Openus 17.10.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ad1) Białołęka, dlatego ponieważ całe życie mieszkałem, na UrsynowieAd2) Przeprowadzka - to "Pieśń Przyszłości”, ale miło pomyśleć, że z każdym dniem jest do niej bliżejAd3) Żona, córka 4 lata oraz kocica. W przyszłości drzewo i syn.Ad4) Działka w miłej okolicy ulic z pod znaku trylogii H. Sienkiewicza. tzn. ul. Babinicza przy Ostródzkiej Na celujący mój bank to Bank "Rut" mój pin... a niech będzie na celujący z minusem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Openus 17.10.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Openus - witam i z ciekawości dodatkowo zapytam jak się "trochę" buduje??? Buduje się powoli, acz zdecydowanie do przodu. Może nie wygląda to - jak ludowa mądrość niesie - na "dom dla wroga", ale gdybym budował raz jeszcze to zrobiłbym to trochę inaczej. etap na jakim jestem: zimą będziemy "robić środek" Pozdrawiam Openus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.10.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Aha! To jak się postaram to też będę tak "trochę" zima budował a która to Babinicza wedle Juranda patrząc w głąb Białołeki czy bliżej Trasy AK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.10.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 POMOCY Pilnie szukamy Murarza lub pomocnika murarza do wymurowania ogrodzenia i dokończenia murowania ścianek działowych na podddaszu. PILNE !!!! Nasz murarz niestety nie powrócił po weekendzie na miejsce pracy i wyłaczył komórkę. Będę wdzieczna za namiary Pozdrawiam Was serdecznie KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 18.10.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 POMOCY Pilnie szukamy Murarza lub pomocnika murarza do wymurowania ogrodzenia i dokończenia murowania ścianek działowych na podddaszu. PILNE !!!! Nasz murarz niestety nie powrócił po weekendzie na miejsce pracy i wyłaczył komórkę. Będę wdzieczna za namiary Pozdrawiam Was serdecznie KasiaR Znowu Wam wykonawca nawalił? Macie z nimi wyjatkowego pecha. Niestety wszyscy murarze, których znam mają w tej chwili robotę. Popytam jeszcze ich dzisiaj czy mogą kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 POMOCY Pilnie szukamy Murarza lub pomocnika murarza do wymurowania ogrodzenia i dokończenia murowania ścianek działowych na podddaszu. PILNE !!!! Nasz murarz niestety nie powrócił po weekendzie na miejsce pracy i wyłaczył komórkę. Będę wdzieczna za namiary Pozdrawiam Was serdecznie KasiaR Znowu Wam wykonawca nawalił? Macie z nimi wyjatkowego pecha. Niestety wszyscy murarze, których znam mają w tej chwili robotę. Popytam jeszcze ich dzisiaj czy mogą kogoś polecić. Dzięki Broncio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Openus 18.10.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Aha! To jak się postaram to też będę tak "trochę" zima budował a która to Babinicza wedle Juranda patrząc w głąb Białołeki czy bliżej Trasy AK? Jeśli Juranda to tam gdzie MINOX to Babibicza będzie z 1 km od Juranda w głąb po Ostródzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 18.10.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 to daleko nie mamy, bo ja w linii kliniki dentystycznej przy Ostródzkiej możemy w trakcie budowania wymieniać znaki dymne chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Openus 18.10.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 to daleko nie mamy, bo ja w linii kliniki dentystycznej przy Ostródzkiej możemy w trakcie budowania wymieniać znaki dymne chyba Znaki dymne to puszcza mój sąsiad. Wstawił kozę podłączył do komina i pali w niej jakimś świństwem gromadzonym na placu podczas budowy. Śmierdzi gorzej niż w magazynie w Constarze Profilaktycznie, więc nie zabieram chwilowo na działkę żony coby się nie odurzyła za bardzo taką atmosferą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 18.10.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Chciałem sie wszystkim pochwalic, że dzisiaj rozpocząłem sezon grzewczy. Pali się w kominku aż miło . Fantastyczna sprawa. Staliśmy z godzine po rozpaleniu i patrząc się w "telewizor" gadaliśmy o pierdołach. Zabrakło tylko piwka. Ale to sie nadrobi. Polecam wszystkim. Zanim będziecie mieli ogrzewanie gazowe warto zainstalować nawet prowizorycznie kominek i palić w nim cały czas. Cieplej, no i chałupa szybciej schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.10.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Chciałem sie wszystkim pochwalic, że dzisiaj rozpocząłem sezon grzewczy. Pali się w kominku aż miło . Fantastyczna sprawa. Staliśmy z godzine po rozpaleniu i patrząc się w "telewizor" gadaliśmy o pierdołach. Zabrakło tylko piwka. Ale to sie nadrobi. Polecam wszystkim. Zanim będziecie mieli ogrzewanie gazowe warto zainstalować nawet prowizorycznie kominek i palić w nim cały czas. Cieplej, no i chałupa szybciej schnie. Gratulacje Broncio. My tez planujemy zakup wkładu kominkowego za 2 tygodnie. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Chciałem sie wszystkim pochwalic, że dzisiaj rozpocząłem sezon grzewczy. Pali się w kominku aż miło . Fantastyczna sprawa. Staliśmy z godzine po rozpaleniu i patrząc się w "telewizor" gadaliśmy o pierdołach. Zabrakło tylko piwka. Ale to sie nadrobi. Polecam wszystkim. Zanim będziecie mieli ogrzewanie gazowe warto zainstalować nawet prowizorycznie kominek i palić w nim cały czas. Cieplej, no i chałupa szybciej schnie. No Broncio... Super, super... Oby tak dalej... A ja dopiero łąwy leję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 19.10.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A ja dopiero łąwy leję ... Dopiero??? Raczej powinieneś mówić: "Już ławy leję!!!! :D" Wszystko przed Tobą. Teraz dopiero zacznie się zbawa z budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.10.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Właśnie kze - na pierwszej stronie naszego forum planowałeś na ten rok tylko finalizację zakupu działki czyli jesteś DO PRZODU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 20.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Hej! Pobudka! Co sie z Wami dzieje? W ElectroWorld stoicie po telewizory? Ja dzisiaj poszalałem trochę z piłą i siekierą. Przednia zabawa. Polecam wszystkim, którzy nie mają humoru lub potrzebują się wyładować. Siekiera w ręku, na pieńku kawał drewna i myślisz o swoim szefie. Albo o teściowej . I baaaach. Szybko idzie wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.10.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Hej! Pobudka! Co sie z Wami dzieje? W ElectroWorld stoicie po telewizory? Ja dzisiaj poszalałem trochę z piłą i siekierą. Przednia zabawa. Polecam wszystkim, którzy nie mają humoru lub potrzebują się wyładować. Siekiera w ręku, na pieńku kawał drewna i myślisz o swoim szefie. Albo o teściowej . I baaaach. Szybko idzie wtedy. Teksańska masakra piła mechaniczną a raczej Białołęcka Masakra Piła Mechaniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 20.10.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Kochani, macie jakiś sprawdzony namiar na czarną ziemię do ogródka i to w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.10.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Hej! Pobudka! Co sie z Wami dzieje? W ElectroWorld stoicie po telewizory? Ja dzisiaj poszalałem trochę z piłą i siekierą. Przednia zabawa. Polecam wszystkim, którzy nie mają humoru lub potrzebują się wyładować. Siekiera w ręku, na pieńku kawał drewna i myślisz o swoim szefie. Albo o teściowej . I baaaach. Szybko idzie wtedy. Teksańska masakra piła mechaniczną a raczej Białołęcka Masakra Piła Mechaniczną Masakra dzis znowu na wjeździe na Trasę Toruńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 do katerhasser choć jeszcze niezostałem posiadaczem dzialeczki to z prawdziwą radością śledzę wszystkie wasze posty i maży mi się że już niedługo i MY będziemy mieli takie same problemy . a co do ziemi to MARTTA z grupy Otwockiej pisała kiedyś o p.ZIEMBIE co ma stara i wozi ziemię po 90 zł telefon wysyłam na PRV.... POZDR... i czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Właśnie kze - na pierwszej stronie naszego forum planowałeś na ten rok tylko finalizację zakupu działki czyli jesteś DO PRZODU No tak, ale skoro jest pozwolenie, zdolnośc kredytowa i pogoda OK to czemu nie wykorzystać.. Generalnie jestem bardzo dumny po wylaniu ław. W dodatku miałem miłego goscia na działce: DamianR przyjechał. Na prawdę miłą niespodziankę mi zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts