zlu 04.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Poszukuje ekipy do zrobienia wylewki tradycyjnej w garażu - ok 30m2.Macie kogoś takiego? Poszukuje również ekipy do ogrodzenia. Może polecicie kogoś? Pozdrawiam, Zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam ZULw sprawie ogrodzenia napisz do HUBIK 1975 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45923&postdays=0&postorder=asc&start=120&sid=ebf8cabec6cb62547d14d02e0ce00855 na pewno po sąsiedzku coś poradzi i podpowie POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 05.07.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam Juz kiedyś się przedstawiałam - ale się przypomnę Będziemy budować nasz domek na ulicy Calineczki - rozpoczęcie budowy lipiec 2006. Obecnie mieszkamy na ul Odkrytej. Mam prośbę o jakiś namiar na - studniarza - studnia potrzbna na czas budowy plus podlewanie później - elektryka - do podłączenia prądu na czas budowy. Będę wdzięczna Miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 06.07.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam Juz kiedyś się przedstawiałam - ale się przypomnę Będziemy budować nasz domek na ulicy Calineczki - rozpoczęcie budowy lipiec 2006. Obecnie mieszkamy na ul Odkrytej. Mam prośbę o jakiś namiar na - studniarza - studnia potrzbna na czas budowy plus podlewanie później - elektryka - do podłączenia prądu na czas budowy. Będę wdzięczna Miłego budowania Witaj sąsiadko! Ja mam budowę ulicę niżej na Misia Uszatka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 09.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Z zazdrością czytam o waszych działkach i rozpoczetych budowach. Ostatnia wyprawa samochodowa na Białołękę utwierdziła nas w przekonaniu , że chcemy tam zamieszkać. Problem w tym że jakoś nie możemy nic znaleźć sensownego. W związku z tym pytanie: Czy jest tam jeszcze coś do kupienia w kwocie ok 170 tys. ???? Jeśli tak to gdzie należy szujkać, czy jest jakaś agencja specjalizująca się w tym rejonie, a może będą jakieś nowe podziały gruntów czy coś takiego?? Wogóle liczę na jakiekolwiek informacje. Z drugiej strony gratuluję fajnego forum. To świadczy pozytywnie o mieszkańcach. Mam nadzieję że do nich dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.07.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witaj piohal, Jeśli interesuje Cię zielona Białołęka, to są działki do kupienia przy ulicy Mańkowskiej. Z tego co wiem podział jest świeży, może nawet byłbyś pierwszy a wtedy można dużo wynegocjować-wiem to z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 10.07.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witaj piohal, Jeśli interesuje Cię zielona Białołęka, to są działki do kupienia przy ulicy Mańkowskiej. Z tego co wiem podział jest świeży, może nawet byłbyś pierwszy a wtedy można dużo wynegocjować-wiem to z własnego doświadczenia. Dzięki za info. Kto tym rządzi? Czy może jest to agencja Viva Invest z Mochytyńskiej? Obiło mi się o uszy, że w tym rejonie jakiś developer skupuje ziemię. A może gdzieś coś jeszcze można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 10.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Przy braku opcji edytuj uzupełnię tylko, że :"Z informacji nie do końca sprawdzonych wynika (a w każdej plotce jest szczypta prawdy), że na 27 000 m2 od ulicy Zdziarskiej pomiędzy Kanałem Markowskim a ul Ruskowy Bród w kierunku Nieporetu, jeden z developerów w wielkiej tajemnicy skupuje tereny" - taki zapis pojawił się tu:http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36264 Macie jakieś świeższe informacje, czy to tylko plotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Z zazdrością czytam o waszych działkach i rozpoczetych budowach. Ostatnia wyprawa samochodowa na Białołękę utwierdziła nas w przekonaniu , że chcemy tam zamieszkać. Problem w tym że jakoś nie możemy nic znaleźć sensownego. W związku z tym pytanie: Czy jest tam jeszcze coś do kupienia w kwocie ok 170 tys. ???? Jeśli tak to gdzie należy szujkać, czy jest jakaś agencja specjalizująca się w tym rejonie, a może będą jakieś nowe podziały gruntów czy coś takiego?? Wogóle liczę na jakiekolwiek informacje. Z drugiej strony gratuluję fajnego forum. To świadczy pozytywnie o mieszkańcach. Mam nadzieję że do nich dołączę. Witam, Jest kilka działek do sprzedania obok nas . Ul. Białołecka /ul. Zdziarska - działki nad kanałkiem Żrańskim. Jak narazie tereny "dziewicze", zieleń , zieleń , bobry w kanale, ptactwo i kanałek żerański. Na ulicy Zdziarkisej jest kilka "starych" domków i tam trzeba pytać o te działki. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 10.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Z zazdrością czytam o waszych działkach i rozpoczetych budowach. Ostatnia wyprawa samochodowa na Białołękę utwierdziła nas w przekonaniu , że chcemy tam zamieszkać. Problem w tym że jakoś nie możemy nic znaleźć sensownego. W związku z tym pytanie: Czy jest tam jeszcze coś do kupienia w kwocie ok 170 tys. ???? Jeśli tak to gdzie należy szujkać, czy jest jakaś agencja specjalizująca się w tym rejonie, a może będą jakieś nowe podziały gruntów czy coś takiego?? Wogóle liczę na jakiekolwiek informacje. Z drugiej strony gratuluję fajnego forum. To świadczy pozytywnie o mieszkańcach. Mam nadzieję że do nich dołączę. Witam, Jest kilka działek do sprzedania obok nas . Ul. Białołecka /ul. Zdziarska - działki nad kanałkiem Żrańskim. Jak narazie tereny "dziewicze", zieleń , zieleń , bobry w kanale, ptactwo i kanałek żerański. Na ulicy Zdziarkisej jest kilka "starych" domków i tam trzeba pytać o te działki. Pozdrawiam, KasiaR Za kilka godzin jedziemy tam. Czy to jest na wysokości pętli Ostródzka/Zdziarska???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.07.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzięki za info. Kto tym rządzi? Czy może jest to agencja Viva Invest z Mochytyńskiej? Obiło mi się o uszy, że w tym rejonie jakiś developer skupuje ziemię. A może gdzieś coś jeszcze można znaleźć? Nie jest to żadna agencja. Akurat wiem, bo jako sąsiadka dostałam pismo z urzędu. Jak będziesz jechać Mańkowską od Ruskowego Brodu to po lewej stronie jest starszy dom(chyba 2 po lewej, licząc ten na rogu) i jego właściciele sprzedają działki. Znak charakterystyczny-młyn w ogródku-postawili go w sobotę. Łatwo trafisz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Z zazdrością czytam o waszych działkach i rozpoczetych budowach. Ostatnia wyprawa samochodowa na Białołękę utwierdziła nas w przekonaniu , że chcemy tam zamieszkać. Problem w tym że jakoś nie możemy nic znaleźć sensownego. W związku z tym pytanie: Czy jest tam jeszcze coś do kupienia w kwocie ok 170 tys. ???? Jeśli tak to gdzie należy szujkać, czy jest jakaś agencja specjalizująca się w tym rejonie, a może będą jakieś nowe podziały gruntów czy coś takiego?? Wogóle liczę na jakiekolwiek informacje. Z drugiej strony gratuluję fajnego forum. To świadczy pozytywnie o mieszkańcach. Mam nadzieję że do nich dołączę. Witam, Jest kilka działek do sprzedania obok nas . Ul. Białołecka /ul. Zdziarska - działki nad kanałkiem Żrańskim. Jak narazie tereny "dziewicze", zieleń , zieleń , bobry w kanale, ptactwo i kanałek żerański. Na ulicy Zdziarkisej jest kilka "starych" domków i tam trzeba pytać o te działki. Pozdrawiam, KasiaR Za kilka godzin jedziemy tam. Czy to jest na wysokości pętli Ostródzka/Zdziarska???? Można tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 11.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kąty Grodziskie przy Berensona. Jest tam kilka działek niesprzedanych. A teren już się rozdziewicza. W tym roku startują tu ze 4 budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajdek 13.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie wszytkich forumowiczów Razem z żoną i córeczką od wiosny przyszłego roku zaczynamy budować swój wymarzony dom przy ul. Juranda ze Spychowa (w pobliżu skrzyżowania z ul. Ostródzką). W tej chwili wybraliśmy architekta i rozpoczęliśmy prace nad projektem indywidualnym. Ponieważ budowę rozpoczynamy na wiosnę zacząłem rozglądać się za ekipą budowlaną. Mam już wstępnie umówioną ekipę z Wyszkowa, chciałbym jednak porównać ich ofertę z ofertą jakiejś poleconej i sprawdzonej. Czy moglibyście polecić dobrą (i stosunkowo tanią) ekipę? To moja pierwsza wypowiedź na forum, przekonany jestem jednak, że nie ostatnia. :) Serdecznie pozdrawiam pajdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 13.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie wszytkich forumowiczów Razem z żoną i córeczką od wiosny przyszłego roku zaczynamy budować swój wymarzony dom przy ul. Juranda ze Spychowa (w pobliżu skrzyżowania z ul. Ostródzką). W tej chwili wybraliśmy architekta i rozpoczęliśmy prace nad projektem indywidualnym. Ponieważ budowę rozpoczynamy na wiosnę zacząłem rozglądać się za ekipą budowlaną. Mam już wstępnie umówioną ekipę z Wyszkowa, chciałbym jednak porównać ich ofertę z ofertą jakiejś poleconej i sprawdzonej. Czy moglibyście polecić dobrą (i stosunkowo tanią) ekipę? To moja pierwsza wypowiedź na forum, przekonany jestem jednak, że nie ostatnia. :) Serdecznie pozdrawiam pajdek Witam Sąsiada bo ja już trochę mam na polu niedaleko - wedle kliniki dentystycznej w głębi pola bedziecie budowac przy samym zakręcie czy nieco dalej? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajdek 13.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nieco dalej (jakieś 150-200 m) przy wieeeelkim drzewie (chyba olszak) pzdr pajdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.07.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie wszytkich forumowiczów Razem z żoną i córeczką od wiosny przyszłego roku zaczynamy budować swój wymarzony dom przy ul. Juranda ze Spychowa (w pobliżu skrzyżowania z ul. Ostródzką). W tej chwili wybraliśmy architekta i rozpoczęliśmy prace nad projektem indywidualnym. Ponieważ budowę rozpoczynamy na wiosnę zacząłem rozglądać się za ekipą budowlaną. Mam już wstępnie umówioną ekipę z Wyszkowa, chciałbym jednak porównać ich ofertę z ofertą jakiejś poleconej i sprawdzonej. Czy moglibyście polecić dobrą (i stosunkowo tanią) ekipę? To moja pierwsza wypowiedź na forum, przekonany jestem jednak, że nie ostatnia. :) Serdecznie pozdrawiam pajdek Ja mam super ekipę - przynajmniej na razie sa super Znaja się na rzeczy, są dokładni i uwaga - myślą!!! Poza tym pilnują np., żebym nie przepłaciła za niektóre rzeczy Jutro zaczynaja murować ściany fundamentowe. Szczegóły podam ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.07.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Przy braku opcji edytuj uzupełnię tylko, że : "Z informacji nie do końca sprawdzonych wynika (a w każdej plotce jest szczypta prawdy), że na 27 000 m2 od ulicy Zdziarskiej pomiędzy Kanałem Markowskim a ul Ruskowy Bród w kierunku Nieporetu, jeden z developerów w wielkiej tajemnicy skupuje tereny" - taki zapis pojawił się tu: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36264 Macie jakieś świeższe informacje, czy to tylko plotka? Niestety potwierdzam te informacje że deweloper skupują ziemie przy Ździarskiej... powiem inaczej tam są ładne kawałki pola które już od jakiegoś czasu należa do ludzi którzy aspirują do deweloperów i sami stawiają niezaduże osiegla szeregówek - pierwsze widać już przy samej planecie ale wiem też od "tubylców" że deweloperzy chodzą i oglądaja ich pola ... wszystkie bo chca kupować wszystko... no ale zbijac ceny chcieli bo bałagan bo nierówno zaorane itp - źle trafili bo nasze stare sąsiectwo to szczfane lisy i całej ziemi na raz nie chca się pozbywać tylko po kawałku, co jakiś cazas, jak mówią "ziemia nie z gumy nie rozciągnie się a jemu teraz pieniąchów niepotrzeba tylko uprawy bo kaczek i kur nie ma czym karmić a tak to se uprawi..." tak jak mnie to złościło tak teraz dostrzegam pozytywne aspekty tego myślenia Pożyjemy zobaczymy, ale już widzę jakieś większe , niekształtne kawałki na środku pola ogrodzone więc jak mniemam deweloper pakupił pewnie argumentem za bedzie całe dobrodziejstwo jakie tam ściągnie a wady przemilczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a tak wogóle to nasz animator jakimś spotkaniem sie odgrażał... Kze no co tam u Ciebie, zadziałąj coś bo teraz lato, potem po wakacjach do pracy trzeba się brać a zimą zazimno i niewszędzie można dojechać... a pogoda typowo do miłego spotkania przy piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 14.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Przy braku opcji edytuj uzupełnię tylko, że : "Z informacji nie do końca sprawdzonych wynika (a w każdej plotce jest szczypta prawdy), że na 27 000 m2 od ulicy Zdziarskiej pomiędzy Kanałem Markowskim a ul Ruskowy Bród w kierunku Nieporetu, jeden z developerów w wielkiej tajemnicy skupuje tereny" - taki zapis pojawił się tu: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36264 Macie jakieś świeższe informacje, czy to tylko plotka? Niestety potwierdzam te informacje że deweloper skupują ziemie przy Ździarskiej... powiem inaczej tam są ładne kawałki pola które już od jakiegoś czasu należa do ludzi którzy aspirują do deweloperów i sami stawiają niezaduże osiegla szeregówek - pierwsze widać już przy samej planecie ale wiem też od "tubylców" że deweloperzy chodzą i oglądaja ich pola ... wszystkie bo chca kupować wszystko... no ale zbijac ceny chcieli bo bałagan bo nierówno zaorane itp - źle trafili bo nasze stare sąsiectwo to szczfane lisy i całej ziemi na raz nie chca się pozbywać tylko po kawałku, co jakiś cazas, jak mówią "ziemia nie z gumy nie rozciągnie się a jemu teraz pieniąchów niepotrzeba tylko uprawy bo kaczek i kur nie ma czym karmić a tak to se uprawi..." tak jak mnie to złościło tak teraz dostrzegam pozytywne aspekty tego myślenia Pożyjemy zobaczymy, ale już widzę jakieś większe , niekształtne kawałki na środku pola ogrodzone więc jak mniemam deweloper pakupił pewnie argumentem za bedzie całe dobrodziejstwo jakie tam ściągnie a wady przemilczy... No to fajnie. Wypada mi faktycznie szukać przy kanale żerańskim. A może ktoś wie, kto ma możliwość mierzenia pola elektrycznego i magnetycznego przy linii 110 kV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts