kasiaR 05.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? W ten weekend nie bardzo bo nie bedzie nas w Warszawie. Ale w nastepny to chetnie. A Wy jak z terminami. Sa chetni na spotkanie w nastepny weekend (17-18.09.2005)????? Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Aha, no to juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ale ślicznie!!!!! To co spotykamy się w weekend na oględziny? O której? A będzie już cały dach? Pewnie jeszcze nie bedzie , Ale może w przyszły weekend ???? 17-18.09.2005 . Bo w ten nas nie ma w Warszawie. Jeśli tylko zona nie będzie rodzić to ja się pisze. o.k. kze, a na kiedy ma Żona termin?? Jeszcze 2 tygodnie do porodu... Aha, no to juz niedługo No dziś było ostatnie usg i wyszło, że dzidziuś ma 2600, wiek ciązy z kalendarza 38, a z wielkości (usg) 37... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.09.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Spoko. Kze, pierwszy poród zazwyczaj jest póniej (chociaż u mnie było akurat odwrotnie - ostatni dzień 38 tygodnia, a wyliczone było z dokładnociš do 1 dnia, bo wiedzielimy kiedy TO się stało ) Ale wiesz, najwyżej polecisz prosto ze spotkania, jakby się co zaczęło dziać. I tak zazwyczaj przez parę pierwszych godzin (conajmniej) siedzi się w domu. Do szpitala dopiero jak skurcze co 5 minut, z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Hej ! Tu sąsiadka z zaprzyjaźnionej grupy Wawer Jestem na etapie poszukiwań ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was ma ekipę godną polecenia? Start budowy na wiosnę. Bardzo proszę o namiary na priv. Pozdawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Spoko. Kze, pierwszy poród zazwyczaj jest póniej (chociaż u mnie było akurat odwrotnie - ostatni dzień 38 tygodnia, a wyliczone było z dokładnociš do 1 dnia, bo wiedzielimy kiedy TO się stało ) Ale wiesz, najwyżej polecisz prosto ze spotkania, jakby się co zaczęło dziać. I tak zazwyczaj przez parę pierwszych godzin (conajmniej) siedzi się w domu. Do szpitala dopiero jak skurcze co 5 minut, z tego co pamiętam Ale myśmy chcieli razem z Żoną przyjśc na spotkanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 akuku podnoszę nas troszeczkę bo nie bedzie mnie teraz 4 dni ..... żebym nas znalazł po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 07.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 uwaga, uwaga konkurs kto mnie znajdzie: http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 uwaga, uwaga konkurs kto mnie znajdzie: http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php Trudne zadanie, ale strzelam, że tu http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php?sector=2_big&photo=F6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 uwaga, uwaga konkurs kto mnie znajdzie: http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php Trudne zadanie, ale strzelam, że tu http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php?sector=2_big&photo=F6 witam No co ty Kzr przecież to tu http://www.gdansk.pl/gdansk/jarre_photo.php?sector=6_big&photo=A1 nie poznajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Hei a co wy tacy rozgadani czy może ktoś ma jakis dobry namiar na ekipe do docieplenia i tynków zewnętrznych - bo tracę serce do mojego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja w ogóle jestem na etapie wykonawcy... A moze osoby bardziej doświadczone podpowiedzą mi jak rozpoznac dobrego wykonawcę? A skąd bierzecie namiary? Od znajomych?A moze z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 08.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam prośbę o namiar na geodetę, coby mi pomierzył , mapę narysował i dom później wytyczył. Był tani, szybki i solidny . Bardzo proszę, bo urzędy to łatwo znaleźć, ale jak szukać fachowców to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam prośbę o namiar na geodetę, coby mi pomierzył , mapę narysował i dom później wytyczył. Był tani, szybki i solidny . Bardzo proszę, bo urzędy to łatwo znaleźć, ale jak szukać fachowców to nie mam pojęcia. Przyłączam sie do pszukiwań.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam prośbę o namiar na geodetę, coby mi pomierzył , mapę narysował i dom później wytyczył. Był tani, szybki i solidny . Bardzo proszę, bo urzędy to łatwo znaleźć, ale jak szukać fachowców to nie mam pojęcia. jakoś ospale na tym naszym forum co do geodety mój był niezły aczkolwiek korzystałem z dwóchpierwszy to był z Ursynowa i załatwił mi papierowszczyznę w urzedzie kartografi w 3 dni - inni mówili o 2 tygodniach - namiar nusze poszukać... a drugi wytyczał mi dom - i z niego byłem bardzo zadowolony i mój majster też(aczkolwiek to nie jest autorytet jak sie teraz przekonuje )- papiery też robi ale w normalnym trybie - P. Zbyszyński jest z Legionowa i bardzo sprawnie mu to idzie, do tego przyzwoity w cenie tel 0 602 369 905. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja w ogóle jestem na etapie wykonawcy... A moze osoby bardziej doświadczone podpowiedzą mi jak rozpoznac dobrego wykonawcę? A skąd bierzecie namiary? Od znajomych?A moze z forum? Krzysiek z tymi wykonawcami to nie ma recepty my rozmawialiśmy ze wszystkimi i z polecenia i z ogłoszeń na ich budowach - dobrze jak trafisz na inwestora i zamienisz kilka słów ale to i tak n ic nie gwarantuje, bo inwestor to dopiero dowiaduje się o błędach wykonania za jakiś czas najszybciej jak wchodzą inne ekipy i wytykają niedoróbki -loteria dużo dobrego słychać o góralach. Może poproś o pokazanie domu nie ostatnio budowanego ale już wykończonego albo z większym zaawansowaniem robut jak stan surowy najlepsza umowa Cię nie wybroni przed tym i pomyśl tak - najwyżej im nie zapłacisz i bedziesz musiał się szarpać z poprawkami (system płatności Kasia już tłumaczyła - żadnych zaliczek, całość po zakończonym całym etapie) pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts