Jacek69 20.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Creaton miedziana angoba prezentuje się przepięknie Zdadzam się - dopiero na dachu widać prawdziwy efekt. Myśmy wybrali właśnie Creaton tylko kolor inny.... ...Ostródzkiej 89 to zapraszam na oględziny creaton miedziana angoba.........( Widzę, że Creaton Górą ! Moja to kolor łupka kamiennego (pewna odmiana szarości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAMY i gratulacje dla Kasi i Damiana R" podobno pierwsza noc jest najpiękniejsza i najbardziej niesamowita"życzymy wam cudownych dni i nocy w waszym pięknym domku i przepięknych zachodów słońcahttp://img157.imageshack.us/img157/1771/batyk8np.jpgpoza tym serdecznie dziękujemy za SPOTKANIE i INFO.... jak coś u nas stanie to zapraszamy na rewanż POZDRO...... dla grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAMY i gratulacje dla Kasi i Damiana R " podobno pierwsza noc jest najpiękniejsza i najbardziej niesamowita" życzymy wam cudownych dni i nocy w waszym pięknym domku i przepięknych zachodów słońca poza tym serdecznie dziękujemy za SPOTKANIE i INFO.... jak coś u nas stanie to zapraszamy na rewanż POZDRO...... dla grupy dziekujemy za miłe słowa i miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 21.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 KasiaR DamianR- GRATULACJE!! No to co? Nowy domek nowy potomek? By the way kicia ze zdjęć piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witamy Grupę News z ostatniej chwili My juz po przeprowadzce tzn juz mieszkamy!!! Narazie mieszkamy bardziej ciałem niz duchem, jak narazie duzo pracy sprzatania i latania. Myslami jestesmy jeszcze gdzies indziej- myslimy co jeszcze trzeba zrobic, czego brakuje itp....Ubrania jeszcze w kartonach i walizach. Trudno co� odszukać. Ale jest o.k. Krótko mówiac urwanie głowy. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR GREATULACJE wszystkiego najlepszego na nowej drodze................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.06.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wszystkim Wam bardzo dziekujemy za gratulacje i miłe słowa. Dodajš sił do dalszej pracy.A jeszcze troche jej zostało . Pozdrawiamy serdecznie, KasiaR & DamianR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 24.06.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 No to zrobiłem pierwsze ruchy na działce. Tzn wykopałem 1,5 metrowej głębokości dół, aby ocenić warstwy gruntu. Kierownik budowy sobie tego zażyczył-no to proszę. Pierwsze 30-40 cm w głąb było najgorsze. Darń, potem trochę gliny i dalej już był piach. Tak od 60 cm wgłąb było już przyjemnie chłodno od dołka. No to badanie geodezyjne mam za sobą . Za tydzień koszenie trawy i czekam na firmę. No serducho zaczyna mocniej bić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 No to zrobiłem pierwsze ruchy na działce. Tzn wykopałem 1,5 metrowej głębokości dół, aby ocenić warstwy gruntu. Kierownik budowy sobie tego zażyczył-no to proszę. Pierwsze 30-40 cm w głąb było najgorsze. Darń, potem trochę gliny i dalej już był piach. Tak od 60 cm wgłąb było już przyjemnie chłodno od dołka. No to badanie geodezyjne mam za sobą . Za tydzień koszenie trawy i czekam na firmę. No serducho zaczyna mocniej bić. Super, Gratulacje!!Oby prace szły do przodu. Powodzenia Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki. Na razie do przodu to zwisają mi ręce od kopania dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.06.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki. Na razie do przodu to zwisają mi ręce od kopania dołu A nam od przeprowdzki, dwigania i sprzštania na okršgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 27.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam, Jakis czas juz tu nie zagladalem. A teraz dosc pilnie poszukuje elektryka. Jesli mozecie polecic kogos solidnego, kto moglby dosc szybko zaczac robic instalacje elektryczna, to poprosilbym na namiary. Z gory dziekuje i pozdrawiam,Marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 27.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 witam miła grupęW niedlugim czasie( mam nadzieje, czekam na WZIZT) staniemy sie ( ja i moja piękniejsza połowa) wacicielmi kawałka Białołęki przy ulOstródzkiej. pozdrawiamy wszystkich i liczymy na wiela rad i uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 hm, drogie Panie i Panowie ze smutkiem powiadamiam, że dzisiaj ................ stałem się obszarnikiem, kułakiem , rolnikiem (bo działka rolna) czy kto jak tam woli i zaczynam już pełnoprawną działanośc na tym forum , czyli przygotowania do budowy , ale wczesniej czas na zasłużony ostatni spokojny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 28.06.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 GRATULACJE. To teraz życzę udanego wypczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.06.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam miła grupę W niedlugim czasie( mam nadzieje, czekam na WZIZT) staniemy sie ( ja i moja piękniejsza połowa) wacicielmi kawałka Białołęki przy ulOstródzkiej. pozdrawiamy wszystkich i liczymy na wiela rad i uwag. Witaj maciejm! Miło widziec, że nam się Grupa rozrasta. Który odcinek Ostródzkiej chcecie zaanektować dla siebie? No i w ogóle napisz trochę o sobie : skąd, dokąd, ile, dlaczego, numery itd, itd ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 hm, drogie Panie i Panowie ze smutkiem powiadamiam, że dzisiaj ................ stałem się obszarnikiem, kułakiem , rolnikiem (bo działka rolna) , Gratulacje ale wczesniej czas na zasłużony ostatni spokojny urlop Masz rację - ostatni to tak spokojny urlop przed tobą: "seize the day", jak mówią obcy ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 hm, drogie Panie i Panowie ze smutkiem powiadamiam, że dzisiaj ................ stałem się obszarnikiem, kułakiem , rolnikiem (bo działka rolna) czy kto jak tam woli i zaczynam już pełnoprawną działanośc na tym forum , czyli przygotowania do budowy , ale wczesniej czas na zasłużony ostatni spokojny urlop Gratulacje i udanego urlopowania - bo kolejny urlop to ho, ho...bedzie w odległym czasie My po przeprowadzce mamy tylko urlop na działce pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 28.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam raz jeszcze. Jestem na razie na etapie uzyskiwania warunków zabudowy dla działki. Idzie całkiem niele, mozna powiedzieć że piszemy razem z urzędnikiem warunki. W każdym bšdz razie dochodzimy do kompromisu w kwestiach np. max szerokoci elwacji frontowej itd... sami wiecie.... Prawie mój kawałek Białołęki znajduje się między nr 99-119 przy Ostródzkiej. Jestem po umowie przedwstępnej i mam nadzieje na finał całego tego zamieszania gdzie w połowie wrzenia. Na razie mieszkamy w pięknym miejscu na Mokotowie, tylko mieszkanko trochę małe. Poszukiwania większego lokum w naszej okolicy (park morskie oko) kończyły się zawsze oglšdaniem nory za 400.000 albo pełnego wypasu za 800.000 nic poredniego koszmar. I tak po rocznych poszukiwaniach stwierdzilimy, że chyba dojrzelimydo zakupu ziemi. Tak uważam , że do własnego domu trzeba dorosnšć. Stało się więc i zbiegiem okolicznoci zdecydowalimy się na Białołękę bo: tu teraz wypisze to na co liczyłem i liczę - tanie działki w miarę sie sprawdziło - jeszcze Warszawa to na pewno sie sprawdziło choć okoliczne uprawy ziemniaków mówiš co innego - perspektywiczny rozwojowy - to zawsze wzbudza mój umiech zwłaszcza most północny i wschodnia czę obwodnicy..... pozdrawiam wszystkich raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 WITAMY sąsiadów i na wstępie PYTANIE ; 1. na jakie BRAMY GARAŻOWE się decydujecie i od kogo {na 2 samochody} 2. na jakie OKNA i od kogo 3. no i najtrudniejsze z czego ściany 3W z BETONU K.. czy CERAMIKI poza tym z chęcią byśmy się wprosili na wasze BUDOWY by na wizji podpatrzyć to i owo POZDRO......... '''' ZACZYNAMY WE WRZEŚNIU '''''' ad 1) nie pamietam.. ad 2) Veka złoty dąb ad 3) 2W pth Zapraszam do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Uff dawno nie byłem w naszej grupie, a tu i nowi członkowie, i przeprowadzki, i obszarnicy... Oj dzieje się, dzieje.. Chciałem jeszcze zagadnąć w temacie spotkania: dawno chyba nie było.. To spotykamy sie, czy budujemy i jestesmy zajęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts