Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

WITAMY

JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH :wink: :wink: :wink: :wink: ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ :wink:

z doświadczenia wiemy że to się opłaca

POZDRO..............

a więc jest nas już :

- Paweł i Renia - nieporęt

- Grazia 111 - chotomów

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WITAMY

JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH :wink: :wink: :wink: :wink: ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ :wink:

POZDRO..............

a więc jest nas już :

- Grazia 111 - chotomów

Pawel i Renia,

wprawdzie zaczynamy teraz stawiać mury z MAXa ale pustaki kupiliśmy w wcześniej kiedy ceny były jeszcze bardziej ludzkie ;-) Szkoda, ale dla nas to już za późno na dołączenie do "grupy kupującej".

A tak do wiadomości, wiecie, że dużo rzeczy do budowy typu folie izolacyjne, styropian, dysperbit, rury kanalizacyjne, itp najańsze są w Leroy Merlin?

A teraz zupełnie z innej beczki. Czy ktoś z Was ma cieśli godnych polecenia?

PZDR

puk! puk!

ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy ;-))) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie ;-)

I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy ;-)

Czesc Kasiu

ze tak powiem: FAJNA KOPARA :wink:

mysle ze przyjmiemy...... :p

oczywiscie po wypelnieniu FORMULARZA 8)

POZDR

puk! puk!

ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy ;-))) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie ;-)

I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy ;-)

Czesc Kasiu

ze tak powiem: FAJNA KOPARA :wink:

mysle ze przyjmiemy...... :p

oczywiscie po wypelnieniu FORMULARZA 8)

POZDR

Willie ale to chyba betoniarka ...

Witam, i o formularz prosze.. bo chetnie do grupy dołacze.

Działeczka na Bialolece jest i pozwolenie juz jest, ale pomyslu na budowe ostatnio brak. Bylem przekonany do firmy budowlanej, ale po przeczytaniu postow na forum dotyczacych firm o ktorych myslalem zostalem z pieniedzmi w reku i bez pomyslu na budowe. Jesli macie sprawdzone firmy pomozcie... sam chyba nie dam rady...

[email protected]

WITAMY

POZDRO..............

a więc jest nas już :

- Grazia 111 - chotomów

Może i ja dołącze, co prawda planuję ruszyć na wiosnę, ale gdy ludzi kupa i ......, więc czym więcej wieksza siła przebicia. :lol: :lol:

Narazie nawet nie wiem ile czego będe potrzebował bo projekt w powijakach :( , oczywiście nadal nie mam skończonego podziału. :evil: :cry:

Kasia_de i Zygul (przy okazji witam sąsiadkę (mieszkam na nowodworach)). Witamy w grupie i miło nam bedzie poznać się , wymienić doświadczeniami itd itd .............. A propo formularza

No to najważniejsze pytanka to:

1. kto Ty i skąd Ty?

2. stan rodzinny?

3. Dlaczego Białołęka?

4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy?

5. no i numer konta oraz PIN :lol: :wink:

witam sąsiadów i zanim uzupełnie nowe KWADRACIKI

muszę się pochawlić i ja bo aż mnie rozpiera :lol: :lol: :lol: :lol:

JEST JEST JEST

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

właśnie dzisiaj odebraliśmy swoje pozwolenie na budowę

i startujemy już niedługo -teraz tylko został nam PRĄD I WODA

ale będzie się działo :wink: :lol: :o :wink: :lol: :o :lol: :o

POZDRO.............

Gratulacje!!! Strasznie zazdroszczę. Teraz ruszyła machina i już jej nic nie zatrzyma :)

puk! puk!

Cześć Kasia_de,

nasz działka tez nie jest zbyt szeroka więc po przeliczeniu wydatków okazało się, że przerobienie projektu będzie równoznaczne z zamówieniem nowego.

Wysyłam ci na priva namiary na naszą p. architekt.

PZDR

pragnę zdementować plotki na temat rzekomej kopary ;-)

to jest betoniara ;-)))

może zamiast formularza flaszkę (wirtualną) postawię ?;-)

po blizszym przygladnieciu bylbym sklonny zweeryfikowac...... :wink:

ale KOPARA tak fajnie brzmi

a BETONIARA raz sie u mnie na polu wywalila i niezla dziure WYKOPALA :wink: :lol:

POZDRAWIAM

puk! puk!

Cześć Kasia_de,

nasz działka tez nie jest zbyt szeroka więc po przeliczeniu wydatków okazało się, że przerobienie projektu będzie równoznaczne z zamówieniem nowego.

Wysyłam ci na priva namiary na naszą p. architekt.

PZDR

Ja też porproszę o namiary na architekta. Narazie czekam na waruki zabudowy z gminy (aby do wiosny)

Pozdrawiam i dzięki.

witam

Renatka&Petronek bardzo się cieszymy że mogliśmy pomóc, zawsze służymy jak tylko się da :wink: :wink: :lol: :wink: a my pełną gębą STARTUJEMY chyba już jutro { ŚRODA} pan KOPARKA wjedzie i zrobi ZADYME na naszej działeczce OJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :D :lol: :D :lol: :D :lol: :o :o :o :o :o :o

moniaa bardzo przepraszam ale do końca miesiąca mam blokade na sciąganie Programów z Sieci i ich instalowanie stało sie kłopotliwe :cry: :-? :cry: :-? :cry: :-?

POZDRO....... :wink:

A I JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ SZUKA EKIPY NA NOWY ROK {sezon budowlany} TO KOILKA TELEFONÓW MAMY

witam

Renatka&Petronek bardzo się cieszymy że mogliśmy pomóc, zawsze służymy jak tylko się da :wink: :wink: :lol: :wink: a my pełną gębą STARTUJEMY chyba już jutro { ŚRODA} pan KOPARKA wjedzie i zrobi ZADYME na naszej działeczce OJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :D :lol: :D :lol: :D :lol: :o :o :o :o :o :o

moniaa bardzo przepraszam ale do końca miesiąca mam blokade na sciąganie Programów z Sieci i ich instalowanie stało sie kłopotliwe :cry: :-? :cry: :-? :cry: :-?

POZDRO....... :wink:

A I JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ SZUKA EKIPY NA NOWY ROK {sezon budowlany} TO KOILKA TELEFONÓW MAMY

no to trzymamy kciuki :lol:

Trzymajcie namiary na te koparke...moze skorzystamy, jak sie u Was uwiną. My mamy termin na 18 wrzesnia - wtedy ma ruszyc nasza ekipa!

I jeszcze pytanko do Was:

czy do momentu kiedy wejdzie ekipa mozna cos jeszcze przygotowac, procz studni i pradu?

Moze sciagnac humus? A geodeta?

Co trzeba załatwic koniecznie przed wykopaniem fundamentow?

Czekam na info i wskazowki :wink: :roll:

A propos gg - poczekamy, nie spieszy sie :wink:

Troche Wam zazdroscimy...tez juz bysmy chcieli.............

czekamy tylko na ekipe

No to najważniejsze pytanka to:

1. kto Ty i skąd Ty?

2. stan rodzinny?

3. Dlaczego Białołęka?

4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy?

5. no i numer konta oraz PIN :lol: :wink:

W takim razie odpowiadam:

1. Rodowity Warszawiak - aktualnie z Bielan

2. Żonaty

3. Bo to moje rodzinne strony

4. Wlasnie odbieram uprawomocnione pozwolenie na budowe!

5. Od razu składki? od samego poczštku ;)

Szanowni Grupowicze!

Wlasnie dowiedzialem sie ze ekipa z ktora bylem umowiony na budowe ogrodzenia nie bardzo sie kwapi jednak do mnie przyjsc. W zwiazku z tym pilnie szukam ekipy murarskiej do wykonania ogrodzenia: podmurowka ze slupkami i siatka, a od frontu slupki i podmurowka klinkierowa.

Gdyby ktos chcial mnie poratowac namiarami to prosze o kontakt na priva lub o posta na grupe.

Z gory dziekuje.

Pozdrawiam,

Marek_w