Willie 06.04.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Nie damy zambrać nam maszej ul Dzikiej kaczki!! Ręce precz od tej ulicy! A Boże broń ! Nawet nie śmiem oczu zwrócić w tamtym kierunku To tylko żal opuszczonego U mnie nie ma Szuwarów, Kaczek i temu podobnych ciekawostek ... Hej Jacek! Jak podejdziesz do kanałku (a masz chyba niedaleko) to znajdziesz i kaczki i szuwary polecam w ciepłe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.04.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Cześć Diminiko! Parę słów o Tobie? Wygląda na to że zawitała do naszej grupy Pierwsza Kobieta pozdrawiam A ja to co? ALE WPADKA na usprawiedliwienie mam tylko dotychczasowy brak piwnego spotkania i notkę "stały FORUMOWICZ" więcej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 A poza tym niektóre nick'i są tzw. "unisex", czyli trudno ustalić, czy kobieta, czy mężczyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 06.04.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witam mam takie zapytanko do osób z okolic Ruskowego brodu: czy kupiliście działkę rolną czy odrolnioną i jeżeli ją odralnialiście to czy były jakieś problemy? i ile kosztuje odrolnienie . pozdr rolna, nie było problemów bo n-ta kategoria gleby. Z tym, że to było kilka lat temu i od tego czasu mogły się przepisy / urzędnicy zmienić. zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Powyżej 3 kategorii sprawa jest umarzana nestety pewne koszty są bo należy dostarczyć niezależnie od klasy komplet dokumentów w tym mapke do celów projektowych z bilansem terenu (koszt geodety i architekta) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 06.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Pomóżcie! Potrzebuję na poniedziałek gruz na drogę. Wiecie gdzie można w naszej okolicy kupić taki drobno tłuczony, który będzie sie nadawał na wysypanie drogi? Będe wdzieczny za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 06.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Pomóżcie! Potrzebuję na poniedziałek gruz na drogę. Wiecie gdzie można w naszej okolicy kupić taki drobno tłuczony, który będzie sie nadawał na wysypanie drogi? Będe wdzieczny za wszelkie informacje Przed Auchanem jak się jedzie na Tarchomin jest firma, która produkuje tzw. kruszonkę - Mają sprcjalną maszynę do rozdrabniania gruzu. Dokładnych namiarów nie znam. Jak chcesz to napisz na priva - wytłumaczę Ci jak zdobyć na nich namiary. zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.04.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Nie damy zambrać nam maszej ul Dzikiej kaczki!! Ręce precz od tej ulicy! A Boże broń ! Nawet nie śmiem oczu zwrócić w tamtym kierunku To tylko żal opuszczonego U mnie nie ma Szuwarów, Kaczek i temu podobnych ciekawostek ... Hej Jacek! Jak podejdziesz do kanałku (a masz chyba niedaleko) to znajdziesz i kaczki i szuwary polecam w ciepłe dni Chętnie skorzystam, nogi rozprostuję, oczy Kaczkami nacieszę , wyplotę koszyk z Szuwarów .... choć ode mnie do kanałku to trochę daleko ..... ale dla sportu i poczucia więzi z Klubem Sz.... zrobię to! jak mi bóg miły, zrobię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trionic 06.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a jeszcze raz wracając do odrolnienia odrolnienie w przypadku terenu z planem zagospodarowania terenu jest bezproblemowe , a jak się ma sprawa z terenem bez planu? kategoria gruntu V lub VIi jeszcze jedno:w gdzie dokładnie trzeba zapukać na koszykową?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 06.04.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Willi, wybaczam, ale bez piwka się nie obędzie Zlu, a co u ciebie taki spokój, Tadzio strajkuje? Myślałam, że jak tylko śniegi stopnieją ruszasz A tak w ogóle to od kiedy jest Olszynki, bo jak ja kupowałam działkę to była jeszcze Nowo-Wincentego? Ciągle coś mieszają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a jeszcze raz wracając do odrolnienia odrolnienie w przypadku terenu z planem zagospodarowania terenu jest bezproblemowe , a jak się ma sprawa z terenem bez planu? kategoria gruntu V lub VI i jeszcze jedno: w gdzie dokładnie trzeba zapukać na koszykową? pozdr pukaj na Koszykową 6 - zaraz przy rozdrożu. odralniamy Białołęke generalnie bez planów- ale trzeba mieć w zamian warunki zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 06.04.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Willi, wybaczam, ale bez piwka się nie obędzie Zlu, a co u ciebie taki spokój, Tadzio strajkuje? Myślałam, że jak tylko śniegi stopnieją ruszasz A tak w ogóle to od kiedy jest Olszynki, bo jak ja kupowałam działkę to była jeszcze Nowo-Wincentego? Ciągle coś mieszają! Też pierwszy raz tą nazwę tutaj usłyszałem. To co cytowałem pochodzi ze strony gminy. Moim zdaniem trochę niefortunna nazwa. Będzie powodowała trochę zamieszania. Co do mojej budowy to się troszkę sprawy pokomplikowały. Jeśli się wszystko dobrze rozwinie to planujemy ruszyć w drugiej połowie maja. Zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 06.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Moim zdaniem trochę niefortunna nazwa. Będzie powodowała trochę zamieszania. Co do mojej budowy to się troszkę sprawy pokomplikowały. Zlu Chmm... Trzy zdania i trzy słowa "trochę". Chyba pora iść już spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 To co spotykamy się w sobotę ok.18, czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 07.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 BroncioBeton kruszony dostaniesz w Markach - ulica Fabryczna tel. 0501/680 272, tam jest z transportem, mają też inne materiały (żwiry pospółka itp)drugie miejsce jakie znam to kruszarnia na terenie portu żerańskiego,wjazd jest za Leroi-Merlin (wyjeżdżając z supermarketu w kierunku elektrociepłowni, należy skręcić przed wiaduktem w prawo i jeszce raz w prawo, potem ok. 1km jest kruszarnia) różny granulat, liczą za tonę,transport trzeba sobie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 07.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Byłem dzisiaj rano koło Auchana. Cena takiego kruszonego betonu idelanie pasującego na drogę to 21zł netto. I cena ta jest jeszcze do przyjęcia. Dowiadywałem sie również o transport. I tu cena mnie załamała. Za jeden kursik parukilometrowy kierowca zażyczył sobie 200zł . Po podliczeniu wyszło mi że za wszystko bym musiał zapłacić prawie 1tys zł . Dla zainteresowanych podaje numery telefonów: 423-48-81, 604-480-261, 604-480-251 api napisał dokładnie jak do nich dojechać. Ja jednak powalczę i poszukam czegoś tańszego. Coś mi się wydaje że chętnych brak na sobotnie spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.04.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ja się wybieram czekam na propozycje lokalizacji geograficznie może coś na Bródnie???????? choć Kze wspominał że do dworca daleko ale za to bliżej ziemi docelowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.04.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 w sobote nie moge niestety Moze za tydzień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.04.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 CZY WIDZĘ RĘCE W GÓRZE??? ta sobota czy następna? miło byłoby zobaczyć wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 07.04.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 czekam na propozycje lokalizacji geograficznie może coś na Bródnie???????? Na Bródnie jest fajne miejsce przy Ratuszu. Fajny klimat. No i komunikacja doskonała. Mi bardziej pasuje ta sobota. Za tydzień szkoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts