pawel i renia 15.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 rafał9 właśnie udało nam się przeczytać z zapartym tchem twój Dziennik no i troche się zasmuciliśmy że nie ma nowych wpisów czekamy na kolejne etapy PS .pytanie na PRV.. POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witajcie po świętach, chyba wszyscy ruszyli z pracami i nie mają czasu na forum, ale trzymam za was kciuki, a sam dalej brnę w kupowaniu, jaka to przyjemniośc kupować i kupować i nic nie kupić . jednak idę do przodu , w przyszłym tygodniu geodeta wchodzi na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 19.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 syna nie ma, domu nie ma , ale drzewo jest (i złożony wniosek o pozwolenie na budowę). Ekipy też nie ma ale jest kierownik robót i inspektor nadzoru inwestorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.04.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 syna nie ma, domu nie ma , ale drzewo jest (i złożony wniosek o pozwolenie na budowę). Ekipy też nie ma ale jest kierownik robót i inspektor nadzoru inwestorskiego. Witamy!!! A gdzie działeczka??W której części Białołeki?? Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 20.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A gdzie działeczka??W której części Białołeki?? Mochtyńska przy kanałku. Również pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 20.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A gdzie działeczka??W której części Białołeki?? Mochtyńska przy kanałku. Również pozdrawiam! Witam A to my chyba bliskimi sąsiadami będziemy na jakiej wysokości mochtyńskiej i przy którym kanałku? - żerańskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 21.04.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 wreszcie już ciepło,"pomęczyłem" trochę trawnik (siebie bardziej) i posypałem azofoską,przeżyliśmy, on już zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 21.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam A to my chyba bliskimi sąsiadami będziemy na jakiej wysokości mochtyńskiej i przy którym kanałku? - żerańskim?? Konkretnie ul. Aroniowa (nowa ulica, na planach z tego roku już jest, na starszych nie ma). Przy gnieździe bocianim. A Wy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.04.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam A to my chyba bliskimi sąsiadami będziemy na jakiej wysokości mochtyńskiej i przy którym kanałku? - żerańskim?? Konkretnie ul. Aroniowa (nowa ulica, na planach z tego roku już jest, na starszych nie ma). Przy gnieździe bocianim. A Wy gdzie? tornado17, a my (DamianR i KasiaR) na ul. Białołeckiej (skrzyzowanie ul. Białołęckie i ul. Zdziarskiej) tuż przy kanale Żerańskim. Jeszcze nie mamy numeru domu - czekamy na nadanie numeru. pozrdawiam, KasiaR zerknij na mapkę http://coniecowp.w.interia.pl/bialoleka2.jpg[/u][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.04.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Kasia fajna mapka , może wkrótce też poproszę o wpis ale nie chcę zapeszyć . W przyszłym tygodniu na "moją" działkę wchodzi geodeta zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 22.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 a my (DamianR i KasiaR) na ul. Białołeckiej (skrzyzowanie ul. Białołęckie i ul. Zdziarskiej) tuż przy kanale Żerańskim. To ja jestem w okolicy śpiocha. A jak się na tą mapkę wpisuje?? Życzę miłej soboty, niedzieli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 22.04.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A jak się na tą mapkę wpisuje?? Od mapki jestem ja ale, jako że ostatnio rzadko tu zaglądam, mapka jest lekko nieaktualna wyslijcie mi privem namiary, może uda mi się zmobilizować jeśli nie zapomnę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 22.04.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 mapla fajna- to widze ,co prawie codziennie przejezdzam obok kze i reszty ze sprawnej- boze jakie wy tam macie doly i jamy- samochod po pas sie chowa, no a ja jestem na bilolece dworskiej ul. zyrardowska - uprzejmie prosze o wpisio, kkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 mapla fajna- to widze ,co prawie codziennie przejezdzam obok kze i reszty ze sprawnej- boze jakie wy tam macie doly i jamy- samochod po pas sie chowa, no a ja jestem na bilolece dworskiej ul. zyrardowska - uprzejmie prosze o wpisio, kkk Nie mam tu (a może gdzieś jest w tej reszcie kartonów do rozpakowania) mapy Warszawy gdybyś mógł jakoś bliżej mi to określić np. "pomiędzy kze, a śpiochem" czy jakoś tak byłoby mi łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kasia fajna mapka , może wkrótce też poproszę o wpis ale nie chcę zapeszyć . W przyszłym tygodniu na "moją" działkę wchodzi geodeta zobaczymy Tą super mapkę stworzyła Jane Za co jesteśmy jej wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.04.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A jak się na tą mapkę wpisuje?? Od mapki jestem ja ale, jako że ostatnio rzadko tu zaglądam, mapka jest lekko nieaktualna wyslijcie mi privem namiary, może uda mi się zmobilizować jeśli nie zapomnę oczywiście Cześć Jane, co u Ciebie słychać?? Fajnie,że sie pokazałas na forum. Wszyscy zachwycamy się Twoja mapką. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Rzadko tu wchodzę, bo mnie aż skręca, gdy czytam jak daleko już jesteście w waszym budowaniu. A moja działka stoi odłogiem. Dobrze, że jest chociaż moja Ostateczną umowę podpisaliśmy w biegu - dwa tygodnie przed wyjazdem - po prawie roku chodzenia wokół tego. U nas tak połowicznie fajnie. Bo z jednej strony jest duuuużo plusów całego tego wyjazdu, m.in. możemy zobaczyć jak to jest mieszkać w DOMU, możemy popatrzeć na błędy innych i uniknąć ich w przyszłości Ale z drugiej strony, te właśnie błędy daja nam popalić. Głównie chodzi o metraż, którego nie mogę poskromić. Sprzątania na cały tydzień. Nie wspomnę już o ogrzewaniu, które już na szczęście mogliśmy wyłączyć w tym sezonie. Do tego dochodzą inne "atrakcje" związane z wiekiem i stanem budynku, czyli mrówki, mole i pająki. Ale poza tym jest OK ps. Nie planujecie może jakiegoś spotkania pod koniec maja? Będę w Warszawie tak mniej więcej od 24 do 28. ps2. Kasia, załapiemy się na jakąś parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witaj Jane , pocieszę cię ja jestem jeszcze za Tobą jak narazie to kupuję działkę od listopada , no ale już dzisiaj geodeta wszedł na dzuiałkę także widać finał , tylko aby nie paść przed metą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts