kze 05.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ... A kiedy szanowna grupa się spotyka na pogaduchy? No własnie! Kiedy organizujemy spotkanko? I czy objazdówkę, czy stacjonarne? 20 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... A ja mam juz DACH [/img] Jacek69 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Witamy, witamy !!!! Oczywicie zgodnie z nasza tradycjš zadajemy kilka pytań tak na "dzień dobry" KZE , gdzie jeste??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Witamy, witamy !!!! Oczywicie zgodnie z nasza tradycjš zadajemy kilka pytań tak na "dzień dobry" KZE , gdzie jeste??? Jasne, chętnie przejdę próbę ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Po kolei: 1. jestem kłebkiem nerwów od kiedy zmagamy się z pomysłem budowania, teraz mieszkamy w Tarchominie ale juz nam ten hałąs bokiem wychodzi i dlatego chcemy zbudować uroczy domek przy torach kolejowych żeby nie było za cicho 2. Z tego co wiem to mąż i roczny Franek 3. Bo najtaniej i blisko do rodziców 4.W wersji optymistycznej wigilia 2007 5. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Nie ma KZE Witamy w Grupie !!! No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? 5. no i numer konta oraz PIN Pozdrawiam, KasiaR Po kolei: 1. jestem kłebkiem nerwów od kiedy zmagamy się z pomysłem budowania, teraz mieszkamy w Tarchominie ale juz nam ten hałąs bokiem wychodzi i dlatego chcemy zbudować uroczy domek przy torach kolejowych żeby nie było za cicho ale się umiałam, dobre Nie martw sie Wy macie tory , a my blisko działki słup energetyczny (ale całe szczęcie nie na naszej działce ) Też mieszkałam przez 2 lata na Tarchominie - wynajmowałam mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Wcale się nie martwię, słup też mamy (na działce obok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Wcale się nie martwię, słup też mamy (na działce obok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witajcie, jestem nowym uzytkownikiem tego postu, mam nadzieję, ze przyjmiecie w swe szeregi zmagającą się z budową domu w Białołęce. Działkę mamy na ul. Zawiślańskiej, blisko torów Witamy, witamy !!!! Oczywicie zgodnie z nasza tradycjš zadajemy kilka pytań tak na "dzień dobry" KZE , gdzie jeste??? Jestem a co się stało? Frost - chyba nowym uzytkownikiem wątku nie postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A w ogóle Frost to witam, witam... I do grupy zapraszamy... Skoro ankieta wypełniona toś pełnoprawnym członkiem zespołu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzięki kze.Czy domy widniejące w tle na Twoich zdjęciach domku to Aluzyjna, Dąbrówka Wiślana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzięki kze. Czy domy widniejące w tle na Twoich zdjęciach domku to Aluzyjna, Dąbrówka Wiślana? Aluzyjna! Gratuluję! Jesteś spostrzegawcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A jak odbierasz zapachy otaczające działkę? Jadąc do Ciebie od Modlińskiej, po lewej stronie stoją opuszczone budynki garbarni, a ta mała rzeczka to kanałek od "Poleny Aroma". Chyba już nie są tak uciązliwe jak kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A jak odbierasz zapachy otaczające działkę? Jadąc do Ciebie od Modlińskiej, po lewej stronie stoją opuszczone budynki garbarni, a ta mała rzeczka to kanałek od "Poleny Aroma". Chyba już nie są tak uciązliwe jak kiedyś? Ten kanałek to kanał henrykowski - tak mi na mapie wychodzi. Zapachów dziwnych nie stwierdziłem. Poza tym na mojej łaczce ludzie budują sie na potegę. W tym roku rozpoczęły sie 5 budów... A w ogóle to jest w budowie 8 domków (w tym rafal9 prawie gotowy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 05.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 To super, pogratulować okolicy. Pamiętam jak 20 lat temu były tam tylko pola z pomidorami Wszystkiego dobrego na weekend dla Wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 To super, pogratulować okolicy. Pamiętam jak 20 lat temu były tam tylko pola z pomidorami Wszystkiego dobrego na weekend dla Wszystkich Forumowiczów. No ponoć 4-5 lat temu po mostku (który żeśmy wzmocnili) jeździł jeszcze kombajn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.05.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja czekałem na więźbe. Tak więc dzis zaraz po pracy biegne oglądac to drewno... A ja mam juz DACH [/img] Jacek69 GRATULACJE !!! Dzięki,dzięki.... zdjeć to ja nie umiem wklejac ..... są w Albumie (mam nadzieję, że widoczne .... choć kolor dachówki na zdjęciach - zielonkawy - kompletnie nie odpowiada rzeczywistości, która jest ... szara) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snipes 07.05.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Bracia i Siostry w Bialołęce, Rozpoczynam batalię z urzedem ws. warunków zabudowy. Już na początku DROGI pojawiły się nieścisłości co do ilości potrzebnych załącznikó. Tzn urźednicy nie są zgodni co do tego, czy do wniosku i mapek trzeba także dorzucić zaświadczenia od stoenu, gazowni i tym podobnych, że do wybranej działki doprowadzą swoje media. Można spytać jak to wyglądało w Waszym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts