pawel i renia 26.08.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 WITAMY JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ z doświadczenia wiemy że to się opłaca POZDRO.............. a więc jest nas już : - Paweł i Renia - nieporęt - Grazia 111 - chotomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 27.08.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Potrzebuję namiar na dobrego gazownika-instalacja gazowa wew. i szambo. Poratujcie w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 28.08.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 WITAMY JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ z doświadczenia wiemy że to się opłaca POZDRO.............. a więc jest nas już : - Paweł i Renia - nieporęt - Grazia 111 - chotomów Pawel i Renia, wprawdzie zaczynamy teraz stawiać mury z MAXa ale pustaki kupiliśmy w wcześniej kiedy ceny były jeszcze bardziej ludzkie Szkoda, ale dla nas to już za późno na dołączenie do "grupy kupującej". A tak do wiadomości, wiecie, że dużo rzeczy do budowy typu folie izolacyjne, styropian, dysperbit, rury kanalizacyjne, itp najańsze są w Leroy Merlin? A teraz zupełnie z innej beczki. Czy ktoś z Was ma cieśli godnych polecenia? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 puk! puk! ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy )) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a w temacie porodu - rodziłam 20 miesięcy temu na Starynkiewicza (wszystko za darmo było;-) mogę polecić dobrego lekarza z tego szpitala, ale dość drogi, bo ordynator wymienię info o lekarzu na info o architekcie (mam nadzieję że nie tak drogim jak mój lekarz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 puk! puk! ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy )) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy Czesc Kasiu ze tak powiem: FAJNA KOPARA mysle ze przyjmiemy...... oczywiscie po wypelnieniu FORMULARZA POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 28.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 puk! puk! ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy )) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy Czesc Kasiu ze tak powiem: FAJNA KOPARA mysle ze przyjmiemy...... oczywiscie po wypelnieniu FORMULARZA POZDR Willie ale to chyba betoniarka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 pragnę zdementować plotki na temat rzekomej kopary to jest betoniara )) może zamiast formularza flaszkę (wirtualną) postawię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam, i o formularz prosze.. bo chetnie do grupy dołacze.Działeczka na Bialolece jest i pozwolenie juz jest, ale pomyslu na budowe ostatnio brak. Bylem przekonany do firmy budowlanej, ale po przeczytaniu postow na forum dotyczacych firm o ktorych myslalem zostalem z pieniedzmi w reku i bez pomyslu na budowe. Jesli macie sprawdzone firmy pomozcie... sam chyba nie dam rady...[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 WITAMY JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ z doświadczenia wiemy że to się opłaca POZDRO.............. a więc jest nas już : - Paweł i Renia - nieporęt - Grazia 111 - chotomów Może i ja dołącze, co prawda planuję ruszyć na wiosnę, ale gdy ludzi kupa i ......, więc czym więcej wieksza siła przebicia. Narazie nawet nie wiem ile czego będe potrzebował bo projekt w powijakach , oczywiście nadal nie mam skończonego podziału. Kasia_de i Zygul (przy okazji witam sąsiadkę (mieszkam na nowodworach)). Witamy w grupie i miło nam bedzie poznać się , wymienić doświadczeniami itd itd .............. A propo formularza No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy? 5. no i numer konta oraz PIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 29.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 witam sąsiadów i zanim uzupełnie nowe KWADRACIKI muszę się pochawlić i ja bo aż mnie rozpiera JEST JEST JEST właśnie dzisiaj odebraliśmy swoje pozwolenie na budowę i startujemy już niedługo -teraz tylko został nam PRĄD I WODA ale będzie się działo POZDRO............. Gratulacje!!! Strasznie zazdroszczę. Teraz ruszyła machina i już jej nic nie zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost 29.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 puk! puk! ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy )) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy Cześć Kasia_de, nasz działka tez nie jest zbyt szeroka więc po przeliczeniu wydatków okazało się, że przerobienie projektu będzie równoznaczne z zamówieniem nowego. Wysyłam ci na priva namiary na naszą p. architekt. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 29.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich,Mam prośbę czy możecie mi podać namiary na jakieś sprawdzone ekipy budowlane. Pozdrawiam,Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 pragnę zdementować plotki na temat rzekomej kopary to jest betoniara )) może zamiast formularza flaszkę (wirtualną) postawię ? po blizszym przygladnieciu bylbym sklonny zweeryfikowac...... ale KOPARA tak fajnie brzmi a BETONIARA raz sie u mnie na polu wywalila i niezla dziure WYKOPALA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 29.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 FROST: Czy możesz podesłać mi namiary na Twojego architekta?Mam ten sam problem co Ty. Bardzo chetnie przyłacze sie do Waszej grupy odnosnie hurtowych zakupow.Problemem moze byc to,ze bede budował w okolicach Pruszkowa.No,ale rabat moze obejmowac takze gratisowy transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 puk! puk! ja również proszę nieśmiało o przyjęcie do grupy - działka co prawda w Markach, ale blisko granicy )) a w tej chwili mieszkam na Tarchominie I od razu proszę o polecenie architekta, ktory zaprojektuje zgrabnie nietypowy dom (bo działka wąska) a nie zedrze ze mnie kasy Cześć Kasia_de, nasz działka tez nie jest zbyt szeroka więc po przeliczeniu wydatków okazało się, że przerobienie projektu będzie równoznaczne z zamówieniem nowego. Wysyłam ci na priva namiary na naszą p. architekt. PZDR Ja też porproszę o namiary na architekta. Narazie czekam na waruki zabudowy z gminy (aby do wiosny) Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 witam Renatka&Petronek bardzo się cieszymy że mogliśmy pomóc, zawsze służymy jak tylko się da a my pełną gębą STARTUJEMY chyba już jutro { ŚRODA} pan KOPARKA wjedzie i zrobi ZADYME na naszej działeczce OJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO moniaa bardzo przepraszam ale do końca miesiąca mam blokade na sciąganie Programów z Sieci i ich instalowanie stało sie kłopotliwe POZDRO....... A I JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ SZUKA EKIPY NA NOWY ROK {sezon budowlany} TO KOILKA TELEFONÓW MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 29.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 witam Renatka&Petronek bardzo się cieszymy że mogliśmy pomóc, zawsze służymy jak tylko się da a my pełną gębą STARTUJEMY chyba już jutro { ŚRODA} pan KOPARKA wjedzie i zrobi ZADYME na naszej działeczce OJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO moniaa bardzo przepraszam ale do końca miesiąca mam blokade na sciąganie Programów z Sieci i ich instalowanie stało sie kłopotliwe POZDRO....... A I JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ SZUKA EKIPY NA NOWY ROK {sezon budowlany} TO KOILKA TELEFONÓW MAMY no to trzymamy kciuki Trzymajcie namiary na te koparke...moze skorzystamy, jak sie u Was uwiną. My mamy termin na 18 wrzesnia - wtedy ma ruszyc nasza ekipa! I jeszcze pytanko do Was: czy do momentu kiedy wejdzie ekipa mozna cos jeszcze przygotowac, procz studni i pradu? Moze sciagnac humus? A geodeta? Co trzeba załatwic koniecznie przed wykopaniem fundamentow? Czekam na info i wskazowki A propos gg - poczekamy, nie spieszy sie Troche Wam zazdroscimy...tez juz bysmy chcieli............. czekamy tylko na ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 29.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No to najważniejsze pytanka to: 1. kto Ty i skąd Ty? 2. stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy? 5. no i numer konta oraz PIN W takim razie odpowiadam: 1. Rodowity Warszawiak - aktualnie z Bielan 2. Żonaty 3. Bo to moje rodzinne strony 4. Wlasnie odbieram uprawomocnione pozwolenie na budowe! 5. Od razu składki? od samego poczštku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 29.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Szanowni Grupowicze! Wlasnie dowiedzialem sie ze ekipa z ktora bylem umowiony na budowe ogrodzenia nie bardzo sie kwapi jednak do mnie przyjsc. W zwiazku z tym pilnie szukam ekipy murarskiej do wykonania ogrodzenia: podmurowka ze slupkami i siatka, a od frontu slupki i podmurowka klinkierowa. Gdyby ktos chcial mnie poratowac namiarami to prosze o kontakt na priva lub o posta na grupe. Z gory dziekuje. Pozdrawiam,Marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts