Sprzątaczka skończy u Ciebie to jestem na Liście Kolejkowej Nie ma sprawy! Zapisze Ci w jej kalendarzu... PS Ale rzeczywiście, samochód jest prawie taki sam jak ja mam.... nawet tego nie zauwazyłem... Dobra, dobra KZE, mu tu jak widzisz nie na samochodach się skupiamy ... dołączam się do kolejki .... Cieszę się, że metoda zadziałała i że Twoje PnB jest już umocowane w prawie ... Domek bardzo ładny. Dzięki. Ciebie tez zakolejkuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ale Ładne Domki budujemy w tej naszej Białołęce toż to jak juz zbudujemy trzeba bedzie zamknąć wjazd na toruński i wpuszczać tylko jak Bilety kupią! Mogę być kasjerem .... Czyżbym otworzył nową kolejkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Noooo, widzę, że was ostatnio troche poniosło... tyle postów natrzaskać Kze - gratulacje!!! I tak przy okazji - ile płacicie za projekty przyłączy (woda i gaz)? Bo doczytałam się, że wszystkim robi ten sam gość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Noooo, widzę, że was ostatnio troche poniosło... tyle postów natrzaskać Kze - gratulacje!!! I tak przy okazji - ile płacicie za projekty przyłączy (woda i gaz)? Bo doczytałam się, że wszystkim robi ten sam gość... Dzięki, dzięki... Na prawdę jest to bardzo miła chwila... Za przyłącza wody, prądu i gazu (w tym pociagniecie linii, bo na razie mam tylko kawałek łąki) mam zapłacić ok.13tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Noooo, widzę, że was ostatnio troche poniosło... tyle postów natrzaskać Kze - gratulacje!!! I tak przy okazji - ile płacicie za projekty przyłączy (woda i gaz)? Bo doczytałam się, że wszystkim robi ten sam gość... ja uzgodniłem 1000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts