Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ojej!

Po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugim oczekiwaniu

właśnie wyciągnęłam ze skrzynki

poprawki od architekta!!!

I nawet na moją prośbę dostałam zgodę na piśmie

na "wszelkie zmiany zgodne z sugestią inwestora"!

To co? W przyszłym tygodniu do boju!(?)

Trzymajcie kciuki.

EFKAkonewka - gratulacje wielkie :p - no to teraz to chyba dopiero bedzie się działo .... GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI :lol:

Ojej!

Po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugim oczekiwaniu

właśnie wyciągnęłam ze skrzynki

poprawki od architekta!!!

I nawet na moją prośbę dostałam zgodę na piśmie

na "wszelkie zmiany zgodne z sugestią inwestora"!

To co? W przyszłym tygodniu do boju!(?)

Trzymajcie kciuki.

EFKAkonewka - gratulacje wielkie :p - no to teraz to chyba dopiero bedzie się działo .... GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI :lol:

EFKAkonewka dołšczam się do gratulacji.

POWODZENIA!!!

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

Oczywiście liczymy na listę odpowiedzi na ankietę Willego... :wink:

Czekam na pytania albo namiar na ankiete.

Odpowiem na wszystkie pytania, no chyba ze nie bede znal odpowiedzi :wink:

To już służę przypomnieniem ankiety:

No to najważniejsze pytanka to:

1. kto Ty i skąd Ty?

2. stan rodzinny?

3. Dlaczego Białołęka?

4. Kiedy przeprowadzka/rozpoczęcie budowy?

5. no i numer konta oraz PIN :wink:

Witam,

Ostrzegam przed forumowym młody 1978

Reklamuje w ogłoszeniach usługi transportowe,ba nawet podaje gabaryty samochodu a jakże potwierdza przyjazd i nie wywiązuje się z przyjętych zamówień.Nie odbiera telefonów.

Z ostarniej wypowiedzi eskimosa wynika,że robi wszystko od szafek kuchennych po budowe domu. Nie dajcie się nabrac.

Grupa Piaseczno- speek

JEST początek DACHU

GRATULACJE. Ale szybko ten wasz dom rośnie!

A jeśli chodzi o stemple to nasz majster jeszcze nie miał czasu policzyć

Czy mi się wydawało, czy u was też więźba się częściowo pojawiła.

Strasznie wam wszystkim budowniczym zazdroszczę. Ja dopiero za rok zacznę. Ale u mnie tez postępy :). Jest droga przez moje pole i dojechałem wczoraj pod samą działkę.

Pozdrawiam

Witam wszystkich budujących na Białołęce.

Czas najwyższy się dołączyć do prężnej grupy.

Mój rewir to ulica Mochtyńska a zaawansowanie budowy narazie papierowe :D

Pozdrawiam budujących.

A Mochtyńska w którym miejscu (jak nie chcesz pisać dokładnie na ogólnym forum - to napisz na priv)? Bo ja też przy mochtyńskiej i budowa jeszcze nawet nie papierowa - przymierzam się do projektu.

Pozdrawiam

1. Ja przyszły inwestor od 88 roku zamieszkujący piękną Białołęke

2. Jak narazie brak żony i potomstwa

3. Białołęka bo tu żyje prawie od zawsze

4. Planowane rozpoczęcie budowy 2008

5. A numer konta i PIN mało przydatny bo konto puste i dlatego budowa w 2008 :D

stasiek_ps

Będziemy chyba sąsiadami z tego co wnioskuje z twoich wypowiedzi. Mój kawałek działeczki to prywatna droga od Mochtyńskiej tu przy Aroniowej. Co do papierków potrzebnych do pozwolenia na budowe u mnie poszło gładko (decyzja o pozwoleniu już jest, teraz czekam na uprawomocnienie)a więc służe pomocą.

stasiek_ps

Będziemy chyba sąsiadami z tego co wnioskuje z twoich wypowiedzi. Mój kawałek działeczki to prywatna droga od Mochtyńskiej tu przy Aroniowej. Co do papierków potrzebnych do pozwolenia na budowe u mnie poszło gładko (decyzja o pozwoleniu już jest, teraz czekam na uprawomocnienie)a więc służe pomocą.

Pięknie się kłaniam sąsiadowi :). Jak długo załatwiałeś pozwolenie na budowę?

Pozdrawiam

(...)

stasiek_ps

Jakie numery działek nabyłeś sąsiedzie?? :) Ja /5

Ciekawy jestem po ile teraz sobie liczą z metra??

P.S.

Z papiórami odnośnie pozwolenia korzystałes z kontaktu podanego przez p.Daniela, czy sam z tym latałeś??

Niedawno maja uliczke (niedaleko Odkrytej) nazwali "Zbytki" :-?

To chyba jakies jaja sobie robia :evil:

Zdecydowanie mi sie nie podoba :(

Pawel i Renia - dzieki za namiar :)

A wolałabyś "Dzikiej kaczki", bo tak ma się nazywać moja ulica??? :o

Wolalbym nawet "Dzikiej Gesi" ale nie "Zbytki" :lol:

Gęsi a kaczki to jednak jest różnica, tym bardziej teraz :lol:

Wyobraźcie sobie :evil: , że mój wyrzucony wykonawca Ziętek :evil: nasłał inspekcję pracy na obecną moją ekipę. Na szczęście Pan Marek ma wszystko w porządku i obyło się bez większych kłopotów.

No, takiego s@#$%^syna to ja dawno nie widziałem. Dodam jeszcze, że wszyscy ludzie współpracujący z nim (churtownie, wypożyczalnia, koparki) mają niepopłacone za swoje usługi nie tylko związane z moją budową.

Mój kierbud mówi żeby nie ruszać g@#$na bo śmierdzieć będzie, ale to to już musiałem o nim napisać. UWAŻACIE NA ZIĘTKA bo nie dość, że nieuczciwy i niesłowny to jezcze próbuje świnie podkładać jak się go wyrzuci.

No to sobie ulżyłem

Wyobraźcie sobie :evil: , że mój wyrzucony wykonawca Ziętek :evil: nasłał inspekcję pracy na obecną moją ekipę. Na szczęście Pan Marek ma wszystko w porządku i obyło się bez większych kłopotów.

No, takiego s@#$%^syna to ja dawno nie widziałem. Dodam jeszcze, że wszyscy ludzie współpracujący z nim (hurtownie, wypożyczalnia, koparki) mają niepopłacone za swoje usługi nie tylko związane z moją budową.

Mój kierbud mówi żeby nie ruszać g@#$na bo śmierdzieć będzie, ale to to już musiałem o nim napisać. UWAŻACIE NA ZIĘTKA bo nie dość, że nieuczciwy i niesłowny to jezcze próbuje świnie podkładać jak się go wyrzuci.

No to sobie ulżyłem

WWWOOOOOOO :o - szczerze współczuję (bo znam to uczucie złości po takich beszczelnych i niekompetętnych... :evil: :evil: ) Gratuluje że w pore unikneliście większych problemów.

No i teraz to tylko powodzenia życzę ale skoro i konktrola wyszła ok to na pewno będzie wszystko sprawnie szło.

pozdrawiam

8)

Jakie numery działek nabyłeś sąsiedzie?? :) Ja /5

Ciekawy jestem po ile teraz sobie liczą z metra??

P.S.

Z papiórami odnośnie pozwolenia korzystałes z kontaktu podanego przez p.Daniela, czy sam z tym latałeś??

Moje szczęśliwe numerki to 86/13 (na tej będe budował) i 86/12 (tą traktuje jako lokate kapitału)

Ja swoje działki nabyłem jako jeden z pierwszych, a może i jako pierwszy, a więc cena była taka jak dla wszystkich. We wrześniu znalazłem w necie ogłoszenie działek które sprzedawał p.Daniel po 230zł/m2 +15 tys. za media i droge i z tego co się orientuje były to działki (9 sztuk) te naprzeciwko nas.

Co do papiórków to wszystko zalatwił mi pan architekt ja tylko zaniosłem do gminy.

Pozdrówki dla sąsiadów.