damianr 03.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no i pochwalimy się że mamy też PIĘKNĄ , CUDNĄ bramę garazową - super ciepła super mocna z bajerami i w ogóle - obiekt mojej największej dumy obecnie na budowie http://foto.onet.pl/upload/6/95/_549001_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/39/9/_549003_n.jpg początki ogrodzenia http://foto.onet.pl/upload/27/2/_549005_n.jpg Dziękuję żoncio za interwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no i pochwalimy się że mamy też PIĘKNĄ , CUDNĄ bramę garazową - super ciepła super mocna z bajerami i w ogóle - obiekt mojej największej dumy obecnie na budowie http://foto.onet.pl/upload/6/95/_549001_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/39/9/_549003_n.jpg początki ogrodzenia http://foto.onet.pl/upload/27/2/_549005_n.jpg Dziękuję żoncio za interwencję Drzwi (znaczy brama) wejsciowe pierwsza klasa... Też o takich myslałem. Rozumiem, że one się otwierają do góry, nie? A jakie wymiary i (jesli to nie tajemnica) ile kosztuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no i pochwalimy się że mamy też PIĘKNĄ , CUDNĄ bramę garazową - super ciepła super mocna z bajerami i w ogóle - obiekt mojej największej dumy obecnie na budowie http://foto.onet.pl/upload/6/95/_549001_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/39/9/_549003_n.jpg początki ogrodzenia http://foto.onet.pl/upload/27/2/_549005_n.jpg Dziękuję żoncio za interwencję Drzwi (znaczy brama) wejsciowe pierwsza klasa... Też o takich myslałem. Rozumiem, że one się otwierają do góry, nie? A jakie wymiary i (jesli to nie tajemnica) ile kosztuja? Moja duma oczywiście podnosi się do góry - reszat na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.11.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Damian, to ja jeszcze chetnie na priv poproszę, akurat się wybieram do bramowego handlarza popodwójna to będę miał jakieś porównanie - to segmentowa? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 03.11.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 To ja też poproszę o namiar na dobrą i tanią bramę podwójną segmentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 03.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 a ja poprosze o namiar na pojedyncza segmentową .... sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 04.11.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 To ja umieszcze zaraz zdjęcia swojej i powiem co ile kosztowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Cieszę się że Nasza brama się podoba dla zainteresowanych - taka sama, tylko brazowa jest chyba w równie atrakcyjnej cenie do odbioru na już My kupowaliśmy bramę NORMSTAHL na ulicy Połczyńskiej 17 jadąc od modlińskiej po lewo zaraz za cementownią , jeszcze przed wiaduktami u Pana Andrzej Błaszczaka - ma wystawione te bramy na widoku... Polecam - fachowa obsługa i sprawny montaż - może zawcześnie na opinie bo narazie to ją tylko oglądam no i jak chcę się pochwalić to odpalam z pilota ale tak to narazie jest zblokowana na reczną obsługę i kilka zamków. Przynajmniej warto zajżeci i zapytać bo są konkretni. Powodzenia. dajcie znać co wybraliści a tymbardziej jeśli nie to samo bo chętnie posłucham uwag i krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 TO JA UMIESZCZE ZARAZ ZDJĘCIA SWOJEJ I POWIEM CO ILE KOSZTOWAŁO:) chętnie porównam oferty jaką bramę wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam, witam grupę z Białołęki, myślę że wkrótce także będę mógł spokojnie do was się przyłączyć . Jak narazie jestem na etapie kupna działki , ale mam nadzieję ze ten etap potrwa jak najkrócej . Narazie pozostanie mi podziwianie waszego dzieła i waszej pracy, także życzę wytrwałości jak i sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam, witam grupę z Białołęki, myślę że wkrótce także będę mógł spokojnie do was się przyłączyć . Jak narazie jestem na etapie kupna działki , ale mam nadzieję ze ten etap potrwa jak najkrócej . Narazie pozostanie mi podziwianie waszego dzieła i waszej pracy, także życzę wytrwałości jak i sobie Witaj Gieniu .... Życzę powodzenia w szukaniu działki ale myślę, to niekoniecznie musi być taki krótki etap .... jak poczytasz ile czasu zajęło to innym ..... no ale wytrwałości życzę także ... A gdzie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 04.11.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 A ja mam bramę segmentową z kasetonami Krispolu. Kolor złoty dąb. Kupiona baaaaaardzo tanio. Po znajomości Automat też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 05.11.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Eugeniusz Jeśli szukasz na Białołęce to możesz szybko znależ wokół mnie jest chyba 10 do sprzedania:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 05.11.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A ja mam bramę segmentową z kasetonami Krispolu. Kolor złoty dąb. Kupiona baaaaaardzo tanio. Po znajomości Automat też. Potwierdzam konkurencyjność byli bardzo mili i mieli bardzo bodrą ofertę, produkt też podobno dobry, gdyba nie okazja w Normstahlu to pewnie byśmy się dogadali Jeśli mówimy o tym samym - na Modlińskiej już pod samą Jabłonną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dziękuję za miłe przywitanie Właściwie mam dwie działki które prawie kupuję , tak jakby jedna nie wypaliła - niestetyt mam już roczne doświadczenie w poszukiwaniu - dałem się nawet zwodzić jednej kobiecie i tak to długo trwa , działki są ciekawe jedna nawet super okazja ale ma te kilka ale :), nie wiem na którą się nastawić, narazie w imieniu właściciela przystępuję do podziału jednej- szczegóły przy okazji jak już więcej będzie ustalone . Dziękuję za propozycję działek no chyba że tam gdzie szukam czyli część zachodnia białołęki - wiśniewo, henryków okolice modlińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 05.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Noo, damian-kasiar, gratulacje! Normstahl jest chyba najlepszą bramą. Przymierzaliśmy się to Normstahla przesuwanej na bok - w projekcie musi być zaznaczone jak brama się otwiera, musielismy wybrać typ bramy to na etapie projektowania, ale cena była OOOOO astronomiczna - prawie 2x krispol, więc zrezynowalismy. Po oglądaniu różnych bram - Wiśniowski, Krispol, Normstahl, Horrman, jeszcze parę innych mniej znanych będę probował znaleść Normstahl w dobrej cenie. Czy u was to była jakaś promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 05.11.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Noo, damian-kasiar, gratulacje! Normstahl jest chyba najlepszą bramą. Przymierzaliśmy się to Normstahla przesuwanej na bok - w projekcie musi być zaznaczone jak brama się otwiera, musielismy wybrać typ bramy to na etapie projektowania, ale cena była OOOOO astronomiczna - prawie 2x krispol, więc zrezynowalismy. Po oglądaniu różnych bram - Wiśniowski, Krispol, Normstahl, Horrman, jeszcze parę innych mniej znanych będę probował znaleść Normstahl w dobrej cenie. Czy u was to była jakaś promocja? u nas poprostu ktoś zamówił i nie odebrał ... no to my odebraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 06.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 niech ktoś mi poradzi jak zrobić takie zgrabne podpisy w jednym słowie... Willie jak ty to zrobiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.11.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 niech ktoś mi poradzi jak zrobić takie zgrabne podpisy w jednym słowie... Willie jak ty to zrobiłeś ? Damian - zasada jest prosta: czyli: Nazwa np. Dziennik sprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Hej hej! Mam prośbe jesli macie jakieś namiary na działki - dajcie na priv - jeden mój znajomy bardzo chciałby zostać naszym Krajanem pozdr na nowy tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts