Eugeniusz_ 06.12.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratuluję że dasz radę to wszystko ciagnąć, i budowa, i pisanie pracy i obrona, "pocieszę cię" tylko że też mam coś do napisania na wiosnę po skończeniu podyplomówki - i co z tego jak nic nie wiem na temat budowania , następną podyplomówkę chyba zrobię z budownictwa Mam tak blisko do Twojej działki (mieszkam na nowodworach) i muszę się w końcu wybrać aby naocznie podziwiać Twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratuluję że dasz radę to wszystko ciagnąć, i budowa, i pisanie pracy i obrona, "pocieszę cię" tylko że też mam coś do napisania na wiosnę po skończeniu podyplomówki - i co z tego jak nic nie wiem na temat budowania , następną podyplomówkę chyba zrobię z budownictwa Mam tak blisko do Twojej działki (mieszkam na nowodworach) i muszę się w końcu wybrać aby naocznie podziwiać Twoje dzieło Zapraszam Poza tym z checia udzielę kilku porad i przemysleń. PS Mam wujków architektów. A wujek, to kiedyś nawet robił jako kierownik budowy... Sam bym wszystkiego nie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dziękuję, dziękuję - chętnie skorzystam z wszelkich rad, ale chyba nie zdąrzę cię złapać jeszcze za czasów budowy, jesteś na etapie stropu i przerywasz. Ale może jakoś je przekażesz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dziękuję, dziękuję - chętnie skorzystam z wszelkich rad, ale chyba nie zdąrzę cię złapać jeszcze za czasów budowy, jesteś na etapie stropu i przerywasz. Ale może jakoś je przekażesz, A czemu masz mnie nie złapać na etapie budowy? We czwartek leję strop i później w marcu wznawiam budowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Do końca tygodnia ciężko jestem zajęty lub wyjeżdzam. Chyba ze dopiero w przyszłym tygodniu czyli już po wszystkim Ale może czwartek rano :), ale tak na 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Do końca tygodnia ciężko jestem zajęty lub wyjeżdzam. Chyba ze dopiero w przyszłym tygodniu czyli już po wszystkim Ale może czwartek rano :), ale tak na 20% o 11.00 Poczatek betonowania. Ale nie koniec budowania!! Tak więc będzie jeszcze duzo do oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pozadroszczę Tobie tego stania pod własnym "dachem", kurcze jak mnie ciągnie do budowya tu walczę z działką Postaram się zajrzeć przynajmniej na chwilę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pozadroszczę Tobie tego stania pod własnym "dachem", kurcze jak mnie ciągnie do budowya tu walczę z działką Postaram się zajrzeć przynajmniej na chwilę :) Lanie przełożone na piatek na 11.00. Złe warunki atmosferyczne... Ale na działce będę we czwartek po południu i pewnie cały piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.12.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 W czwartek wyjeżdzam także chyba przepadło :), ale jeszce tyle prac masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 W czwartek wyjeżdzam także chyba przepadło :), ale jeszce tyle prac masz A o której god z. jedziesz we czwartek? Ja będe po południu na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/scan_16b.jpg pozdrawiam Mikołaj http://kartki.onet.pl/_i/m/losiek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek pieniędzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Oby wszyscy dostali taki pełny worek pieniędzy.... oj tak KZE -Worek pieniędzy by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 08.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor,a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.12.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona:http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.12.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Worek? pieniędzy...chyba mało... woooor, a drugi... zamordyzmu, wytrwałości, anielskiej cierpliwości i......... oj tak wytrwałości i anielskiej cierpliwości, tak, tak Właśnie wymieniamy po raz 3 ekipę Ręce mi opadają Kasiu, a co się stało tym razem? Zadzwoń może do tego gocia (pana Darka), którego ci polecałam, on lub ludzie z jego rodziny robiš wszystko (oprócz tynków ). Tylko nie wiem, czy akurat bedš mogli. Ale nie dowiesz się, jak nie zapytasz Powołaj się na mnie. Pozdrawiam i naprawdę mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 09.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona: http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Widzę że opanowałeś ich forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Sympatyków Platformy Obywatelskiej i Białołęki powinna zainteresować strona: http://www.pobialoleka.waw.pl Koło Białołęckie PO zaczyna działać dynamicznie i może warto się tym zainteresować, bo w ich szeregach jest paru radnych, co może pomóc w przebiciu się z jakimiś postulatami dotyczącymi problemów dzielnicy. Widzę że opanowałeś ich forum Trzeba ich rozruszać Poza tym zamierzam się do nich przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts