daniel borowski 01.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 daniel borowski jak możesz to troszke zmniejsz fotki by lepiej się oglądało lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 01.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja też w pierwszej chwili myślałem o jakiś wynalazkach za gróbą kasę. Ja mam taki wynalazek, dwie sztuki . Duze, spawane ramy podtrzymujace dach. Mam nadzieje, ze fachowcy od dachu sobie poradza tak jak obiecali. daniel - zdecydowanie lepiej. dzieki. Choc mysle ze chodzilo takze o te zdjecia z lotu ptaka na 66. Przy 1024x768 nie da rady na to patrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 01.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 kris19, Eugeniusz dziękuję. Wieniec wylany! Dziś o 13.00 pojechałem na budowę, a majster tylko się uśmiechał, że już po robocie. Jak ja się cieszę, że taką ekipę dobrą znalazłem i to w dodatku z łapanki gorączkowej w ostatniej chwili.No to w poniedziałek przyjeżdża więźba. Cieśla się gorączkuje, że po południu, bo on ma tylko tydzień na postawienie konstrukcji. A jak się psim fartem uda to może za dwa tygodnie wejdą dekarze. Ale to jeszcze niepewne. Nastawiam się na 20 stycznia bo jest realny termin. Chyba, że w tym tygodniu mrozy chwycą to nici z dachu. Deskujemy i papujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Renatka&Petronek gratulacje i trzymamy kciuki a fotki jeszcze troche za wielkie no ale czy to jakiś wielki problem JAKO ŻE STAN SUROWY OTWARTY UKOŃCZONY MOGE PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI INFORMACJAMI O ZDOBYTYCH KONTAKTACH : - EKIPA do polecenia {szybko,solidnie,bez problemów} - KOPARKA 100/h. solidny i uczciwy - STUDNIA dobry fachowiec - KOMIN ceramiczny lub stalowy { namiary na tani } - STAL { trochę da się urwać } choć ciągle idzie w góre - BETON { mogę poradzić i zniechęcić } - PIASEK/ŻWIR { starają się szybko dowozić} - STROP z 1 ręki { dobry fachowiec } - HURTOWNIE { kilka a szczególnie jedną bo na moje imię dodatkowy RABACIK a kasa drogą nie chodzi } - KIEROWNIK BUDOWY - GEODETA co do dokładnych INF... to przesyłam na PRV.... POZDRO.......... a i jeszcze jedna sprawa, nasza - EKIPA - z chęcią przyjmie robote na okres zimowy w środku { WYKOŃCZENIÓWKA }INFO przesyłam na PRV..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesaw 02.12.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 oooo to sie sie chyba usmiechne o kilka namiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 02.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Wracając do tych osób co czekają na wydanie warunków zabudowy. W maju składałem taki wniosek dotyczący Dąbrówki Szlacheckiej. Złożyłem i kazano mi czekać. Po miesiącu, bez odpowiedzi , zacząłem więc wertować internet , aby dowiedzieć się jakie warunki obowiązują na terenach sąsiednich. I ku mojemu zdumieniu wychodzi ,że Dąbrówka ma zatwierdzony plan i obowiązuje już od połowy kwietnia !!!. Oczywiście natychmiast mail do pani naczelnik . Błyskawiczna odpowiedź ,że to było przeoczenie osoby przyjmującej , która rzekomo była w zastępstwie.Przyjechałem do gminy po odbiór - w końcu były tam też mapy. Mój wniosek leżał gdzieś w stercie innych na samym dole- " bo akurat nie było tej pani ,która tym się miała zajmować" .No horror.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 tak to jest z nami Polakami jak się nie DA albo nie UPOMNI to czekaj tatka latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 JAKO ŻE STAN SUROWY OTWARTY UKOŃCZONY MOGE PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI INFORMACJAMI O ZDOBYTYCH KONTAKTACH : - EKIPA do ............. Renia i Paweł jak można zbieram wszelkie dane , także proszę o wszelkie informacje, szukam narazie ekipy, a potem przydadzą się napewno wszelkie informacje o wykonawcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.12.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ..................................... Dziękuje za namiary , prosiłbym jeszcze na ekipę, i kierbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 04.12.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Renatka&Petronek gratulacje i trzymamy kciuki a fotki jeszcze troche za wielkie no ale czy to jakiś wielki problem JAKO ŻE STAN SUROWY OTWARTY UKOŃCZONY MOGE PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI INFORMACJAMI O ZDOBYTYCH KONTAKTACH : - EKIPA do polecenia {szybko,solidnie,bez problemów} - KOPARKA 100/h. solidny i uczciwy - STUDNIA dobry fachowiec - KOMIN ceramiczny lub stalowy { namiary na tani } - STAL { trochę da się urwać } choć ciągle idzie w góre - BETON { mogę poradzić i zniechęcić } - PIASEK/ŻWIR { starają się szybko dowozić} - STROP z 1 ręki { dobry fachowiec } - HURTOWNIE { kilka a szczególnie jedną bo na moje imię dodatkowy RABACIK a kasa drogą nie chodzi } - KIEROWNIK BUDOWY - GEODETA co do dokładnych INF... to przesyłam na PRV.... POZDRO.......... a i jeszcze jedna sprawa, nasza - EKIPA - z chęcią przyjmie robote na okres zimowy w środku { WYKOŃCZENIÓWKA }INFO przesyłam na PRV..... witam Prosił bym o namiary - wszystkie jezeli można prosić na mailto:[email protected] a teraz małe uzupełnienie formalne. 1. Kto Ty i skąd Ty? W ogóle z pieknej Łodzi, aktualnie mokotów 2. Stan rodzinny? na razie 2 ale ręce pełne roboty 3. Dlaczego Białołęka? bo chyba przyszłość przed nią świetlista. 4. Kiedy przeprowadzka? 2008 gwiazdka. Na 5 - . PIN do konta 3269 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 04.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Renatka&Petronek gratulacje i trzymamy kciuki a fotki jeszcze troche za wielkie no ale czy to jakiś wielki problem JAKO ŻE STAN SUROWY OTWARTY UKOŃCZONY MOGE PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI INFORMACJAMI O ZDOBYTYCH KONTAKTACH : - EKIPA do polecenia {szybko,solidnie,bez problemów} - KOPARKA 100/h. solidny i uczciwy - STUDNIA dobry fachowiec - KOMIN ceramiczny lub stalowy { namiary na tani } - STAL { trochę da się urwać } choć ciągle idzie w góre - BETON { mogę poradzić i zniechęcić } - PIASEK/ŻWIR { starają się szybko dowozić} - STROP z 1 ręki { dobry fachowiec } - HURTOWNIE { kilka a szczególnie jedną bo na moje imię dodatkowy RABACIK a kasa drogą nie chodzi } - KIEROWNIK BUDOWY - GEODETA co do dokładnych INF... to przesyłam na PRV.... POZDRO.......... Poproszę o komplecik informacji na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 04.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Paweł i Renia dziękuję bardzo niestety projekt dopiero u architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 04.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Na 5 - . PIN do konta 3269 pozdrawiam no i proszę, znalazł się pierwszy, co PIN do konta podał I to publicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 04.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Renatka&Petronek jeśli można proszę o namiary na koparkę. Chcemy humus zdjąć jeszcze w tym roku (najlepiej w przyszłym tygodniu ) Jeśli ktoś jeszcze dysponuje namiarem na dobrego/niedrogiego/sprawnego "kopakrkowicza", to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.12.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Renatka&Petronek jeśli można proszę o namiary na koparkę. Chcemy humus zdjąć jeszcze w tym roku (najlepiej w przyszłym tygodniu ) Jeśli ktoś jeszcze dysponuje namiarem na dobrego/niedrogiego/sprawnego "kopakrkowicza", to ja chętnie u nas był chyba ten sam co humus u Pertonka ściągał - też go polecam - robi facet wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.12.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wielkie dzięki damianr, możesz mi jeszcze napisać jakie są koszty takiej skrzynki i licznika ? Cena o której słyszałem za komplet skrzynka, projekt i cała inna papirologia to 2000 PLN. Ale może można taniej Pozdrawiam dokładnie tak, ale to dane z zeszłego roku oferta na 2500 skończyło się na 2000 - za wszystko z przesłaniem umowy i zrobieniem jakiejś tam papierologii - nie wiedziałem o niczym - jak próbowałem to robić samemu to kosztorys wychodził podobnie albo więcej tyle że latania od Pawał do Gawła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 cześć JANE no to chyba niebawem będziecie w odwiedzinach na starych śmieciach - planujecie coś? nie planujemy w najbliższym czasie święta spędzamy tu a wy już mieszkacie? mieszkamy, mieszkamy, Zosia juz z rodzinką widzieli - Was też zapraszamy dlatego pytałem czy będziecie na święta... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 HEJ Ma ktoś aktualny numer do KZE - poproszę na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 04.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No to mamy grudzień. A ja czekam i czekam juz od lipca na Warunki Zabudowy kris ich trzeba nachodzić tak się nie doczekasz, wiem z własnego doświadczenia, na telefon mówią ze sprawa załatwiana a nawet nie wiedzą kto dzwoni , a jak się wyciąga z ich przepastnych stosów na wierzch idzie wtedy do przodu witam wszystkich , ale wypiękniała ta nasza strona co do warunków ja złożyłam 11/2005 a odebrałam z uprawomocnieniem się 18/05/06!!! Moja rada nawiedzać Panie jak najczęściej, telefony mały odnoszą skutek. Wszyscy są mili, ale przepracowani i nie wyrabiają. Po n-tej wizycie siedziałam z nimi w pokoju i szukałam swojego wniosku a później potwierdzeń do uprawomocnienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nachodzę i dzwonię.Mam obiecane warunki na piatek lub najdalej na poniedziałek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts