renatata 09.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 I ja z mojej strony gratuluję nowonardzonych pociech!!! W zw z tym, że to pierwsze wystąpienie w 2007 r. życzę wszystkim dobrego Roku 2007 i aby się budowało bez problemów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 09.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 I ja z mojej strony gratuluję nowonardzonych pociech!!! W zw z tym, że to pierwsze wystąpienie w 2007 r. życzę wszystkim dobrego Roku 2007 i aby się budowało bez problemów!!! ja podobnie jak wyżej GRATULACJE i wszystkiego dobrego w 2007roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Hej! Serdeczne ZYCZENIA NOWOROCZNE i GRATULACJE dla wszystkich a szczegolnie dla Mlodych Rodzicow teraz przed Wami najciekawsze 20 LAT ZYCIA ps - czy juz ktos Wam mowil ze to juz bedzie Inne Zycie? milo widziec tylu Nowych Grupowych - pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 09.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Wiem, że temat ten pojawiał się już w kilku miejscach, ale chciałam zapytać Was jakie posiadacie w tym temacie najświeższe informacje. Jestem niemal w 100% zdecydowana na zakup działki na Olesinie/ Mańki Wojdy i po kilku wizytach w tamtych rejonach nie chce mi się wierzyć, żeby trasa główna ruchu przyspieszonego - wschodnia nitka obwodnicy miejskiej - mogła przeciąć wzdłuż te cisze i zielone okolice tuz przed oknami nowo wybudowanych tam domów. Dzisiaj na stronie m. st. Warszawy znalazłam Studium przyjęte w październiku 2006 r, na mapie którego widnieje Trasa Olszynki. Dzwoniłam do Delegatury Naczelnego Architekta miasta w Urzędzie Dzielnicy Białołęka, gdzie na moje pytanie jak ma wyglądać owa trasa dość opryskliwie odpowiedziano mi, że mam sobie stanąć przy. Al. Armii Krajowej to będę wiedziała co i jak... Z góry dziekuję. Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 09.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cześć, czy ktoś może podać ile wynosi słuszna cena za m3 styropianu frezowanego FS15? Chcemy zamówić ASAP, tylko brak nam porówniania... pozdrawiam!Asia_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 11.01.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 co tu tak cicho? No to zaczynam korespondencję z U.Dz. trzymajcie kciuki i... życzę Wszystkim bezproblemowych budów, niskich cen i przyjaznych urzędników w 2007! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Posiadam namiary na wykonawców przyłączy gazowych, elektrycznych i wodociagowych. Wszystko załatwiają praktycznie od ręki. Polecam dobrego geodetę ceny dobre, warto umówić się na kompleksową obsługę inwestycji. Chetnym wyślę namiary na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 co tu tak cicho? No to zaczynam korespondencję z U.Dz. trzymajcie kciuki i... życzę Wszystkim bezproblemowych budów, niskich cen i przyjaznych urzędników w 2007! Witaj EFKO.... Trzymamy, trzymamy .... nie taki U.Dz. straszny, jak go opisują (niektórzy).. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 11.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Posiadam namiary na wykonawców przyłączy gazowych, elektrycznych i wodociagowych. Wszystko załatwiają praktycznie od ręki. Polecam dobrego geodetę ceny dobre, warto umówić się na kompleksową obsługę inwestycji. Chetnym wyślę namiary na priv. Pozdrawiam Poprosze o namiary na skrzynkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 11.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Posiadam namiary na wykonawców przyłączy gazowych, elektrycznych i wodociagowych. Wszystko załatwiają praktycznie od ręki. Polecam dobrego geodetę ceny dobre, warto umówić się na kompleksową obsługę inwestycji. Chetnym wyślę namiary na priv. Pozdrawiam proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 renatata, maciejm Poszło na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 11.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Posiadam namiary (...) Dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 renatata, maciejm Poszło na skrzynkę dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 12.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 renatata, maciejm Poszło na skrzynkę dzieki i pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 właśnie złozyłam papiery o pozwolenie na budowe i na tym etapie z pelną swiadomością(moze pełna to za duże słowo ) mogę rozmawiać z ekipami więc gorąca prośba o namiary na dobrych, solidnych...itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 12.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam, Dawno sie nie odzywalem, gdyz intensywnie konczylem budowe. Niedlugo przeprowadzka i mam pytanie: czy ktos moglby mi polecic firme do odbioru smieci oraz firme do wywozu szamba na Bialolece? Pozdrawiam,Marek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.01.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 właśnie złozyłam papiery o pozwolenie na budowe i na tym etapie z pelną swiadomością(moze pełna to za duże słowo ) mogę rozmawiać z ekipami więc gorąca prośba o namiary na dobrych, solidnych...itp itd Namiary poleciały Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witamy sąsiadów dalekich i bliskich po mału przymierzamy się do nowego sezonu budowlanego i prosimy tych co już przez to przebrneli o namiary na waszych : - elektryków - hydraulików - fachowców od podłogówki - dekarzy - glazurników - tynkarzy wew/zew - okna,drzwi i bramy garażowej - meble kuchenne {monterów} i innych których mogli byście nam polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam, Dawno sie nie odzywalem, gdyz intensywnie konczylem budowe. Niedlugo przeprowadzka i mam pytanie: czy ktos moglby mi polecic firme do odbioru smieci oraz firme do wywozu szamba na Bialolece? Pozdrawiam, Marek_w Witam Marku, do odbioru śmieci mam firmę Remondis, tel. 0 22 593 91 50 e-mail: [email protected] Do wywozu szamba mam sąsiada z ul. Brzeziny 7, tel. 501954164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 po mału przymierzamy się do nowego sezonu budowlanego i prosimy tych co już przez to przebrneli o namiary na waszych : pawel i renia Wrzuciłem na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts