moniaa 01.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 od tej pani mieli�my brać WIĘ�BE ale jednak poszli�my po rozum do głowy i mamy z innego �ródła. i gdzie w efekcie zamawialiście więźbe? Możecie również przesłać namiary? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 01.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Kochani, Jutro mija tydzien od wbicia pierwszej łopaty Jak na razie ekipa pracuje bardzo dobrze i szybko. Jutro będą skończone ściany fundamentowe Wrażenie niesamowite... Zapraszam do obejrzenia naszego albumu : http://foto.onet.pl/W3YKMAcsVmFRYAQ2UmEAMlVhAz1WY1F4A2BaelQyAQ== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 no kurcze fajowy ten wasz ALBUMpamiętajcie strzelajcie FOTKI bo pamięć jest zawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 02.10.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam Wszystkich, Mam pytanie czy możecie mi powiedzieć gdzie kupowaliscie drewno na więźbe dachową?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 02.10.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A brał ktoś więźbę z tartaku ale w stanisławowie I, ul Przyszłość. Bo tam cena atrakcyjna ale nic nie wiemy o tym miejscu Ale dobrze wiedzieć gdzie nie brać materiałów Ja jeszcze do tych składów powrócę. Ostatnio zamówiliśmy w mańku strop (terriva bis i to prawie od ręki) i cegły na piętro. Mąż rozmawiał z właścicielem i jest zadowolony i z ceny (niższa niż w minoxie zwłaszcza na porotherm) i obsługi. Facet się stara. W minoxie kupujemy kominy. Z dachmurem rozmawialiśmy na początku ale ceny, ceny ceny ale fakt, że obsługa super. Najprawdopodobniej zamówimy tam dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 03.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Patrzę i patrzę jak wszystkim domy rosną. A my czekamy na nowego wykonawcę. Ma wejść w następnym albo jeszcze kolejnym tygodniu. No i jestem w kropce. Nie wiem czy zima nie przyjdzie za wcześnie. Czy zamawiać więźbę. Bo jak zdążą to mogę nie nadążyć z zamawianiem materiałów. Obecny wykonawca buduje ponoć sprawnie i dość szybko. Powiedział, że w miesiąc powinien skończyć prace murarskie. A z tego co wiem to jak on mówi to z reguły się z tego wywiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrigan 03.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Kochani, Ja po sąsiedzku (Izabelin, gm. Nieporęt) proszę o pomoc! Ekipa od ocieplenia w styropianie nam nawaliła (nie wyrobią się z zaklepaną wcześniej robotą, a obiecali ) i poszukuję solidnej ekipy właściwie na OD ZARAZ. Proszę o namiary! Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 03.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Help! Czy ktoś może wie, gdzie stoi jakiś dach pokryty dachówką E32 Koramika (dawniej von Mueller)? Jesteśmy w kropce, bo Creaton daje terminy dostaw na styczeń/luty Musimy szybko się zdecydować co zamawiamy. Chcielibyśmy pokryć dach jeszcze przed gwiazdką Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 03.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Patrzę i patrzę jak wszystkim domy rosną. A my czekamy na nowego wykonawcę. Ma wejść w następnym albo jeszcze kolejnym tygodniu. No i jestem w kropce. Nie wiem czy zima nie przyjdzie za wcześnie. Czy zamawiać więźbę. Bo jak zdążą to mogę nie nadążyć z zamawianiem materiałów. Obecny wykonawca buduje ponoć sprawnie i dość szybko. Powiedział, że w miesiąc powinien skończyć prace murarskie. A z tego co wiem to jak on mówi to z reguły się z tego wywiązuje. Nie wiem czy ktoś Ci może doradzić - wiesz przecież, że jak zaczniesz mury, to musisz zadaszyć a jeden tylko Pan Bóg wie czy pogoda pozwoli. My w ubiegłym roku kończyliśmy dach w .... grudniu (8-go ostatni dzień robót) ale ubiegłoroczna jesień była wyjątkowa - cudownie sucha i niesamowicie długa. A teraz trochę to na pogodową huśtawkę wygląda. Bez względu na decyzję - powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hm, czy może komuś pozostało parę metrów niepotrzebnej siatki (~6m), ktoś będzie miał co wypić a ja nie będę musiał tak samo przechowywać pół rolki nowej siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Szukałem już prawie wszędzie, może wy mi pomożecie?Czy ktos z was ma barakowóz, kontener lub przyczepę do odsprzedania ewentualnie pożyczenia na 2 miesiące?! Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dawnio nie byłem w naszej grupie. Co tu się porobiło... Tyle osób przyszło nowych - oczywiście witam, witam i do grupy zapraszam. Tym co rozpoczęli budowę gratuluję odwagi! Niezła zabawa jest z budową. Tym co w ciagu też gratuluję. Moja Żona ma termin na grudzien.. Widzę, że Ziętek pojawiał się.. Niestety w złym świetle.. No szkoda, bo wg mnie nieźle robi, tylko chyba w tym roku miał zawirowania kadrowe.. U mnie też budowa spowoliła się.. Ale co zrobić. UE to UE.. Chcielismy to mamy... Ja na szczęście nie trafiłem na żadnego pijaczka. Może miałem szczęście.. Wg mnie Ziętek bywa coddziennie na każdej swojej budowie, ale może tylko tak mi się wydaje... No nic. Jak zmieniłem pracę to na forum nie mam czasu... To do zobaczenia na jakimś spotkaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 05.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Kochani, Potrzebny mi hydraulik! Sprawa dość pilna! Prześlijcie namiary. Chcemy zeby spraawdzil rozprowadzenie rur przed zalaniem betonem środka - kończymy stan zero. Pozdrowienia Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 05.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Help! Czy ktoś może wie, gdzie stoi jakiś dach pokryty dachówką E32 Koramika (dawniej von Mueller)? Jesteśmy w kropce, bo Creaton daje terminy dostaw na styczeń/luty Musimy szybko się zdecydować co zamawiamy. Chcielibyśmy pokryć dach jeszcze przed gwiazdką Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Cześć Asia_w, ja kilka dni temu musiałem podjąć taką samą decyzję. Chciałem Creatona Kera Pfanne kasztan - musiałem zamówić Koramic E32 kasztan. Oglądałem kilka domów - wszystkie adresy wskazane przez składy dachówek. W końcu wytłumaczyłem sobie że ten kasztan E32 to "nawet ładniejszy jest.." Jaki kolor ma być u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 06.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cześć Qmoter, Zdecydowałam się jednak na Futurę Creatona - niestety będziemy musieli poczekać do grudnia. E32 ma dużo mniejszy format, a nasz dach jest prosty dwuspadowy o sporej powierzchni - stwierdziliśmy, że większy format dachówki lepiej będzie wyglądał. Poszukiwanie i zakup dachówki uważam za strasznie wyczerpujący. Gdybym zamówiła ją wcześniej..... Za to mury się pną do góry a domek zaczyna mi się bardzo podobać. Dobrze że pogoda jest taka łaskawa pozdrawiam! Asia_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 06.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam po przerwie ) Kze, ale z Ty się rozpędziłeś!!! Tym razem kto będzie wybierać imie? To tak do 10 już niebawem ) A domek jest na ile domowników obliczony? Info dla poszukujących drewno na więźbę: jak się wjeżdza do Neporętu - z 1-2 km m za tym podwójnym rondem, po prawej stronie jest niewielki skład drewna, trzeba uważnie patrzeć i szukać napisu typu "Drewno". Cena ok, drewno dobrej jakości, facet słowny - zawsze dotrzymuje terminów - poleca go mój sąsiad, w czerwcu brał stąd więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.10.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dla przypomnienia kto i gdziehttp://img219.imageshack.us/img219/8070/biaokayy4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 07.10.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witajcie, Do Pawła i Reni - pisalam wczoraj na gg, ale chyba nie odebrales, wiec przenosze pytania tutaj Powiedzcie czym zamierzacie pokryc dach w przyszlym roku?Rozmyslaliscie juz nad pokryciem? Jaka dachowka ceramiczna (bo chyba bierzecie ceramike) u was wchodziw gre? Myslimy o Robenie, ale duzo osob nam odradza i po necie chodza zle opinie na ich temat...Jestem w kropce...Syriusz 13 jest niedostepny , a koramic i wienenberger sa drogie... a i jeszcze ponawiam pytanie o wiezbe...gdzie zamawialiście w koncu więźbe i ile kosztowal was m3? Pozdrowionka Jak Wasza budowa?Domek się pnie w góre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 moniaa już ODPISUJE na PRV........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 08.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Paweł i Renia, Info doszły Bardzo wielkie dzięki A jak Wasz domek? Pnie się do góry? My wylalismy w sobote chudziaka W przyszłym tygodniu zaczną stawiac ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts