Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak na marginesie to mamy do sprzedania W DOBREJ CENIE pape podkładowa na welonie szklanym i gont bitumiczny:zielony , cieniowany - wulkanizowany na całaości( wzór heksagonalny)Może jest ktos chętny??

:wink: :D

1. Sprzedam Papę podkładowa na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL.

Ilośc jaką mam do sprzedania to : 450 m2 (30 rolek - 15m2 w jednej rocle).

Cena 45 zł brutto/rolkę

2. Sprzedam Fiński Gont Bitumiczny- wulkanizowany(klejony) na CAŁOŚCI. Gont firmy ICOPAL - Gont Zielony, Cieniowany , wzór Heksagonalny.

Ilośc jaką mam do sprzedania to : 300m2

CENA: 21 zł brutto/m2

Niestety nie wystawiam faktur.

Załadunek i transport po stronie Kupujacego (odbiór z Warszawy).

Dachówki bitumiczne (popularnie zwane gontami bitumicznymi) są bardzo efektywnym materiałem pokryciowym. Efektywność ta jest tym wyraźniejsza, im bardziej skomplikowana jest bryła dachu. Można nimi pokryć niemal każdy dach bez względu na konstrukcję, nachylenie (z wyjątkiem bardzo płaskich) czy stopień skomplikowania. Materiał jest lekki i łatwy w transporcie. Na dachu są ciche nawet w największą ulewę. Z dachów pokrytych dachówką bitumiczną nigdy nie zsuwa się śnieg.

http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif

http://www.winplast.com.pl/prod/zielony-cien.jpg

Pozdrawiam

KasiaR :wink: :D

To dachu już nie wykańczacie gontem, że chcecie go sprzedać?

A tak na marginesie to mamy do sprzedania W DOBREJ CENIE pape podkładowa na welonie szklanym i gont bitumiczny:zielony , cieniowany - wulkanizowany na całaości( wzór heksagonalny)Może jest ktos chętny??

1. Sprzedam Papę podkładowa na Welonie Szklanym P/64/1200. Papa firmy ICOPAL.

Ilośc jaką mam do sprzedania to : 450 m2 (30 rolek - 15m2 w jednej rocle).

Cena 45 zł brutto/rolkę

2. Sprzedam Fiński Gont Bitumiczny- wulkanizowany(klejony) na CAŁOŚCI. Gont firmy ICOPAL - Gont Zielony, Cieniowany , wzór Heksagonalny.

Ilośc jaką mam do sprzedania to : 300m2

CENA: 21 zł brutto/m2

Niestety nie wystawiam faktur.

Załadunek i transport po stronie Kupujacego (odbiór z Warszawy).

Dachówki bitumiczne (popularnie zwane gontami bitumicznymi) są bardzo efektywnym materiałem pokryciowym. Efektywność ta jest tym wyraźniejsza, im bardziej skomplikowana jest bryła dachu. Można nimi pokryć niemal każdy dach bez względu na konstrukcję, nachylenie (z wyjątkiem bardzo płaskich) czy stopień skomplikowania. Materiał jest lekki i łatwy w transporcie. Na dachu są ciche nawet w największą ulewę. Z dachów pokrytych dachówką bitumiczną nigdy nie zsuwa się śnieg.

http://www.icopal.pl/gonty/cm4.gif

http://www.winplast.com.pl/prod/zielony-cien.jpg

Pozdrawiam

To dachu już nie wykańczacie gontem, że chcecie go sprzedać?

Wykańczamy nadal, wykańczamy.

Najwazniejsze, że producent jest solidny! To jest bardzo ważne.

Czyli sprzedajesz gont z referencjami... :lol:

to fakt naprawde wpożadku się zachowali i powiedzmy że dali spory zapas na poczek utrudnieni i refinansowania kolejnego położenia gontu 8)

kompensata nie mogła byc gotówką ale w materiale :lol:

Słuchajcie, mam pytanie

Wy jesteście w tym oblatani

chodzi o media

przy okazji odbioru warunków przyłączy gazu, dowiedziałam się, że podpisując z nimi umowę muszę oświadczyć, że najpóźniej w ciągu dwóch lat rozpocznę pobór gazu

chciałabym podpisać umowę już teraz, ale za dwa lata nie będę jeszcze miała domu, nawet za trzy

chciałabym za to za dwa lata mieć już media w swojej granicy (no wiecie, te skrzyneczki ;) )

czy da się to jakoś obejść?

widziałam wiele takich działek, gdzie budynku nie ma a skrzynki stoją

jak to się robi? wytłumaczcie niedoświadczonej

czy z prądem też takie oświadczenie trzeba złożyć?

namieszałam, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi

witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc :)

Witamy, Witamy!!!!

Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi :wink: )

Prosimy o krótkie Odpowiedzi :wink: :lol:

1. Dlaczego Białołęka?

2. Kiedy przeprowadzka?

3. Stan rodzinny?

4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica)

Na celujący:

4. Opisz swój bank i podaj PIN :wink: :lol:

Pozdrawiam i Witam

KasiaR :D

Willie, pozwoliłam sobie zadac juz kilka pytań. Mam nadziejże,że sie nie obraziłeś. Ale poprostu Ciebie nie było- cos ostanio zalatany jesteś :wink:

:roll: :-?

Pozdrawiam

KasiaR :wink:

Kasia - dzięki i niniejszym mianuje Cię VIceKlucznikiem Forum :wink:

dosłownie od poczatku do końca września latałem samolotami po całej Europie 8) jeszcze nie miałem takiego miesiaca w życiu....trocheprywatnie, większość służbowo :roll:

i może też z tego powodu budowa mi stanęła na ponad 3 tygodnie :(

teraz mam stres jak się wyrobić z paroma tematami przed zimą :oops:

ale SAM CHCIAŁEM :wink: 8)

witam na grupie mysle ze skoro kupilem dzialke na bialolece ul. olesin to moge do was dolaczyc :)

Witamy, Witamy!!!!

Jak zwykle u nas bywa na "dzień dobry" zadajemy pytania, a dokładniej Willie je zadaje. Ale dzisiaj go wyrecze (mam nadzieje,że sie nie obrazi :wink: )

Prosimy o krótkie Odpowiedzi :wink: :lol:

1. Dlaczego Białołęka?

2. Kiedy przeprowadzka?

3. Stan rodzinny?

4. Gdzie ta działka? (okolice, ulica)

Na celujący:

4. Opisz swój bank i podaj PIN :wink: :lol:

Pozdrawiam i Witam

KasiaR :D

Willie, pozwoliłam sobie zadac juz kilka pytań. Mam nadziejże,że sie nie obraziłeś. Ale poprostu Ciebie nie było- cos ostanio zalatany jesteś :wink:

:roll: :-?

Pozdrawiam

KasiaR :wink:

Kasia - dzięki i niniejszym mianuje Cię VIceKlucznikiem Forum :wink:

dosłownie od poczatku do końca września latałem samolotami po całej Europie 8) jeszcze nie miałem takiego miesiaca w życiu....trocheprywatnie, większość służbowo :roll:

i może też z tego powodu budowa mi stanęła na ponad 3 tygodnie :(

teraz mam stres jak się wyrobić z paroma tematami przed zimą :oops:

ale SAM CHCIAŁEM :wink: 8)

Dziękuję Willie za nominację . Jestem zaszczycona :lol: :lol:

Witam,

Do moich poszukiwan ekipy (o ktorych juz pisalem - dziekuje wszystkim od ktorych dostalem namiary), dolaczam prosbe o namiary na sprawdzonych kierownikow budowy/inspektorow nadzoru. Najlepiej na priva. Z gory dziekuje.

Jako osoba jeszcze malo doswiadczona praktycznie (wiedze teoretyczna juz pewna zdobylem przez forum, ksiazki ... i czasopisma), chetnie poogladalbym Wasze budowy na dowolnym etapie zaawansowania i posluchal cennych uwag Inwestorow. Mieszkam na Bialolece, tak wiec jestem w stanie szybko podskoczyc - np. w weekend. Jesli ktos nie ma nic przeciwko uswiadamianiu inwestora-to-be [inwestora-tu-bi], to prosze o informacje kiedy i gdzie moglbym zajrzec.

Pozdrawiam,

Marek_w

Witam,

Do moich poszukiwan ekipy (o ktorych juz pisalem - dziekuje wszystkim od ktorych dostalem namiary), dolaczam prosbe o namiary na sprawdzonych kierownikow budowy/inspektorow nadzoru. Najlepiej na priva. Z gory dziekuje.

Jako osoba jeszcze malo doswiadczona praktycznie (wiedze teoretyczna juz pewna zdobylem przez forum, ksiazki ... i czasopisma), chetnie poogladalbym Wasze budowy na dowolnym etapie zaawansowania i posluchal cennych uwag Inwestorow. Mieszkam na Bialolece, tak wiec jestem w stanie szybko podskoczyc - np. w weekend. Jesli ktos nie ma nic przeciwko uswiadamianiu inwestora-to-be [inwestora-tu-bi], to prosze o informacje kiedy i gdzie moglbym zajrzec.

Pozdrawiam,

Marek_w

U mnie ekipa wchodzi 12.10. Dlatego 13.10 będę cały czas na działce i będe kopał. Jak chcesz to wpadnij. Znam też kilka namiarów.

Witam,

Pozdrawiam,

Marek_w

Wysłałam na priva

Pozdrawiam