Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Tarchomin-Białołęka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To jaki jest adres tego ratusza? A w ogóle to w sobotę mam szkołę, więc najwczesniej o 18.00 mogę przyjść. Za tydzień nie ma szkoły..

To jak p której i gdzie?

Ja znam ratusz na Bródnie który jest tak naprawdę od Targówka :wink:

tam się wybiorę

poznamy się po komputerowych myszkach w klapie :wink:

Ratusz dzielnicy Targówek jest przy zbiegu ulic Kondratowicza Malborskiej i 20 Dywizji Piechoty WP (niedawno powstała ulica, stara Wincentego)

Rozumiem że spotykamy sie przed wejściem do Ratusza o godz 18. Jak ktoś się spóźni to będziemy w knajpce, która jest w bloku na przeciwko Ratusza. Własnie przy tej nowej ulicy. Jest tam ciąg różnych sklepów: zoologiczny, apteka i prawie na końcu ta knajpka.

oj, żałuję, żałuję :cry: :cry:

Chciałem ale nie wyszło - jutro zwala mi się rodzinka do domu (urodziny mojego maleństwa - 4-te) i dziś do tej właśnie chwili mieliśmy urwanie głowy - przygotowania ... znacie to przecież ...

Dziś nawet byliśmy u architekta - koncepcja projektu - ZATWIERDZONA - na początku maja będzie gotowy projekt w 4-rech egzemplarzach itd. :D

Ale cieszę się chociaż, że na piwko można wyskoczyć w tak dogodne (bliskie) miejsce ... :wink:

Witam grupę,

niedzielne popołudnie,po własnoręcznie przygotowany obiadku mozna troche "popracować".Przeglądając Wasze posty niektórym z was rośnie juz więzba,u innych pną sie mury,więc pewnie pojawi się temat dachu!

A jeśli dach to zapraszam Tych,którzy nie byli jeszcze do naszej firmy Dachlux.Tam możemy sie spotkać osobiście,porozmawiać na temat dowolnego pokrycia dachowego oraz wykonawstwa.Wiadomo mi,iż pewne osoby z forum już nas odwiedziły.Może podzielicie się swoimi opiniami na temat jak nasza oferta wyszła wobec konkurencji?????

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 608 475 793

[email protected]

trionic -obok nas (ok. Ostródzkej) ale chyba została jedna. Szukaliśmy ok 6 m-cy, działek mało i większość ma wady: GZ500, słupy wysokiego napęcia, stanowiska archeologiche, planowaną trasę Północną albo Wincentego, brak planu zagospodarownia, rowy, kanały, wody gruntowe na 50 cm........

A gdzie ma biec ul.Wincentego??? :roll:

Myślałem, że ona się kończy przy ratuszu :roll:

Na koniec spotkania zaproponowałem, by następnym razem obejrzeć nasze działki i stan zaawansowania budów...

Jak Wasza opinia na ten temat?

u mnie to można podziwiać stan zaawansowania zabadylenia i zakrzaczenia, ew. stan zaśmiecenia (flaszek po budowlańcach zza płotów co niemiara). No chyba, że spotkanie będzie na jesieni, to już coś się wymuruje...

Znowu padam na pysk. Przerzuciłem dzisiaj 5 razy po 130 stempli. Porozgarniałem "trochę" gruzu 8) Ale w końcu sie zaczęło :D .

Ławy wykopane. Stal ma być przygotowana na jutro. Beton zamówiony na 15.

Jeżeli chodzi o ogladanie działek i budowy to zapraszam wszystkich chętnych przez cały tydzień na wizje lokalną. A myślę że będzie warto, ponieważ buduję w systemie kształtek styropianowych. Także zapraszam wszystkich.

Proszę tylko o wcześniejszy kontakt na priv w celu uzgodnienia daty i godziny.

A na objazd działek jestem chętny. Potem możemy podskoczyć na działkę do moich rodziców na kiełbaski i coś mokrego :lol: Dla dzieciaków jest piaskownica, huśtawka i dużo terenu do biegania. Działka blisko bo na Płochocińskiej zaraz za mostem na Kanałku Żerańskim.