kze 26.07.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Tp co spotykamy się 29.07 np. o 15.00? Tylko gdzie? Czy w innym terminie? Ja np. od 4 sierpnia powinienem mieć stan surowy zamkniety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 26.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 witam! chyba już dobrze trafiłam Mam nadzieję, że się wybuduję na Białołęce (okolice Ruskowego Brodu)właśnie wybrałam projekt i ... zobaczymy. thunderstuck bardzo piękny dom masz inne rzuty co by sie pozachwycać? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 26.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 no to jeszcze raz ja , przeczytałam wiecej co piszecie na forum i ...może sie przedstawie. Obecnie mieszkam na Książkowej kupilam działkę rolną na Jarzębinowej i tak prawde mówiąc nie wiem za co się złapać więc szukam kontaktu. Moze macie namiary na geodete, dobra ekipę no i czekam na dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 26.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kawał chawiry!! thunderstuck !! Nooo, ciekawa jestem jak to ogrzejemy. Nic najwyżej zakupimy kufajeczki i czapeczki A rzutami się niestety nie pochwalę - umowa z architektem . Sorry ale będziemy dalej współpracować więc nie chcę sobie robić tyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 26.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Renatata - najpierw trzeba poszperać na forum - jest kilka harmonogramów budowy i stamtąd będziesz wiedzieć gdzie jesteś i co dalej. My mieszkamy niedaleko bo na Odkrytej. A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Renatata - najpierw trzeba poszperać na forum - jest kilka harmonogramów budowy i stamtąd będziesz wiedzieć gdzie jesteś i co dalej. My mieszkamy niedaleko bo na Odkrytej. A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. Mi załatwiał wykonawca czyli Zietek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.07.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Tp co spotykamy się 29.07 np. o 15.00? Tylko gdzie? Czy w innym terminie? Ja np. od 4 sierpnia powinienem mieć stan surowy zamkniety... My w sobotę niestety nie damy rady. Jakby była niedziela to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A kto NIE MOZE 30.07? Może przeniesiemy spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 26.07.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. Chodzi Wam o piach do wsypania do środka fundamentu i zagęszczenia? Jeśli tak, to dużo osób bierze piach z wykopu. Taki w zupełności wystarczy. Najlepiej pojeździć po okolicy i poszukać dużej budowy. Zatrzymać jakiegoś kierowcę i z nim obgadać sprawę. W zeszłym roku słyszałem o 50ciu złotych za samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 27.07.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witam Wszystkich!! Dziękuję KZE, ZLU i Jackowi69 za info . Swoją drogą przeczytalam (na razie) 16 stron Waszego forum (a teraz i mojego!) i troszke sie dowiedzialam o formalnosciach. Mam pytanie te dane, które należy wpisać na wnioskach o media to pi razy oko, czyli jak podpowiedzą, czy należałoby się skonsultować z fachowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Mam pytanie:Spotykamy się 29.07? Czy 30.07? Prosze o deklaracje. Wydaje mi sie, ze fajnie jest znaleźć termin pasujący jak największej liczbie osób. Czy ktoś nie może 30.07? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 27.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Głosujemy za 30 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 27.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Też mi pasuje 30. Postaram sie wpaść chociaż na parę minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.07.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Renatata A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. U mnie w dzienniku znajdziesz namiary na tańszy - jest ok, dobrze się zagęszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To umawiamy się 30 czerwca niedziela godz. 16.00 (żeby nie było za goraco). OK?Tylko gdzie sie umówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 27.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To umawiamy się 30 czerwca niedziela godz. 16.00 (żeby nie było za goraco). OK? Tylko gdzie sie umówimy? Chyba 30 lipca? Mnie nie będzie - jadę odwiedzić dzieciaki u dziadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.07.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja niestety nie mogę - mąż wyjeżdża na weekend - na golfa A tak czekałam na to spotkanie Pewnie jak bedzie następne, to mój dom bedzie już miał dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 stasiek_ps i dominikams ... dominikams - mąż wyjeżdża i w sobotę i w niedziele? To może weździeci i przychodź.. A co z miejscem spotkania? Ja aktualnie nie mam samochodu, to może jakies miejsce gdzie można łatwo dojechac autobusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja niestety nie mogę - mąż wyjeżdża na weekend - na golfa A tak czekałam na to spotkanie Pewnie jak bedzie następne, to mój dom bedzie już miał dach My też niestety nie możemy ani 29 ani 30 - szkoda Też chcielismy się z Wami spotkać. Co mi sie wydaje, że teraz w wakacje na spotkanie w weekendy bedzie się cięzko wybrać. Może kiedys w rodku tygodnia wieczorkiem po pracy?? Na piFko . W tygodniu jest nas chyba więcej na miejscu?? Mam nadziejże, że wkońcu sie nam uda w całoci spotkać Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Możemy spotkać się 30.07 i poźniej we wrześniu/październiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts