andy_n 24.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Odebrałem dzisiaj z urzędu dzielnicy PnB z pieczĄcią "... uprawomacnia się" Ale się ... cieszę! Szukam więc sprawdzonych wykonawców stanu surowego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Witaj, W którym miejscu Tarchomina ten piękny dom zbudujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 24.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 O, jak nas tu dawno nie było. Ale czujemy się usprawiedliwieni - szukamy nadal bezskutecznie ekipy na wiosnę. I zastanawiamy się dlaczego nie zostaliśmy budowlańcami tylko skończyliśmy jakieś mało praktyczne studia ekonomiczne. Przebieralibyśmy teraz w ofertach pracy jak w ulęgałkach... eh, życie! A tu się w międzyczasie coś nowego i różowiutkiego pojawiło! Śliczny dzidziulek! I jaki uśmiechnięty... Pozdrawiam Forum, i przechodzę w Matrix szukać ekipy...Swan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krap 24.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam forumowiczów, Mam prośbę do budujących na Białołęce. Szukam działki na Białołęce (najchętniej Kobiałka i bliskie okolice) od 1000 m do 1500 m Jeżeli macie namiary na kogoś sprzedającego działki to będę bardzo wdzięczny za kontakt na priva. Niestety dotychczasowe poszukiwania spełzły na niczym a chcę do końca roku koniecznie kupić działkę pod dom. Pozdrawiam wszystkich, krap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Odebrałem dzisiaj z urzędu dzielnicy PnB z pieczĄcią "... uprawomacnia się" Ale się ... cieszę! Ale miło spotkać kogoś w nastroju euforycznym .... oby jak najdłużej .... Gratuluję pieczęci Szukam więc sprawdzonych wykonawców stanu surowego. Ankietę by się przydało stworzyć z jednym tylko pytaniem: Czy ktoś zna sprawdzonych wykonawców dowolnego etapu budowy? Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. I ja , i ja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ha! i ankieta znaleziona 1. Kto Ty i skąd Ty? ja to ale w imieniu calej rodziny.. jak narazie z ochoty ale za jakis czas oczywiscie bialoleka, a scislej buków, ul Ruciańska 2. Stan rodzinny? jak narazie trzy i w najblizszym czasie nie planujemy zmian 3. Dlaczego Białołęka? bo jest the best a tak serio to mamy dziale w fajnym miejscu 4. Kiedy przeprowadzka? jak sie dom postawi, budowa rusza na wiosne o! : pzdr! No właśnie podjąłem trud i przeszukałem wątek - ale widzę że zdażyłeś przede mną 1. Kto Ty i skąd Ty? 2. Stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? Na 5 - . PIN do konta - dla Kasi i DamianaR Pozdrawiam Hmmm .... a właśnie sprytnie pominąłeś milczeniem punkt 5 Pozdrawiam jeszcze raz przepraszam, zapomnialam napisac ze jestem kobieta ;p hehe tak, mylse ze pkt 5 jest bardzo interesujacy pesaw - nie ma obowiązku udzielać odpowiedzi na pyt. 5 do wszystkich ... wystarczy do jednego Forumowicza ... .....mogę być ja ... co mi tam ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Może ktoś w Białołęce lub okolicach buduje według projektu DOM W NAGIETKACH 2 z Archon+Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śpioch 25.11.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Odebrałem dzisiaj z urzędu dzielnicy PnB z pieczĄcią "... uprawomacnia się" Ale się ... cieszę! Szukam więc sprawdzonych wykonawców stanu surowego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Witaj, W którym miejscu Tarchomina ten piękny dom zbudujesz? andy_n - na Tarchominie mieszkam teraz a dom planuję tam gdzie jest moja kropka na forumowej mapie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesaw 25.11.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ha! i ankieta znaleziona 1. Kto Ty i skąd Ty? ja to ale w imieniu calej rodziny.. jak narazie z ochoty ale za jakis czas oczywiscie bialoleka, a scislej buków, ul Ruciańska 2. Stan rodzinny? jak narazie trzy i w najblizszym czasie nie planujemy zmian 3. Dlaczego Białołęka? bo jest the best a tak serio to mamy dziale w fajnym miejscu 4. Kiedy przeprowadzka? jak sie dom postawi, budowa rusza na wiosne o! : pzdr! No właśnie podjąłem trud i przeszukałem wątek - ale widzę że zdażyłeś przede mną 1. Kto Ty i skąd Ty? 2. Stan rodzinny? 3. Dlaczego Białołęka? 4. Kiedy przeprowadzka? Na 5 - . PIN do konta - dla Kasi i DamianaR Pozdrawiam Hmmm .... a właśnie sprytnie pominąłeś milczeniem punkt 5 Pozdrawiam jeszcze raz przepraszam, zapomnialam napisac ze jestem kobieta ;p hehe tak, mylse ze pkt 5 jest bardzo interesujacy pesaw - nie ma obowiązku udzielać odpowiedzi na pyt. 5 do wszystkich ... wystarczy do jednego Forumowicza ... .....mogę być ja ... co mi tam ... J yhym zapamietam na przyszlosc ;p hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.11.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 BARDZO PROSZE apropo MAPY: http://img80.imageshack.us/img80/2203/biaokajv3.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 26.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 halo, halowitam po kolejnej przerwie czy ktoś już mieszka w swoim nowym wspaniałym domku? ps. Jak teraz cenowo stoją działki na Białołęce?Słyszałam, że jest jakieś szaleństwo na rynku? ps2. Czy ta mapka powinna się otwierać w powiększeniu? Bo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 26.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 już sie otworzyła skasowałam przy okazji swoją mapę z podpisu, bo już nieaktualna, ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jld 26.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 WitamTeż będę budowała na Białołece, jestem na etapie dokumentacji i mam nadzieję że zdążę do wiosny.Okolice Chudoby/Kroczewska.Pozdrawiamps.Mam nadzieje że tym razem w dobrym wątku napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 napewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jld 27.11.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Czy ktoś buduje w tamtych okolicach tzn.Kroczewska , kobiałka ,Ruskowy Bród?chętnie posłucham wszelkich porad i doświadczeń innych budujących.W jakich hurtowniach się zaopatrujecie? Gdzie jest najtaniej.Ja jestem na etapie wyboru czy budować z firmą do stanu deweloperskiego, ale to wychodzi dużo więcej, czy budować systemem gospodarczym, ale na to nie mam czasu(dwoje małych dzieci , praca)Doradżcie...pozdrawiamMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel borowski 27.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam forumowiczów, Mam prośbę do budujących na Białołęce. Szukam działki na Białołęce (najchętniej Kobiałka i bliskie okolice) od 1000 m do 1500 m Jeżeli macie namiary na kogoś sprzedającego działki to będę bardzo wdzięczny za kontakt na priva. Niestety dotychczasowe poszukiwania spełzły na niczym a chcę do końca roku koniecznie kupić działkę pod dom. Pozdrawiam wszystkich, krap czy dzialka na ul.olesin 1435m mogla by byc nie wiem czy jeszcze sprzedaja ale P. Wojdowie napewno jeszcze pare maja i ostatnio sprzedali nastepna ale czasami wstrzymuja sie od sprzedazy na jakis czas trzeba sie dowiedziec Andrzej Wojda (22) 6757894 mozesz podjachac zobaczyc od rada 450m po prawej moja dzialka 2 od ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 27.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ależ mamy odnowione Forum! Ho ho ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariang 28.11.2006 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam, już się poprawiam 1. Kto Ty i skąd Ty? Pati, Karolcia i mariusz - aktualnie mieszkamy na Tarchominie 2. Stan rodzinny? narazie 2+1 3. Dlaczego Białołęka? dobrze nam się tutaj mieszka, więc zostajemy w tych okolicach 4. Kiedy przeprowadzka? w przyszłym roku start, więc przeprowadzka za dwa lata pod choinkę mam nadzieję 5 - . PIN do konta - dla Kasi i DamianaR ***** Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jld 28.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To może coś bliżej Marzena i Wojtek + 2 Obecnie mieszkamy: Białołeka oś.Derby Rozpoczęcie budowy: wiosna 2007 Miejsce:ul.Chudoby pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 28.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 WITAM NOWYCH FORUMOWICZÓW Witam, już się poprawiam 1. Kto Ty i skąd Ty? Pati, Karolcia i mariusz - aktualnie mieszkamy na Tarchominie 2. Stan rodzinny? narazie 2+1 3. Dlaczego Białołęka? dobrze nam się tutaj mieszka, więc zostajemy w tych okolicach 4. Kiedy przeprowadzka? w przyszłym roku start, więc przeprowadzka za dwa lata pod choinkę mam nadzieję 5 - . PIN do konta - dla Kasi i DamianaR ***** Pozdrawiam Mariang- Dziękujemy Bradzo - czekamy z niecierpliwością pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 28.11.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 PYTANKO, czy ktoś ma juz za sobą odbiór budynku??? bo zaczyna mnie przytłaczać ogrom papierologi która musze skompletować i ktróa w znacznej mierze generalnie nas nie dotyczy (więc mam wymyślać jakieś durne oświadczenia ) chętnie bym dowiedział się od kogoś "po przejściach" jak zrobić to najskuteczniej tak żeby Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego nie wzywali mnie do uzupełniej papierologii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts