kris19 30.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/rozmaite/praca/24.gif ecik !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 31.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 co ?? Zapraszamy do działu ogłoszeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.12.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://img333.imageshack.us/img333/3250/12al6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 01.01.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Ogromnym plusem posiadania maleństwa i matki karmiącej jest to, że cały szampan minus pół kieliszka jest MÓJ!! No i żebyście cały Nowy Rok byli uchachani jak ta panienka http://amperek.cbr.tp.pl/~kielek/Gnojek/wst1.jpg Ino żebyście zębów mieli nieco więcej!! Pozdrwionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Serdeczne życzenia noworoczne i gratulacje dla świeżutkich rodziców ! A teraz moja prośba Szukam kierownika budowy, doświadczonego, który faktycznie będzie doglądał prac a nie tylko wpisywał notatki do dziennika Budowa od wiosny, w Markach Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Renatka&Petronek - dzięki za gratulacje. Mam już córkę. Teraz urodził się syn. Ululka - witamy w naszej grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 02.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Kze - my również przyłączamy się do gratulacji!!! Kasia_de - nasz kierownik jest z tych co się angażuje. Z tego co wiem planował skoncentrowac swoja działalność na Białołęce, ale może Marki uznałby za wystarczająco bliskie. Nasz domek juz praktycznie stoi. Robotnicy utrzymując wolne acz stabilne tempo robót kończą nam dach - dachówka (Creaton Futura - czarna angoba) już leży na dachu, tylko niestety zabrakło nam jej kilkadziesiąt sztuk... więc trzeba będzie trochę poczekać na przyjazd domówionej. Teraz kończą obróbki blacharskie i wkładają okna dachowe. Przyznaję, że budowa nie jest łatwym chlebem (a zdaję sobie sprawę, że będzie tylko gorzej przy wykończeniówce). Ciągle potrzebne decyzje, ciągle czegoś nie przewidujemy... Jest trochę pomyłek. Ten pierwszy dom chyba rzeczywiście buduje się dla wroga pozdrawiam! Asia_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Kiełek serdeczne GRATULACJE oby rosło szybko i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swan 02.01.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich noworocznie i nowonarodzeniowo! Gratuluję świeżoupieczonym Rodzicom! No i podzielę się - po długiej nieobecności - dobrą nowiną! W rekordowym czasie 2 tygodni od złożenia jednego brakującego papieru nasz drogi Ratusz wydał nam Pozwolenie na budowę!!!!! Wiwat Białołęka! W sumie cała operacja trwała od początków listopada do 18 grudnia, więc całkiem przyzwoicie. Renatko i Petronku, Wam szczególnie gratuluję ciepłej zimy i dokończenia robót! Drodzy mili kochani. Czy ktoś się może podzielić informacją ile (i za co przede wszystkim) biorą kierownicy budowy? Szukałam na topiku kierownikowym, ale tam są tylko ceny, a rzadko informacja co się w tym mieści - oprócz standardowych wizyt przy odbiorach. Czy kierownik ma być na budowie częściej, czy jest przy odbiorze materiałów w hurtowni, ile kosztuje wezwanie dodatkowe? Czy ktoś ma doswiadczenie w tym zakresie? Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego murowanego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 03.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Gdzie w okolicy można kupić suszone drewno? Potrzebuję kilka desek dębowych i sosnowych. Pozdrawiam, Zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mam już córkę. Teraz urodził się syn. Kze, GRATULACJE !! Gratulacje dla Wszystkich świeżoupieczonych Rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Swan rozmawiałem jakiś czas temu z gościem który prowadzi nadzory budowlane jest kierownikiem budowy a dodatkowo jest biegłym sądowym z zakresu budownictwa. Za prowadzenie budowy jako kierownik budowy bierze 150 zł (bez rachunku) za wizytę, jeżeli budowa jest na białołęce, i przyjeżdża ile razy chcesz może być nawet codziennie . Myślę że co do odbiorów materiałów z hurtowni i innych dodatkowych zajeć to można się z każdym dogadać kwestia jest tylko ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandP 05.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 PS: parę stron wcześniej ktoś pyał o ceny działek na Nowodoworach - więc tak, jakieą 3-4 m-ce temu działki w okolicy Mehoffera, ale w części tarchomińskiej, nie zielonej, były , bagatela, po 400 i 450 zł m Hmm - albo to były działki po 1500-2000m2 albo coś musiałem przegapić. Szukam w tych rejonach działki od paru miesięcy i (niestety ) na nic ciekawego nie trafiłem. Fakt, że przy takiej cenie to celuję w działkę 800 max. 1000m2 bo inaczej to już jest morderstwo finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Kze - my również przyłączamy się do gratulacji!!! .... pozdrawiam! Asia_w Dzięki! Miło, że pamietasz o starym koledze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.01.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Mam już córkę. Teraz urodził się syn. Kze, GRATULACJE !! Gratulacje dla Wszystkich świeżoupieczonych Rodziców!! Dzięki! Jestem świeżo upieczonym rodzicem.. dwójki dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.01.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zrobiło się nam forum młodych rodziców! Jeszcze raz gratulacja dla Wszystkich! A ja z pytaniem, czy ktos posiada juz może i chce podzielić się doswiadczeniami z urzadzania wnętrz, projektowania kuchni czy łazienek, polecić godnych uwagi (i za rozsadna cenę) architektów wnętrz, stylistów, firmy wykonawcze, meblarskie? Co sadzicie o takim doradztwie? Warto? Szukam także kontaktów na sprawdzonych parkieciarzy i sprawdzone miejsca zakupu parkietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 08.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zygul - jak widać w innym wątku - też poszukuję jakiegoś sprawdzonego projektanta wnętrz. Jak na razie bez efektu... Jakbyś "złapał" coś ciekawego - to bądź Człowiekiem, podziel się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 08.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jakbyś "złapał" coś ciekawego - to bądź Człowiekiem, podziel się... Jasne akuka! Widziałem, że szukasz. Jak cos będę miał, to się podzielę Widziałem, ze kris19 też szuka. Może cos znalazł? Liczę na tych co już znalezli i skorzystali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Renatka&Petronek gratulacje i trzymamy kciuki a fotki jeszcze troche za wielkie no ale czy to jakiś wielki problem JAKO ŻE STAN SUROWY OTWARTY UKOŃCZONY MOGE PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI INFORMACJAMI O ZDOBYTYCH KONTAKTACH : - EKIPA do polecenia {szybko,solidnie,bez problemów} - KOPARKA 100/h. solidny i uczciwy - STUDNIA dobry fachowiec - KOMIN ceramiczny lub stalowy { namiary na tani } - STAL { trochę da się urwać } choć ciągle idzie w góre - BETON { mogę poradzić i zniechęcić } - PIASEK/ŻWIR { starają się szybko dowozić} - STROP z 1 ręki { dobry fachowiec } - HURTOWNIE { kilka a szczególnie jedną bo na moje imię dodatkowy RABACIK a kasa drogą nie chodzi } - KIEROWNIK BUDOWY - GEODETA co do dokładnych INF... to przesyłam na PRV.... POZDRO.......... a i jeszcze jedna sprawa, nasza - EKIPA - z chęcią przyjmie robote na okres zimowy w środku { WYKOŃCZENIÓWKA }INFO przesyłam na PRV..... KOPARKA 100/h. solidny i uczciwy Możecie dać namiary - pilnie potrzebuję koparki (Ostrówek) do przesypania ziemi i ewent rozgarnięcia. Będę wdzięcznuy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts