kasiaR 30.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 CIEKAWOSTKA http://mapa.warszawa.um.gov.pl/ Mapka niestety stara , bo nawet nie ma naszej budowy , ni mówiac juz o domu . Ale fajne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A co Państwo R. sądzą o spotkaniu? Objazdówka, czy stacjonarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 30.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jak w niedzielę, to i my się może dołączymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jak by co i my byśmy chcieli po sąsiedzku pozglądać to i owo a za jakiś czas się zrewanżować w naszych okolicach. http://img159.imageshack.us/img159/7302/nieport15va.jpg POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 30.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam. Jakieś spotkanie się kroi? My chętnie, ale raczej w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 30.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 spotkanie tak- uwazam ze powinnsmy powolac Komitet Obronców Bialoleki i wywalic w jesiennych wyborach kilku nierobow jak ten tutaj smoczynski., w koncu nan tym polega demokracja - jak sobie sami nie wywalczymy to trudno wymagac od innnych, ze mamy ciagle pod gorke. co Wy na to??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 POMOC dla tych co szukają DACHU http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&postdays=0&postorder=asc&start=0 może się przyda komuś a jeśli tak to prosimy o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ja dach zamawiam tu: http://www.dachmur.pl i materiały tez pewnie tam (oprócz betonu, stali, piachu itp.) Firma została mi polecona przez znajomą, której robili trudny dach (na Białołęce, zresztą). Można się ich poradzić w sprawach dotyczących reszty budowy, nie tylko dachu. Mają dobre ekipy. A co do spotkania, to bardzo chętnie, ale dopiero za 2 tygonie, bo mam sesję i budowa chyba ruszy niedługo już nie mogę spać Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 01.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja dach zamawiam tu: http://www.dachmur.pl i materiały tez pewnie tam (oprócz betonu, stali, piachu itp.) Firma została mi polecona przez znajomą, której robili trudny dach (na Białołęce, zresztą). Można się ich poradzić w sprawach dotyczących reszty budowy, nie tylko dachu. Mają dobre ekipy. A co do spotkania, to bardzo chętnie, ale dopiero za 2 tygonie, bo mam sesję i budowa chyba ruszy niedługo już nie mogę spać Pozdrawiam wszystkich Coś kiepska ta ich galeria zdjęć - jedne dach tylko pokazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.06.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja nie oglądałam ich dachów w galerii tylko na żywo - wozili mnie po okolicy (aha, najpierw zaprezentowali mi zdjecia w biurze, jak omawialiśmy możliwe rozwiązania, tam mają ich naprawdę sporo), zresztą wtedy nie wiedziałam, że maja jakąś stronę internetową. a galeria rzeczywiscie kiepska, nie wiem, dlaczego nie wstawią tych wszystkich zdjęć, juz im to zresztą mówiłam Co do oglądania dachówki na dachu - naprawdę polecam to rozwiązanie, bo dopiero wtedy widać jak dachówka się prezentuje - np. wg mnie Creaton miedziana angoba prezentuje się przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Hej!Pilna sprawa - kogo (poza oczywiście Eimundem z forum, bo ma bardzo długie terminy realizacji) polecacie do wylewek miksokretem?jak cenowo?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 02.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Hej, dziś już piątek! To co z tym niedzielnym spotkaniem...? będzie, czy nie? Jeszcze mi nic nie wypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 02.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja dach zamawiam tu: http://www.dachmur.pl i materiały tez pewnie tam (oprócz betonu, stali, piachu itp.) Firma została mi polecona przez znajomą, której robili trudny dach (na Białołęce, zresztą). Można się ich poradzić w sprawach dotyczących reszty budowy, nie tylko dachu. Mają dobre ekipy. Zgadzam się, że mają dobre ekipy. Właśnie skończyli u mnie kryć dach, dosyć połamany i niełatwy. Bardzo mi się podoba podejście właścicieli. Nie traktują klientów jak intruzów. Jeśli trzeba poczekają na ciebie po godzinach. Widać, że zależy im na dobrej opinii. Nami "opiekował" się jeden z nich, p. Steczkowski. Ostatnio nawet sam się pofatygował do nas na budowę, bo mieliśmy parę uwag co do poprawności zamocowania rynien. Krótko mówiąc, jedna z niewielu firm, z której jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mlk poleciało na PRV... a może sam masz do polecenia jakieś sprawdzone ekipy ??????? POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Co do oglądania dachówki na dachu - naprawdę polecam to rozwiązanie, bo dopiero wtedy widać jak dachówka się prezentuje - np. wg mnie Creaton miedziana angoba prezentuje się przepięknie Zdadzam się - dopiero na dachu widać prawdziwy efekt. Myśmy wybrali właśnie Creaton tylko kolor inny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 02.06.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mlk poleciało na PRV... a może sam masz do polecenia jakieś sprawdzone ekipy ??????? POZDRO... no ja moge polecic z czystym sumieniem- dekarzy, murarzy, tynkarze od ocieplen -wszyscy super wolni, ale dokladni i solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 03.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 DamianR i KasiaR - zajrzeliśmy właśnie z mężem do Waszego Dziennika Budowy. Ojej - ale u Was już dużo zrobione! Widać, że finiszujecie Śliczny gres wybraliście w salonie - też o czymś takim myślę. Kasiu - bardzo fajnie, że pokazujesz gdzie szukasz produktów. Myślę, że to będzie bardzo pomocne dla innych. My jeszcze nie zaczęliśmy budować. Tydzień temu zanieśliśmy projekt do gminy i teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Na działeczce tymczasem pojawiła się elektryczność Budowę planujemy zacząć w sierpniu. Powoli dociera do nas, jakie to będzie zamieszanie i włos nam się jeży Najbardziej przerażający jest ten zakup materiałów.. Dom składa się z tak wielu części - a wszystko trzeba kupić, najlepiej nie przepłacając i kupując produkty z atestami... Poszukujemy Kierownika Budowy. Najchętniej takiego, co to się wczuje w rolę i rzeczywiście będzie sprawdzał, czy wykonawca buduje zgodnie ze sztuką budowlaną. Może ktoś mógłby kogoś takiego polecić?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 WITAMY jeśli ktoś szuka Baraku Budowlanego to prosze : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72743[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 mlk poleciało na PRV... a może sam masz do polecenia jakieś sprawdzone ekipy ??????? POZDRO... mogę polecić tynkarzy, elektryka i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 06.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 DamianR i KasiaR - zajrzeliśmy właśnie z mężem do Waszego Dziennika Budowy. Ojej - ale u Was już dużo zrobione! Widać, że finiszujecie Śliczny gres wybraliście w salonie - też o czymś takim myślę. Kasiu - bardzo fajnie, że pokazujesz gdzie szukasz produktów. Myślę, że to będzie bardzo pomocne dla innych. My jeszcze nie zaczęliśmy budować. Tydzień temu zanieśliśmy projekt do gminy i teraz czekamy na pozwolenie na budowę. Na działeczce tymczasem pojawiła się elektryczność Budowę planujemy zacząć w sierpniu. Powoli dociera do nas, jakie to będzie zamieszanie i włos nam się jeży Najbardziej przerażający jest ten zakup materiałów.. Dom składa się z tak wielu części - a wszystko trzeba kupić, najlepiej nie przepłacając i kupując produkty z atestami... Poszukujemy Kierownika Budowy. Najchętniej takiego, co to się wczuje w rolę i rzeczywiście będzie sprawdzał, czy wykonawca buduje zgodnie ze sztuką budowlaną. Może ktoś mógłby kogoś takiego polecić?... ma takiego - jest z ursynowa. ale jest dla tych co nie maja czasu, i ciezko pracują i maja troche kasy- facet jest drogi. tzn solidny, fachowiec, mowi prawde i przypilnuje ja trzeba, zrobi kosztorys, doradzi etc. czyli full service - ale trzeba mu placic. za wizyte 250 zeta. moge z czystym sumieniem polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts