jane 26.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 AVID, no masz Ci los! Zapomniałam nanieść zmiany! Będziesz miał kropkę gdzieś w okolicy Williego Nie wiem czy nawet nie na tej samej ulicy Willie, a co z listą pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.09.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Słusznie - Jane zachowałać Czujność! AVID prosimy o krótkie Odpowiedzi. Ostatecznie Krótkie Eseje. 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? Na celujący: 4. Opisz swój bank i malowniczy PIN. Odpowiedź na pytanie 4 do Kasi i DamianaR......... NA MOJEJ ULICY? a jaki masz NUMER????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 26.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam po dluzszej przerwie Zamierzam na wiosne dolaczyc do tych naprawde-budujacych i w zwiazku z tym szukam ekipy. Na poczatek do stanu surowego, ale z mysla zeby pozniej rowniez zajela sie wykonczeniem (w nastepnym roku). Solidnej i sredniej cenowo. Znajacej sie na rzeczy. Majacej odpowiednich fachowcow potrafiacych robic rozne rzeczy na budowie (tzn takiej ktora sama bedzie w stanie zrobic stan surowy, a moze potem i wykonczenie jak sie sobie nawzajem spodobamy). Ekipa musi byc samodzielna i kupowac sama wszelkie dorbniejsze rzeczy, a byc moze rowniez czesc grubszych (nie jestem w stanie przeznaczyc bardzo duzo czasu na zakupy i nadzor). Jesli ktos z Was moglby polecic, to prosze o informacje na priva lub tutaj na forum. Z gory dziekuje Marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.09.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam po dluzszej przerwie Zamierzam na wiosne dolaczyc do tych naprawde-budujacych i w zwiazku z tym szukam ekipy. Na poczatek do stanu surowego, ale z mysla zeby pozniej rowniez zajela sie wykonczeniem (w nastepnym roku). Solidnej i sredniej cenowo. Znajacej sie na rzeczy. Majacej odpowiednich fachowcow potrafiacych robic rozne rzeczy na budowie (tzn takiej ktora sama bedzie w stanie zrobic stan surowy, a moze potem i wykonczenie jak sie sobie nawzajem spodobamy). Ekipa musi byc samodzielna i kupowac sama wszelkie dorbniejsze rzeczy, a byc moze rowniez czesc grubszych (nie jestem w stanie przeznaczyc bardzo duzo czasu na zakupy i nadzor). Jesli ktos z Was moglby polecic, to prosze o informacje na priva lub tutaj na forum. Z gory dziekuje Marek_w Obawiam się że takiej ekipy to nie znajdziesz Takich speców to ze świecą trzeba szukać. A jak już znajdziesz taką która będzie spełniała wszystkie Twoje wymagania i będzie sie sprawdzała w praktyce to koniecznie daj namiary na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 27.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam po dluzszej przerwie Zamierzam na wiosne dolaczyc do tych naprawde-budujacych i w zwiazku z tym szukam ekipy. Na poczatek do stanu surowego, ale z mysla zeby pozniej rowniez zajela sie wykonczeniem (w nastepnym roku). Solidnej i sredniej cenowo. Znajacej sie na rzeczy. Majacej odpowiednich fachowcow potrafiacych robic rozne rzeczy na budowie (tzn takiej ktora sama bedzie w stanie zrobic stan surowy, a moze potem i wykonczenie jak sie sobie nawzajem spodobamy). Ekipa musi byc samodzielna i kupowac sama wszelkie dorbniejsze rzeczy, a byc moze rowniez czesc grubszych (nie jestem w stanie przeznaczyc bardzo duzo czasu na zakupy i nadzor). Jesli ktos z Was moglby polecic, to prosze o informacje na priva lub tutaj na forum. Z gory dziekuje Marek_w powiem że jak na ekipę murarską to masz bardzo wysokie wymagania i sugerował bym szukać wśród regularnych firm budowlanych ale w tedy parametr cenowy idzie do góry i szczerze mówiąc teraz bym odradzał zawierzenia, że wszystkie roboty potrafi zrobić jedna ekipa. - napewno zrobi ale czy wszystko fachowo to już inna strawa Ja też wierzyłem że z jedną ekipą przejdę przez całą budowę a teraz musze wołac wszyskie żeby robiły poprawki po tej jednej ale powodzenia , mnie się nie udało... może tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 27.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Słusznie - Jane zachowałać Czujność! AVID prosimy o krótkie Odpowiedzi. Ostatecznie Krótkie Eseje. 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? Na celujący: 4. Opisz swój bank i malowniczy PIN. Odpowiedź na pytanie 4 do Kasi i DamianaR......... NA MOJEJ ULICY? a jaki masz NUMER????? pozdrawiam czekamy z niecierpliwości na bliższe zapoznanie z odpowiedziami na 4 pytanie człowiek nie czuje jak się mu rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.09.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Jane, czy mogłabyś być taka uprzejma i zrobić kropkę dla mnie? Tylko mały problem z lokalizacją... jestem na granicy Białołęki i Marek, ale formalnie to już Marki Czy mogę nadal przynależeć do grupy? Przyzwyczaiłam się Więc jeśli nikomu z grupy to nie przeszkadza, to wrzuć mnie gdzieś na wysokości ul. Lewandów (odchodzi od głębockiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 27.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dla szukających ekipę - OSTRZEŻENIE - NIEUCZCIWY WYKONAWCA - P. Stanisław Skiba z Myszyńca (Żdunek). Budował na Białołece (u sąsiada) a teraz znalazł naiwnych w Olsztynie. Dla zainteresowanych szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 27.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Fachowca od CO/CWU -czyli fachowca do prac hydraulicznych i systemu ogrzewania SZUKAM....Warszawa Anin,mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Fachowca od CO/CWU -czyli fachowca do prac hydraulicznych i systemu ogrzewania SZUKAM....Warszawa Anin,mozecie kogos polecic? Niestety ja jeszcze nie moge Ci pomóc. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 28.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam po dluzszej przerwie Zamierzam na wiosne dolaczyc do tych naprawde-budujacych i w zwiazku z tym szukam ekipy. Na poczatek do stanu surowego, ale z mysla zeby pozniej rowniez zajela sie wykonczeniem (w nastepnym roku). Solidnej i sredniej cenowo. Znajacej sie na rzeczy. Majacej odpowiednich fachowcow potrafiacych robic rozne rzeczy na budowie (tzn takiej ktora sama bedzie w stanie zrobic stan surowy, a moze potem i wykonczenie jak sie sobie nawzajem spodobamy). Ekipa musi byc samodzielna i kupowac sama wszelkie dorbniejsze rzeczy, a byc moze rowniez czesc grubszych (nie jestem w stanie przeznaczyc bardzo duzo czasu na zakupy i nadzor). Jesli ktos z Was moglby polecic, to prosze o informacje na priva lub tutaj na forum. Z gory dziekuje Marek_w Ponawiam pytanie/prosbe. Czy nikt nie moze mi polecic ekipy do budowy domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 28.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ponawiam pytanie/prosbe. Czy nikt nie moze mi polecic ekipy do budowy domu? Cóż....Moja ekipa raczej Cię nie zainteresuje bo oni robią tylko w styropianie. Mam namiary na ekipę, która buduje u mojego szwagra, ale oni nie odpowiadają w 100% Twoim wymaganiom. Może poszukaj w innych grupach, warszawskiej i pobliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam. Chciałem się pochwalić, że moja działeczka przeistoczyła się już w plac budowy... Ale czuję się dumny.. http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/24_1024.ts1128009972000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 NO NO!Gratulacje A jakieś zdjęcia Dzidzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 30.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Ponoć też miałem czarne włosy jak się urodziłem... Tatuś dumny z córy i rozpoczęcia budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Dzięki. Jako kierownika budowy wziąłem waszego. Wyglada na kompetentnego i takiego, któremu chce się robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts