kze 28.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 W takim razie (ponieważ jest piatek po południu) ustalam (nie było propozycji miejsca spotkania) 30.07.2006koło wejścia do gminy Białołękagodz. 16.00 Proszę o sms osoby, które wybieraja się na spotkanie. Moja komóra to 0693074847. Po prostu mieszkam pod Warszawa i nie wiem, czy mam jechać (bo są chetni spotykac sie, czy nie). Dla osób, które wyslą sms do końca soboty odeśle informacje kto (ile osób) bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 W takim razie (ponieważ jest piatek po południu) ustalam (nie było propozycji miejsca spotkania) 30.07.2006 koło wejścia do gminy Białołęka godz. 16.00 Proszę o sms osoby, które wybieraja się na spotkanie. Moja komóra to 0693074847. Po prostu mieszkam pod Warszawa i nie wiem, czy mam jechać (bo są chetni spotykac sie, czy nie). Dla osób, które wyslą sms do końca soboty odeśle informacje kto (ile osób) bedzie. KZE skoro spotkanie o 16.00 to może się wyrobimy. Zapisałam sobie Twój numer telefonu, gdybysmy mieli do Was dołšczyc do zadzwonie. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 28.07.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Renatata A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. U mnie w dzienniku znajdziesz namiary na tańszy - jest ok, dobrze się zagęszcza. Dziękuję już znalazłam i będziem dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 28.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A mam z kolei pytanko skąd braliście piasek do zasypania fundamentów. W necie ceny są trochę z kosmosu, byliśmy dzisiaj w piaskarni niedaleko nas i facet dał cenę 280 pln z transportem - 16 ton. Ale my tego piachu będziemy potrzebować 40 wywrotek (na oko pana wykonawcy). Mamy namiar na kierownika budowy jakiegoś osiedla ale wykonawca nie poleca takiego piachu. No i jesteśmy w kropce. Chodzi Wam o piach do wsypania do środka fundamentu i zagęszczenia? Jeśli tak, to dużo osób bierze piach z wykopu. Taki w zupełności wystarczy. Najlepiej pojeździć po okolicy i poszukać dużej budowy. Zatrzymać jakiegoś kierowcę i z nim obgadać sprawę. W zeszłym roku słyszałem o 50ciu złotych za samochód. Mamy namiar na kierownika budowy przy głębockiej ale wykonawca nie poleca takiego piachu ze względu na zanieczyszczenia. Znaleźliśmy jeszcze dwie inne propozycje: 180 pln za 14 ton i 300 pln za 12 m3 - wychodzi podobnie ten pierwszy nieco tańszy ale piachu nie można wcześniej zobaczyć tylko jest na telefon a drugi to spory skład kruszców betonowych na płochocińskiej. Jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 28.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam Wszystkich!! Dziękuję KZE, ZLU i Jackowi69 za info . Swoją drogą przeczytalam (na razie) 16 stron Waszego forum (a teraz i mojego!) i troszke sie dowiedzialam o formalnosciach. Mam pytanie te dane, które należy wpisać na wnioskach o media to pi razy oko, czyli jak podpowiedzą, czy należałoby się skonsultować z fachowcami? Do poczytania fajne linki z forum z których sama korzystałam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36978 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam Wszystkich!! Dziękuję KZE, ZLU i Jackowi69 za info . Swoją drogą przeczytalam (na razie) 16 stron Waszego forum (a teraz i mojego!) i troszke sie dowiedzialam o formalnosciach. Mam pytanie te dane, które należy wpisać na wnioskach o media to pi razy oko, czyli jak podpowiedzą, czy należałoby się skonsultować z fachowcami? raczej dosc dokladnie - najgorsze, ze nie pomagaja w ich wypelnieniu w urzedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Chciałem podziękować osobom, które były na spotkanu 20.07. Szkoda, że tak mało, ale wymiana mysli budowlanej była ogromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 31.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Potwierdzam miło było . No następnym razem to i ja będę mógł się czymś zbudowanym pochwalić . KZE zdążyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Potwierdzam miło było . No następnym razem to i ja będę mógł się czymś zbudowanym pochwalić . KZE zdążyłeś? Tak zdążyłem. Byłem 19.35 na dworcu, a pociąg 19.54. Jeszcze zdążyłem na piwko skoczyć... Dzięki za podwiezienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam , no my niestety nie dalismy rady dojechac na spotkanie - szkoda . Mam do Was pytanie, Kto (chyba Renatka&Petronek) polecał na naszym forum gocia z koparkš -będę wdzięczna za namiary. Musimy wynajšc koparke na wyrównanie działki. Pozdrawiam i dziękuję, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 01.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam , no my niestety nie dalismy rady dojechac na spotkanie - szkoda . Mam do Was pytanie, Kto (chyba Renatka&Petronek) polecał na naszym forum gocia z koparkš -będę wdzięczna za namiary. Musimy wynajšc koparke na wyrównanie działki. Pozdrawiam i dziękuję, KasiaR Poszło do Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 01.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam , no my niestety nie dalismy rady dojechac na spotkanie - szkoda . Mam do Was pytanie, Kto (chyba Renatka&Petronek) polecał na naszym forum gocia z koparkš -będę wdzięczna za namiary. Musimy wynajšc koparke na wyrównanie działki. Pozdrawiam i dziękuję, KasiaR Poszło do Damiana. Dotarło, obdzwonino , wywiedziano sie wszytkiego, no i się bedzie umawiało... dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam serdecznie Grupe Tarchomin-Białołęka . Buduje niedaleko skrzyzowania Sprawna-Odkryta. Wreszcie zaczeli cos robic z zawierzchnia tej drogi. Poniewaz jeden moj wykonawca od dachu nawalil , wiec poszukuje kogos do deskowania i papowania. Moze macie kogos do polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witamy, witamy w naszej grupie!!Może coś o sobie napisze nasz nowy kolega-koeżanka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witaj Pilkarzu (Kze ). Widze, ze sledzisz temat na biezaco Tak jak mam w podpisie ("Pozdr. Michal" ) jestem waszym kolega Moja pasja i zawodem sa samochody Buduje wiec dom bo przy nim bedze mial garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Śledzę jak mi czas pozwala. A teraz miałem chwilkę to odpisałem.. Pewnie jesteśmy sasiadami, bo ja mam działke koło ul. Sprawnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Pewnie jesteśmy sasiadami, bo ja mam działke koło ul. Sprawnej... Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Pewnie jesteśmy sasiadami, bo ja mam działke koło ul. Sprawnej... Tak jest. I jeszcze mi powiesz, że wiesz gdzie moja działka jest i widziałeś moje dziecko czyli domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Moja pasja i zawodem sa samochody Buduje wiec dom bo przy nim bedze mial garaz dobre Witamy nowego Kolegę!! A czy Kolega naprawia tez samochody- warsztat przewidziany????? Pytam tak gdybym miała problem Witam jeszcze raz, i może co więcej na temat domu by Kolega napisał Jaki? z czego? gdzie ? kiedy? dlaczego? Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Kolejne mile powitanie Samochody traktuje bardzo, jak by to powiedziec, osobiscie, czasem zona jest zazdrosna... Przy domu bedzie dosc spory garaz (4 x 10,5 m), ale bez przesady co by nie oszpecil domu zbytnio Poniewaz mam juz troche dosyc tulania sie po swiecie za pieniadzem, wiec zamierzam otworzyc wlasna firemke tuningowa za rok lub dwa. Przy okazji bedzie to tez warsztacik - czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts