Asia_w 18.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, Jak już się mapka odnalazła, to czy można by nas nanieść na nią? Jesteśmy przy ul. Wilkowieckiej (na północ od niej) - na mapce na skrzyżowaniu jej z tą przeźroczystą "rurą", która była kiedyś planem trasy Olszynki Grochowskiej (ale już nie jest). Ceny działek chyba rzeczywiście wzrosły. Nasz "Rolnik" ma w ofercie działki za 250 pln/m2. Aha, i jeszcze jest taka duża tablica ogłoszeniowa na Wilkowieckiej na przeciwko nas, ale nie znamy ceny (działka ma ponad 2200 m2). pozdrawiam! Asia_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 bardzo proszę oto nowe KWADRACIKI na waszej mapie mam nadzieje że umieściłem trafnie PS. ASIA_w czy jadąc Płochocińską widać już twoje ściany { bo zauważyłem że coś tam prężnie zaczęło wyrastać z ziemi } POZDRO...... http://img209.imageshack.us/img209/7844/biaokawy1.th.jpg' alt='biaokawy1.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 19.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 bardzo proszę oto nowe KWADRACIKI na waszej mapie mam nadzieje że umieściłem trafnie POZDRO...... JESTEŚCIE WIELCY!!! i NIESAMOWICI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 19.08.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 To i my się przyłączymy do prośby o naniesienie na mapę. Znajdujemy się dokladnie na wysokości w40 tylko poprawej stronie Ostródzkiej, jakieś pół centymetra od ulicy(Ostródzkiej). Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A BARDZO PROSZĘ OTO WASZ KWADRACIK I BARDZO DZIEKUJEMY ZA CIEPŁE SŁOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A czy ja moge nieśmiało prosić o kwadracik? Niby ja już w Markach, ale tuż przy granicy, a poza tym duchem cały czas z wami jeśli bym mogła, to poproszę o kwadracik w rogu na dole po prawej stronie mapki (przed tym dużym wcięciem). Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzięki!! Istnieję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 MOI MILI jako że we Wrześniu planujemy START proszę napiszcie gdzie kupowaliście na początek materiały na FUNDAMET {BLOCZKI,ZBROJENIE,DESKI, ITD } skąd Beton i może jeszcze dało by rade CENĘ jaką uzyskaliście serdeczne dzięki {przerażeni INWESTORZY } POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 20.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 MOI MILI jako że we Wrześniu planujemy START proszę napiszcie gdzie kupowaliście na początek materiały na FUNDAMET {BLOCZKI,ZBROJENIE,DESKI, ITD } skąd Beton i może jeszcze dało by rade CENĘ jaką uzyskaliście serdeczne dzięki {przerażeni INWESTORZY } POZDRO..... Witam. Zobacz tu: Bloczki betonowe - gdzie kupić dobre i tanie??? (W-wa) Ja w końcu zamówiłem i bloczki i beton towarowy w składzie budowlanym ZAKPOL, ale już wiem, skąd oni biorą WProgres tel. 606 330 442 - towar pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.08.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 halo, halo wpadłam na chwilę przywitać się pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.08.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 MOI MILI jako że we Wrześniu planujemy START proszę napiszcie gdzie kupowaliście na początek materiały na FUNDAMET {BLOCZKI,ZBROJENIE,DESKI, ITD } skąd Beton i może jeszcze dało by rade CENĘ jaką uzyskaliście serdeczne dzięki {przerażeni INWESTORZY } POZDRO..... Beton brałam z betoniarni w Legionowie (sprawdzona i polecana przez kilka osób). Musieli dość daleko do mnie jechać. Za B25 płaciłam chyba 186 zł, za chudziaka B10 141 zł (bez f-ry). Tel. 774 15 15 Stal ostatnio (też chyba w Legionowie) : 772 96 58, tam też mają drewno. Zamówiłam u nich więźbę (560 zł za m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 21.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 halo, halo wpadłam na chwilę przywitać się pozdrawiam wszystkich Cześć Jane! wpadłaś wydać dyspozycje budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 21.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czy ktoś z was korzystał z usług ekipy dowodzonej przez p. Kazimierza Świątka. W sobotę miałem małą wycieczkę po Białołęce i ten pan pokazywał mi "swoje" domy. Ponieważ działa w tym rejonie to mam nadzieje, że ktoś z was go zna. Jeśli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam,Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 21.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czy ktoś z was korzystał z usług ekipy dowodzonej przez p. Kazimierza Świątka. W sobotę miałem małą wycieczkę po Białołęce i ten pan pokazywał mi "swoje" domy. Ponieważ działa w tym rejonie to mam nadzieje, że ktoś z was go zna. Jeśli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam, Konrad Tak, u mojego kolegi z pracy i u mnie. Opisalem w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 21.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czy ktoś z was korzystał z usług ekipy dowodzonej przez p. Kazimierza Świątka. W sobotę miałem małą wycieczkę po Białołęce i ten pan pokazywał mi "swoje" domy. Ponieważ działa w tym rejonie to mam nadzieje, że ktoś z was go zna. Jeśli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam, Konrad Tak, u mojego kolegi z pracy i u mnie. Opisalem w moim dzienniku. Dzieki, biore się za czytanie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 21.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czy ktoś z was korzystał z usług ekipy dowodzonej przez p. Kazimierza Świątka. W sobotę miałem małą wycieczkę po Białołęce i ten pan pokazywał mi "swoje" domy. Ponieważ działa w tym rejonie to mam nadzieje, że ktoś z was go zna. Jeśli tak to proszę o opinię. Pozdrawiam, Konrad Tak, u mojego kolegi z pracy i u mnie. Opisalem w moim dzienniku. Witam, przeczytałem dziennik, nie widziałem jedna opini o murarzu, na której mi zależy Pozdrawiam, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 21.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Heloł to ja też proszę o umieszczenie nas na mapce. Lokalozacja - przy ul. Topolowej (Nowodwory Wschodnie II). Na mapce to jest drugie niebieskie pole poniżej KZE (to bez czarnej linii w poprzek), mniej więcej po środku tego pola. A my cały czas czekamy na komplet dokumentów, żeby złożyć o PnB A w ogóle, to dowiedzieliśmy się, że akurat nasz teren (Nowodwory Wschodnie II) w całości objęty jest strefą pośredniej ochrony konserwatorskiej, co skutkuje tym, że obowiązuje nakaz uzgadniania skali i sposobu kształtowania nowej zabudowy z Wojewódzkim Konserwatorem zabytków. W praktyce wydłuża to zdobycie PnB o miesiąc (przy sprzyjających wiatrach... ) W takim układzie w sferę marzeń odpływa rozpoczęcie w tym roku budowy Chcieliśmy chociaż stan "0" postawić. A tak dooopa blada No i z kominkiem zaczynają się pojawiać kłopoty. Po naszej str. ulicy dopuszczalna jest zabudowa do 3,5 kondygnacji (a więc niskie bloki). W praktyce nie bardzo jest już gdzie to zrealizować - przynajmniej w najbliższym sąsiedztwie, bo nie ma już wolnych działek. Niestety zapis głosi, że nie wolno sobie robić kominków, no bo gdyby kiedyś, gdzieś te bloki... to będzie im się w okna dymiło I se możemy elepstryczny wstawić No, ale nasz architekt nie słyszał o tym i temat jest jeszcze do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 witamy sąsiadów bardzo proszę oto i kwadracik AKUKA i EUGENIUSZ i RENATATA POPRAWIONE http://img241.imageshack.us/img241/4291/biaokahe5.th.jpg' alt='biaokahe5.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 21.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 paweł i renia - bardzo dziękuję! proszę jedynie o przesunięcie mojego kwadracika jakieś ok. 2,5 cm w dół, na to niższe pole, a tak to już w pożo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 21.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hm, jak zwykle żadko zagladam, ale... renia i paweł miło mi będzie jak też znajdę się na mapie jest to lewe - górne pole na skrzyżowaniu Mehoffera z Modlińską. Z góry dziękuję :) . Aha wypożyczę płatnego mordercę może ktoś ma kontakty . Obym niesolidnych "specjalistów" spotkał tylko teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts