moniaa 20.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kze, A moze Ty mi kogoś podeślesz? Pozdrowionka Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 20.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam, Potrzebuję namiarów na stolarza do zrobienia schodów. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kze, A moze Ty mi kogoś podeślesz? Pozdrowionka Moniaa Niestety nie... Po pierwsze u mnie robią ludzie od Zietka (a Ty jakoś do niego chyba niepotrzebnie uprzzedzona jesteś), a po drugie jest tak obłożony, że nawet nie wziął roboty ocieplenia u sąsiada... Z tynkami udało sie tak, że zrobili u sasiada i potem do mnie przyszli. A z ociepleniem nawet nie chciał gadać... I ponoć jest tak zawalany, że w tym roku już nic nie bierze.. Ależ mamy boom budowlany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 20.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 bierze.. Ależ mamy boom budowlany.. Niestety bardziej mi to przypomina "ból" budowlany. Mam zamiar zacząć dokładnie za rok od fundamentów. Pewnie będzie bolało jeszcze bardziej. Szał na wykonawców jest taki ze chyba muszę już ekipy szukać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 na poprawę humoru http://www.smog.pl/wideo/4725/lepper_w_kaftanie/ http://www.smog.pl/wideo/4580/prezydent_kaczyński_śpiewa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 20.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Moi Drodzy, Nasza ekipa nie jest od p.Ziętka i ciesze sie z tego, ale pracujac w trzech pracuja wolniej (mialo byc ich czterech) i sami zasugerowali, ze przydalby sie im czwarty do pomocy. Jak zasugerowała Renatka&Petronek - jesienia czas nagli....i o to w tym wszystkim chodzi... Ponawiam wiec pytanie: Czy nie macie jakiegos murarza chetnego do zarobienia? Nie mam ale życzę powodzenia w poszukiwaniach. Moje przemyślenia na temat wykonawców w czasach dzisiejszych nie nadają się najogólniej mówiąc, do publicznego omawiania. Jako kwintesencję powiem tylko, że obecnie inwestor to na kolanach chyba powinien chodzic wkoło każdego pana budowlańca i błagać by zechciał zarobić pieniądze. Dodam, że z dnia na dzień coraz większe. Rozpasanie przekracza wszelkie dopuszczalne granice. No, to się nagadałem .... houk J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.10.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 już niedługo będziemy mieli STEMPLE na zbyciu po 3zł/szt. http://img348.imageshack.us/img348/2079/2110061512ov9.th.jpghttp://img200.imageshack.us/img200/7330/2110061518bj0.th.jpg a dziś do końca pojawiły się ściany SZCZYTOWE i od poniedziałku jedziemy z ZAPAŁKAMI na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 21.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Hej Paweł i Renia, My będziemy chętni na Wasze stemple - potrzebujemy 30 stempli 3m i 10 stempli 3,5m lub wyższych. Jakie macie? Czy macie jakies auto, żeby to przewieść czy my musielibysmy coś zorganizować? Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 moniaapoleciało na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 22.10.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Szukam wykonawcy. Prace planuje rozpocząć na wiosnę 2007. Pojekt agnieszka z pracowni MG Projekt wersja pomniejszona. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/wersje/agnieszkap3.pdf http://www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/agnieszka1.xls Wstępne większość kosztów można określić na podstawie informacji zamieszczonych w linkach. Proszę o odpowiedź Budowa na Białołęka Choszczówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wylewek z maszyny namiary na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 23.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No, żeby nie zapeszyć jest nowa ekipa. Ja z szefem rozmawiałem, a reszta chłopaków wzięła się do roboty. Matko oni w godzinę zrobili tyle co poprzedni przez pół dnia. Teraz to wiem co to znaczy budowa. No ale pożyjemy zobaczymy. Pierwsze wrażenie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 23.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No, żeby nie zapeszyć jest nowa ekipa. Ja z szefem rozmawiałem, a reszta chłopaków wzięła się do roboty. Matko oni w godzinę zrobili tyle co poprzedni przez pół dnia. Teraz to wiem co to znaczy budowa. No ale pożyjemy zobaczymy. Pierwsze wrażenie jest OK. No to się cieszę razem z Tobą. Pogoda jeszcze niezła więc mogą jeszcze dużo zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No, żeby nie zapeszyć jest nowa ekipa. Ja z szefem rozmawiałem, a reszta chłopaków wzięła się do roboty. Matko oni w godzinę zrobili tyle co poprzedni przez pół dnia. Teraz to wiem co to znaczy budowa. No ale pożyjemy zobaczymy. Pierwsze wrażenie jest OK. Super , trzymam kciuki za Nowš Ekipę. Będzie dobrze Pozdrawia serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No, żeby nie zapeszyć jest nowa ekipa. Ja z szefem rozmawiałem, a reszta chłopaków wzięła się do roboty. Matko oni w godzinę zrobili tyle co poprzedni przez pół dnia. Teraz to wiem co to znaczy budowa. No ale pożyjemy zobaczymy. Pierwsze wrażenie jest OK. Również przyłączam się do osób wspierających Cię! Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 23.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A ja powiem tylko tyle. Po ponad 6 miesiącach bezowocnych poszukiwań działki na Białołęce, trafiliśmy w końcu działkę w Jabłonnie !!! Praktycznie przy granicy z Warszawą. Dzięki wszystkim z Białołęki, za okazaną pomoc. Z racji że w sumie jest to prawie Białołęka, czasem będę pisał w tej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A ja powiem tylko tyle. Po ponad 6 miesiącach bezowocnych poszukiwań działki na Białołęce, trafiliśmy w końcu działkę w Jabłonnie !!! Praktycznie przy granicy z Warszawą. Dzięki wszystkim z Białołęki, za okazaną pomoc. Z racji że w sumie jest to prawie Białołęka, czasem będę pisał w tej grupie. Gratuluję! Okres poszukiwania działki bywa z jednej strony męczący, a z drugiej bardzo miły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 23.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A ja powiem tylko tyle. Po ponad 6 miesiącach bezowocnych poszukiwań działki na Białołęce, trafiliśmy w końcu działkę w Jabłonnie !!! Praktycznie przy granicy z Warszawą. Dzięki wszystkim z Białołęki, za okazaną pomoc. Z racji że w sumie jest to prawie Białołęka, czasem będę pisał w tej grupie. Gratuluję! Okres poszukiwania działki bywa z jednej strony męczący, a z drugiej bardzo miły... To chyba była najprostsza rzecz w całym procesie. Teraz budowy jeszcze nie zacząłem i już jestem wystraszony jak czytam forum... Ale teraz z działkami chyba już nie jest tak łatwo - kolega szuka i mówi ze ludzie powariowali i niżej niż 250-300 tys. to nie ma niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A ja powiem tylko tyle. Po ponad 6 miesiącach bezowocnych poszukiwań działki na Białołęce, trafiliśmy w końcu działkę w Jabłonnie !!! Praktycznie przy granicy z Warszawą. Dzięki wszystkim z Białołęki, za okazaną pomoc. Z racji że w sumie jest to prawie Białołęka, czasem będę pisał w tej grupie. Gratuluję! Okres poszukiwania działki bywa z jednej strony męczący, a z drugiej bardzo miły... To chyba była najprostsza rzecz w całym procesie. Teraz budowy jeszcze nie zacząłem i już jestem wystraszony jak czytam forum... Ale teraz z działkami chyba już nie jest tak łatwo - kolega szuka i mówi ze ludzie powariowali i niżej niż 250-300 tys. to nie ma niczego. No właśnie... Ceny są z kosmosu... Nie na Polskie zarobki... Ponoć wszystko przez ... UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 stasiek_ps warto może poszukać w naszych rejonach działki bo tu ceny jeszcze nie są takie straszne 70/120zł/m2 a budowy nie należy się bać tylko żetelnie się przygotować i podstawa mieć dobrą ekipe ps........jak ktoś szuka EKIPY na następny ROK to z czystym sumieniem moge polecić swoją ........"[/size]Szef zaczyna zbierać oferty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts