troj 09.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Nadszedł najwyższy czas na rozpoczęcie poszukiwań ekipy budowlanej która podejmie sie budowy mojego domku. A więc zwracam sie z prośbą do tych którzy niedawno skończyli lub niebawem kończą ( i są zadowoleni z wykonanej pracy) o podesłanie kontaktów do wykonawców.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 10.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to spotykamy się 18.02 knajpa dzik O której? Proponuję znowu dyskusję. Proponuję 15.00 Jesli ktoś ma inny pomysł (godziny) to proszę o propozycję. Dla nas pasuje... "Dzik" o 15.00 (pora obiadowa więc nie powinno być problemów z miejscówkami... ) Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 10.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nadszedł najwyższy czas na rozpoczęcie poszukiwań ekipy budowlanej która podejmie sie budowy mojego domku. A więc zwracam sie z prośbą do tych którzy niedawno skończyli lub niebawem kończą ( i są zadowoleni z wykonanej pracy) o podesłanie kontaktów do wykonawców. pozdrawiam Namiary poleciały na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nadszedł najwyższy czas na rozpoczęcie poszukiwań ekipy budowlanej która podejmie sie budowy mojego domku. A więc zwracam sie z prośbą do tych którzy niedawno skończyli lub niebawem kończą ( i są zadowoleni z wykonanej pracy) o podesłanie kontaktów do wykonawców. pozdrawiam a bardzo prosze poleciało na PRV..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 10.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Wielkie dzięki za wszytkie namiary. W tygodniu będe dzwonił. Ciekawy jestem ile teraz trzeba czekać na wolne terminy ekip budowlanych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 To kto planuje przyjść 18.02 o 15.00? Proszę wpisywać się.. Ostatnim razem byłem ja, oraz Renata i Petroniusz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.02.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak pogoda dopisze i nasza VIKI pozwoli to wpadniemy poznać dalszych sąsiadów za miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Zapolować na DZIKA ?Czemu nie http://www.gifownik.pl/gify_12/rozmaite/zywnosc/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Spakowane wzory umów z naszymi budowlańcami może się komuś przyda. WZORY UMÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witajcie, Dawno mnie tu nie było...Wyjeżdżałam z córcią na ferie... My też jesteśmy chętni na spotkanko i jeśli Alka nam pozwoli to też wpadniemy do Dzikiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Paweł i Renia, Dzięki za namiary - wszystko doszło Przypomnij mi jeszcze jakie okna pcv polecałeś - Bogus nie może sobie przypomnieć Chcę już dać nasze do wyceny i zacząć zamawiać. Jak Wasza córcia Vika się chowa? Pozdrawiamy Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 11.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 KasiaR i DamianR, Jakie okna zamawialiście? Jesteście zadowoleni? Pozdrowionka, Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 11.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Hurrrrrrrrrrrrra! Dzisiaj podpisaliśmy umowę z ekipą do stanu surowego. Jak tylko mama natura pozwoli to startujemy. Jeszcze tylko wykręcić studnie, załatwić przyczepę kampingową, kibelek, baraczek na sprzęt i do przodu. Już nie możemy się doczekać... Pozdrawiam, Marcin PS. Jak się poznamy w Dziku?? Parę osób będziemy wprawdzie kojarzyć ze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 NAD BAREM w DZIKU JEST ANTRESOLA ZE STOŁAMI może tam choć nie wiem czy teraz tam wpuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 12.02.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam Jeżeli możecie kogoś polecić na kierownika budowy to czekam i z góry dziekuje serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 12.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co do spotkania - jeśli "sprzedam" synka rodzicom to będę kris19 dzięki za umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 13.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ponawiam prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejm 14.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zależy mi na takim co sprawdza jakośc - zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 14.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Do maciejm: napisz dokładną lokalizację swojej inwestycji i kiedy planujesz rozpocząć budowę.Do wszystkich już zbudowanych: czy ktokolwiek miał problemy z dachówką Ruppa Sirius13?? Planowałem ją położyć na swoim dachu, ale troche zaniepokoił mnie człowiek ze składu budowlanego, że niby są duże problemy jeśli chodzi o reklamacje tej dachówki.Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 kze Postaram się być na spotkaniu . A z mojego poletka to chyba mnie ta papierologia wykończy no i urzędnicy oraz nasze niespójne i dziwne przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts