kze 10.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Jestem za turnee... Poza tym wreszcie ja bedę mógł pokazać, że coś sie dzieje na mojej działce... Budowy widziałem u Broncia i Państwa R.... W sumie czemu nie widziałem budowy Willego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A tak na marginesie to mamy do sprzedania W DOBREJ CENIE pape podkładowa na welonie szklanym i gont bitumiczny:zielony , cieniowany - wulkanizowany na całaości( wzór heksagonalny)Może jest ktos chętny?? 1. Sprzedam Papę podkładowa na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL. Ilośc jaką mam do sprzedania to : 450 m2 (30 rolek - 15m2 w jednej rocle). Cena 45 zł brutto/rolkę 2. Sprzedam Fiński Gont Bitumiczny- wulkanizowany(klejony) na CAŁOŚCI. Gont firmy ICOPAL - Gont Zielony, Cieniowany , wzór Heksagonalny. Ilośc jaką mam do sprzedania to : 300m2 CENA: 21 zł brutto/m2 Niestety nie wystawiam faktur. Załadunek i transport po stronie Kupujacego (odbiór z Warszawy). Dachówki bitumiczne (popularnie zwane gontami bitumicznymi) są bardzo efektywnym materiałem pokryciowym. Efektywność ta jest tym wyraźniejsza, im bardziej skomplikowana jest bryła dachu. Można nimi pokryć niemal każdy dach bez względu na konstrukcję, nachylenie (z wyjątkiem bardzo płaskich) czy stopień skomplikowania. Materiał jest lekki i łatwy w transporcie. Na dachu są ciche nawet w największą ulewę. Z dachów pokrytych dachówką bitumiczną nigdy nie zsuwa się śnieg. http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif http://www.winplast.com.pl/prod/zielony-cien.jpg Pozdrawiam KasiaR To dachu już nie wykańczacie gontem, że chcecie go sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.10.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A tak na marginesie to mamy do sprzedania W DOBREJ CENIE pape podkładowa na welonie szklanym i gont bitumiczny:zielony , cieniowany - wulkanizowany na całaości( wzór heksagonalny)Może jest ktos chętny?? 1. Sprzedam Papę podkładowa na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL. Ilośc jaką mam do sprzedania to : 450 m2 (30 rolek - 15m2 w jednej rocle). Cena 45 zł brutto/rolkę 2. Sprzedam Fiński Gont Bitumiczny- wulkanizowany(klejony) na CAŁOŚCI. Gont firmy ICOPAL - Gont Zielony, Cieniowany , wzór Heksagonalny. Ilośc jaką mam do sprzedania to : 300m2 CENA: 21 zł brutto/m2 Niestety nie wystawiam faktur. Załadunek i transport po stronie Kupujacego (odbiór z Warszawy). Dachówki bitumiczne (popularnie zwane gontami bitumicznymi) są bardzo efektywnym materiałem pokryciowym. Efektywność ta jest tym wyraźniejsza, im bardziej skomplikowana jest bryła dachu. Można nimi pokryć niemal każdy dach bez względu na konstrukcję, nachylenie (z wyjątkiem bardzo płaskich) czy stopień skomplikowania. Materiał jest lekki i łatwy w transporcie. Na dachu są ciche nawet w największą ulewę. Z dachów pokrytych dachówką bitumiczną nigdy nie zsuwa się śnieg. http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif http://www.winplast.com.pl/prod/zielony-cien.jpg Pozdrawiam KasiaR To dachu już nie wykańczacie gontem, że chcecie go sprzedać? Wykańczamy nadal, wykańczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A jak idzie wykańczanie gontem? Słyszałem, że jakies reklamacje były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.10.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A jak idzie wykańczanie gontem? Słyszałem, że jakies reklamacje były... Były, ale juz wszystko ok. Wymienili nam gont na nowy (tzn producent nam wymienił)Teraz musimy go połozyc na dach. wysłałm Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.10.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Najwazniejsze, że producent jest solidny! To jest bardzo ważne. Czyli sprzedajesz gont z referencjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Najwazniejsze, że producent jest solidny! To jest bardzo ważne. Czyli sprzedajesz gont z referencjami... zachowali sie O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Najwazniejsze, że producent jest solidny! To jest bardzo ważne. Czyli sprzedajesz gont z referencjami... to fakt naprawde wpożadku się zachowali i powiedzmy że dali spory zapas na poczek utrudnieni i refinansowania kolejnego położenia gontu kompensata nie mogła byc gotówką ale w materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ja też bym chętnie pooglądał czyjeś budowy - BO OGLĄDANIA WŁASNEJ MAM JUŻ TROCHĘ DOSYĆ - nudy a tak to może podpatrzę coś u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ja też bym chętnie pooglądał czyjeś budowy - BO OGLĄDANIA WŁASNEJ MAM JUŻ TROCHĘ DOSYĆ - nudy a tak to może podpatrzę coś u kogoś U mnie to jedynie fundamenty (jak się uda) to ewentualnie będziesz mógł podpatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 10.10.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Słuchajcie, mam pytanie Wy jesteście w tym oblatani chodzi o media przy okazji odbioru warunków przyłączy gazu, dowiedziałam się, że podpisując z nimi umowę muszę oświadczyć, że najpóźniej w ciągu dwóch lat rozpocznę pobór gazu chciałabym podpisać umowę już teraz, ale za dwa lata nie będę jeszcze miała domu, nawet za trzy chciałabym za to za dwa lata mieć już media w swojej granicy (no wiecie, te skrzyneczki ) czy da się to jakoś obejść? widziałam wiele takich działek, gdzie budynku nie ma a skrzynki stoją jak to się robi? wytłumaczcie niedoświadczonej czy z prądem też takie oświadczenie trzeba złożyć? namieszałam, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.10.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Jak załatwiałem prąd do celów budowlanych to nic nie oświadczałem. A jak zbuduje to wtedy oswiadczę, że bedę pobierał już normalnie prąd.. Z gazem nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.10.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witamy, Witamy!!!! Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi ) Prosimy o krótkie Odpowiedzi 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? 4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica) Na celujący: 4. Opisz swój bank i podaj PIN Pozdrawiam i Witam KasiaR Willie, pozwoliłam sobie zadac juz kilka pytań. Mam nadziejże,że sie nie obraziłeś. Ale poprostu Ciebie nie było- cos ostanio zalatany jesteś Pozdrawiam KasiaR Kasia - dzięki i niniejszym mianuje Cię VIceKlucznikiem Forum dosłownie od poczatku do końca września latałem samolotami po całej Europie jeszcze nie miałem takiego miesiaca w życiu....trocheprywatnie, większość służbowo i może też z tego powodu budowa mi stanęła na ponad 3 tygodnie teraz mam stres jak się wyrobić z paroma tematami przed zimą ale SAM CHCIAŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.10.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc Witamy, Witamy!!!! Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi ) Prosimy o krótkie Odpowiedzi 1. Dlaczego Białołęka? 2. Kiedy przeprowadzka? 3. Stan rodzinny? 4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica) Na celujący: 4. Opisz swój bank i podaj PIN Pozdrawiam i Witam KasiaR Willie, pozwoliłam sobie zadac juz kilka pytań. Mam nadziejże,że sie nie obraziłeś. Ale poprostu Ciebie nie było- cos ostanio zalatany jesteś Pozdrawiam KasiaR Kasia - dzięki i niniejszym mianuje Cię VIceKlucznikiem Forum dosłownie od poczatku do końca września latałem samolotami po całej Europie jeszcze nie miałem takiego miesiaca w życiu....trocheprywatnie, większość służbowo i może też z tego powodu budowa mi stanęła na ponad 3 tygodnie teraz mam stres jak się wyrobić z paroma tematami przed zimą ale SAM CHCIAŁEM Dziękuję Willie za nominację . Jestem zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 11.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam, Do moich poszukiwan ekipy (o ktorych juz pisalem - dziekuje wszystkim od ktorych dostalem namiary), dolaczam prosbe o namiary na sprawdzonych kierownikow budowy/inspektorow nadzoru. Najlepiej na priva. Z gory dziekuje. Jako osoba jeszcze malo doswiadczona praktycznie (wiedze teoretyczna juz pewna zdobylem przez forum, ksiazki ... i czasopisma), chetnie poogladalbym Wasze budowy na dowolnym etapie zaawansowania i posluchal cennych uwag Inwestorow. Mieszkam na Bialolece, tak wiec jestem w stanie szybko podskoczyc - np. w weekend. Jesli ktos nie ma nic przeciwko uswiadamianiu inwestora-to-be [inwestora-tu-bi], to prosze o informacje kiedy i gdzie moglbym zajrzec. Pozdrawiam,Marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam, Do moich poszukiwan ekipy (o ktorych juz pisalem - dziekuje wszystkim od ktorych dostalem namiary), dolaczam prosbe o namiary na sprawdzonych kierownikow budowy/inspektorow nadzoru. Najlepiej na priva. Z gory dziekuje. Jako osoba jeszcze malo doswiadczona praktycznie (wiedze teoretyczna juz pewna zdobylem przez forum, ksiazki ... i czasopisma), chetnie poogladalbym Wasze budowy na dowolnym etapie zaawansowania i posluchal cennych uwag Inwestorow. Mieszkam na Bialolece, tak wiec jestem w stanie szybko podskoczyc - np. w weekend. Jesli ktos nie ma nic przeciwko uswiadamianiu inwestora-to-be [inwestora-tu-bi], to prosze o informacje kiedy i gdzie moglbym zajrzec. Pozdrawiam, Marek_w U mnie ekipa wchodzi 12.10. Dlatego 13.10 będę cały czas na działce i będe kopał. Jak chcesz to wpadnij. Znam też kilka namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam, Do moich poszukiwan ekipy (o ktorych juz pisalem - dziekuje wszystkim od ktorych dostalem namiary), dolaczam prosbe o namiary na sprawdzonych kierownikow budowy/inspektorow nadzoru. Najlepiej na priva. Z gory dziekuje. Jako osoba jeszcze malo doswiadczona praktycznie (wiedze teoretyczna juz pewna zdobylem przez forum, ksiazki ... i czasopisma), chetnie poogladalbym Wasze budowy na dowolnym etapie zaawansowania i posluchal cennych uwag Inwestorow. Mieszkam na Bialolece, tak wiec jestem w stanie szybko podskoczyc - np. w weekend. Jesli ktos nie ma nic przeciwko uswiadamianiu inwestora-to-be [inwestora-tu-bi], to prosze o informacje kiedy i gdzie moglbym zajrzec. Pozdrawiam, Marek_w Wysłałam na priva Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.10.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hop Co hooop? Hiip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.10.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hop Co hooop? Hiip? Hop do góry bo opadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts