kasiaR 30.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Ale śliczna!! Jeszcze raz GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE, GRATULACJE !!!!!! Pozdrawiam KasiaR Dzięki. Jako kierownika budowy wziąłem waszego. Wyglada na kompetentnego i takiego, któremu chce się robić... Nas nas wywarł podobne wrażenie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Ale śliczna!! Jeszcze raz GRATULACJE !!! Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. kze śliczna Madzia Bardzo ładne zdjęcia. ps. działka po zdjęciu humusu wygląda już jak budowa Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 30.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Ponoć też miałem czarne włosy jak się urodziłem... Tatuś dumny z córy i rozpoczęcia budowy.. KZE gratuluję dołączę z budową mam nadzieję na wiosnę jak narazie architekt jedzie (przez Polskę) z projektem! Już nie mogę się doczekać. W sb i niedz w Blue City 10-18:00 porady architektów, projektantów i specjalistów feng-shui! a w PKiNie targi mieszkaniowe m.in. doradztwo kredytowe... [za GW] pozdrowionka PS. ktoś coś wie o spotkaniu grupy warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.10.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 03.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witamy, Witamy!!!! Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi ) Prosimy o krótkie Odpowiedzi 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? 4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica) Na celujący: 4. Opisz swój bank i podaj PIN Pozdrawiam i Witam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witam w naszej grupie, witam!!! I na odpowiedzi na pytania zachęcamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Gdzie są te zdjęcia dzidzi???? No tutaj http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Dzięki. Przekaże gratulacje Żonie. kze śliczna Madzia Bardzo ładne zdjęcia. ps. działka po zdjęciu humusu wygląda już jak budowa Pozdrówki Dzięki. Zgadzam się i z wyglądem córeczki i z wyglądem działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Dzięki DamianR! Zaczynam czuć się pełną gebą ojcem i budowlniczym-inwestorem... Ale swoją drogą to niezłe mamy bezrobocie skoro moja ekipa chce od października do grudnia stawiać dom i mieszkać w baraczku na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Już obejrzałam Śliczności A tatuś jaki dumny, no no Po kim te czarne włosy? Ponoć też miałem czarne włosy jak się urodziłem... Tatuś dumny z córy i rozpoczęcia budowy.. KZE gratuluję dołączę z budową mam nadzieję na wiosnę jak narazie architekt jedzie (przez Polskę) z projektem! Już nie mogę się doczekać. W sb i niedz w Blue City 10-18:00 porady architektów, projektantów i specjalistów feng-shui! a w PKiNie targi mieszkaniowe m.in. doradztwo kredytowe... [za GW] pozdrowionka PS. ktoś coś wie o spotkaniu grupy warszawskiej? Dzięk! Dołączaj jak najszybciej... Zawsze możemy zrobic spotkanie naszej grupy... (wtedy będę mógł pokazać swoją budowę - kurcze jak to ładnie brzmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.10.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Dzięki DamianR! Zaczynam czuć się pełną gebą ojcem i budowlniczym-inwestorem... Ale swoją drogą to niezłe mamy bezrobocie skoro moja ekipa chce od października do grudnia stawiać dom i mieszkać w baraczku na działce... KZE spoko tylko bądź twardy i nie ulegaj magikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Dzięki DamianR! Zaczynam czuć się pełną gebą ojcem i budowlniczym-inwestorem... Ale swoją drogą to niezłe mamy bezrobocie skoro moja ekipa chce od października do grudnia stawiać dom i mieszkać w baraczku na działce... KZE spoko tylko bądź twardy i nie ulegaj magikom Z ekipą odbyłem 3 spotkania (2 po 1h i trzecie o długosci 2,5h), o każdy prawie podpunkt trwały spory... Ale stanęło na tym, ze albo jadą z agregatem i płaca za benzynę, albo załatwiają przyłacze i ja płacę rachunki do 220pln... A oni przeciez będą dogrzewać się w baraczku... Poza tym kwota spadła do 32tyś (zdjęcie humusu, fundamenty, ściany, strop, więźba)... Chyba aż tak źle nie spisałem sie... Ja poniosłem koszty geodety, studni i hydraulika... Ale niewątppliwie było ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.10.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 KZE GRATULACJE - SLICZNA CÓRA NO I GRATULACJE ZA PLAC BUDOWY Dzięki DamianR! Zaczynam czuć się pełną gebą ojcem i budowlniczym-inwestorem... Ale swoją drogą to niezłe mamy bezrobocie skoro moja ekipa chce od października do grudnia stawiać dom i mieszkać w baraczku na działce... KZE spoko tylko bądź twardy i nie ulegaj magikom Z ekipą odbyłem 3 spotkania (2 po 1h i trzecie o długosci 2,5h), o każdy prawie podpunkt trwały spory... Ale stanęło na tym, ze albo jadą z agregatem i płaca za benzynę, albo załatwiają przyłacze i ja płacę rachunki do 220pln... A oni przeciez będą dogrzewać się w baraczku... Poza tym kwota spadła do 32tyś (zdjęcie humusu, fundamenty, ściany, strop, więźba)... Chyba aż tak źle nie spisałem sie... Ja poniosłem koszty geodety, studni i hydraulika... Ale niewątppliwie było ciężko... no to widze że negocjatorem jesteś twardym uczulam i ty tez im to podkreśl - NA BUDOWIE MA BYĆ K..A PORZADEK ja po robieniu porządku przez dwa wekendy po mojej byłej ekipie odkryłem że desek to mam jeszcze spokojnie na nastepną budowę i z gwoździami jest podobnie a juz o złości jak to musiałem chodzić w kółko i wybierać pety, paczki po papierosach, puszki po piwie, butelki, kawałki steropianu i inne odpadki latające po budowie i całej okolicy to już niewspomnę pożądek musi być i nie słuchaj że zrobią na koniec bo mogą niedoczekać końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzięki. Starałem się być tak twardy jak się da. W końcu miałem te 20h zajęć z tego... A poza tym Ty też mnie nastawiałęś by cwaniakować i nie dawać się... W hurtowniach na razie nie jest źle... Minox, Genbud i jakaś z Nowego Dworu - negocjowałem i używałem logiki, którą zasugerowałeś mi kilka postów wczesniej... Majster z którym podpisywałem powiedział, ze jego ekipy sa niepijące. Jak chcę coś postawić to tylko wieczorkiem, po robocie i max 1 piwo na osobę. Bo po 2 piwach to różnie może być... A jak majster znajdzie butelkę czegoś mocniejszego to ekipa ma opier.. Natomiast rzeczywiscie w temacie ładu na budowie nic nie zawarłem w umowie... Ale biorąc pod uwagę, że działka jest mała to muszą panować nad bałaganem bo inaczej zginą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.10.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzięki. Starałem się być tak twardy jak się da. W końcu miałem te 20h zajęć z tego... A poza tym Ty też mnie nastawiałęś by cwaniakować i nie dawać się... W hurtowniach na razie nie jest źle... Minox, Genbud i jakaś z Nowego Dworu - negocjowałem i używałem logiki, którą zasugerowałeś mi kilka postów wczesniej... Majster z którym podpisywałem powiedział, ze jego ekipy sa niepijące. Jak chcę coś postawić to tylko wieczorkiem, po robocie i max 1 piwo na osobę. Bo po 2 piwach to różnie może być... A jak majster znajdzie butelkę czegoś mocniejszego to ekipa ma opier.. Natomiast rzeczywiscie w temacie ładu na budowie nic nie zawarłem w umowie... Ale biorąc pod uwagę, że działka jest mała to muszą panować nad bałaganem bo inaczej zginą.... porzadek ma służyc twoim oszczędnością jak znajdziesz dobry gwóźdź w piachu a obok drugi i trzeci bo się komuś rozsypał to uświadom gości że w połączeniu z tą cegłą obok i tą góra desek to może być pare setek mniej wypłaty.... może staję się nieludzki ale nadal jestem zły na mojego wykonanwcę i wszystkim sie za to dostaję (tyle że mądry polak po szkodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 03.10.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 kze: "Twardym trzeba być .....nie mientkim" Może przy okazji troche naskrobię co tam sie dzieje w mojej "stodole". Generalnie sie wykańczamy. W środku "stodoły" a przy tym finansowo i psychicznie. Mamy zrobione na dole wszystkie sufity(przypominam że mam strop drewniany). Hydraulik kładzie w tym tygodniu rury do kaloryferów i ogrzewanie podłogowe. Ekipa układa styropian i w piątek będe miał wylewane wylewki mixokretem (namiar mam z forum). A i najważniejsze. Sprzedaliśmy mieszkanie . Termin wyprowadzki mamy do 31 grudnia. Jak nasi chłopcy nie zdążą to będziemy spali pod mostem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 03.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 porzadek ma służyc twoim oszczędnością jak znajdziesz dobry gwóźdź w piachu a obok drugi i trzeci bo się komuś rozsypał to uświadom gości że w połączeniu z tą cegłą obok i tą góra desek to może być pare setek mniej wypłaty.... Racja!!! W końcu to nasze pieniądze. U nas chłopcy ostatnio biegali po całej chałupie i zbierali wkręty z podłogi bo im zabrakło do przykręcania płyt GK na sufity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 03.10.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 1. Dlaczego Białołęka? bo to moje okolicje bawilem sie na tych wsiach jak bylem maly2. Kiedy przeprowadzka? oj nie predko budowa moze za 2 lata3. Stan rodzinny? ja i zonka4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica) ul. olesin 4. Opisz swój bank i podaj PIN mbank pinu niemaplan ktory wybralismy to http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=326teraz mam czas na doksztalcenie sie bo jakos nie wierze w to ze moge wybrac dobrego fachowca nie majac zielonego pojecia o jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts